Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

54 hozzászólás

 • BitPork 2016. október 16. 19:48

  30
  Persze lehet ezt joghoz kötni, de nem változtat semmin. Ahogy az sem befolyásolja bármelyik oldal (befogadók vs ellenzők) igazát, hogy innen megy a kritika, ahol a nagy jólétben (mondjuk ez nem igaz éppen , de ezt mondják) pofázunk. Csak akkor nyissa ki valaki a száját elítélően, ha túl van azon amin a menekültek. Egyenként. Akkor lesz alapja elmondani, hogy nem is olyan rossz máshol.
  A legjobban az tetszik, hogy sógorom aki Londonban dolgozott "migránsként" (a testvérei valódi migránsok ott!), elment "megvédeni" az országot szavazatával- persze amikor kint élt és elvette a munkát a helyiektől akkor nem volt szaga a dolognak. (én ne jöjjön senki azzal h nem akarnak dolgozni, mert meg nem próbálta innen senki alkalmazni őket - egyszerűen le kellene szokni a Gyurcsókista gondolatolvasásról)

  killHates: Lehet én látom rosszul a dolgot de az a bizonyos képes hozzászólásod után mosdatásnak tűnik a második. Nem kell uszítani és viccet csinálni valamiből, ami nem szabadna h alapja legyen humornak. kalap
 • Athesz 2016. október 16. 19:57

  31
  Még komolyan mindig van olyan agymosott liberális istenbarma aki ezeket védi?
 • Tengelyikusz 2016. október 16. 20:00

  32
  Ha igazi menekültek lennének még védeném is őket. De hát nem azok!! Tisztelet a kivételnek, ami igen kevés.
 • kléni #19 2016. október 16. 20:11

  33
  @_voodoo_: Most hogy mondod, még el se olvastam, hogy arra a csíkra mi van írva. rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #33 2016. október 16. 20:22

  34
  @kléni: ha olyan hiszékeny lennék mint Bitpork még el is hinném rotfl
 • kléni #34 2016. október 16. 20:29

  35
  @_voodoo_: Akkor ne hidd el. Megérteni és elfogadni mindig is jobb, mint csak hinni valamiben. :D
 • [ törölt felhasználó ] #35 2016. október 16. 20:36

  36
  @kléni: nem igazán vagyok hívő típus. Amolyan fajta látó típus vagyok. :D
 • Malac #30 2016. október 16. 21:10

  37
  @BitPork: Mindig van egy libsi aki leírja, hogy jaj menekültek, hát gondoljam magam a helyzetükbe. Nem egyszer volt hangos a média ( a liberális média mely védi őket), hogy egyébként ők erőszakosak lásd: Röszke? Keleti. Otthon miért nem kéri ki a jogait? Ott miért nem ilyen nagy a szájuk?
  De beleképzelem magam az állítólagos helyzetbe. Akkor elővenném az Alaptörvényt és kiolvasnám belőle, hogy : Minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére.
 • Tengelyikusz #37 2016. október 16. 21:20

  38
  @Malac: Igy igaz !!!
 • einstein #37 2016. október 16. 21:51

  39
  @Malac: A libsik pont ugyanúgy vannak ezekkel mint a cigókkal, csak addig szopkodják a f*szukat amíg nem az ő utcájukban laknak vagy nem a szomszédjaik.A házukba persze egyet se fogadnának be, de bezzeg a hazájukba jöjjön annyi amennyi be se fér.
 • dark_kutya 2016. október 16. 23:56

  40
  Mindenkinek megvan a véleménye, mégsem tud beleszólni a politikusok döntésébe.. de ezzel most talán szerencsénk is van. (pedig amúgy rühellem a FD-szt)
  Olvasok német médiát, ugyanúgy elkábítják őket a saját hülyeségükkel, mint minket, de mégis az átlag ember remegve várta a magyar népszavazás eredményét (bár fogalmuk nincs az itteni dolgokról), a 85% szintúgy a Holdra küldené a "menekülteket", mert látják mit művelnek az országukkal. A maradék % a világháborúk árnyékában él és retteg attól, hogy nácinak titulálják.
  Beszéltem német ismerősökkel, JELENLEG a települések lakosságának arányában osztották szét a betelepülőket, munkát nem kapnak, egész nap a kávézóban dekkolnak, 10-20 fős brigádokban mászkálnak a városokban, sötétedés után senki nem jár az utcákon, bezárkózik a lakosság, megszűnt a régi "este elmegyünk vacsorázni, sörözünk egyet, táncolunk, aztán hazabotorkálunk" jómódú, szabad világ.
  A "jelenleg" nem véletlenül hangsúlyos, mert senki nem tudja megmondani meddig fog tartani ez az állapot, 1 évig 5-ig, vagy a következő 100 évben is rettegésben fog élni Európa az eltérő kultúra, a bizonytalanság, a számukra ismeretlen balkáni modor és az esetleges terrortámadások miatt.

  De ne legyenek előítéleteink, nézzük a szegény menekültek szempontjából:
  Tegyük fel, hogy itthon kitör a háború, ki hova menne?
  Egyrészt körbe vagyunk véve békés országokkal, de ugye ezek nekünk nem jók, mivel hasonló szinten élnek, mint mi, ha már menni kell, akkor valami gazdagabb országba.
  Jönnek a csempészek, akik 2-3e eur -ért garantálják, hogy eljutunk mondjuk Kanadába, ahol az államfő azt mondja, "gyertek, gyertek mindent megkaptok, segítünk nektek szerencsétlen menekültek".
  Én is megindulnék... persze az asszonyt ha nem sürgős otthon hagynám, előbb felderíteném a terepet.
  Az USA elzárkózik, de a hajó ott köt ki, mi egy kicsit balhézunk, hogy engedjetek már át, mert gyorsabban jutunk Kanadába, amúgy [email protected], akár kerülőbe is megyünk, mert Kanada a kánaán, ahogy a csempészek és az államfő ígéri. [email protected]ára nem érdekel semmi, csak hadd jussak már Kanadába.
  Megérkezünk, mit látunk, sátorok, vagy még az sem, [email protected] körülmények, persze, hogy elkezdünk balhézni, szerezni ezt-azt, összetartunk és eszünk ágában sincsen Kanadainak lenni, megcsináljuk a saját magyar közösségünket és amíg élünk ki fogunk tartani mellette a rohadt kanadaiakkal szemben. ( és ebben még a vallás benne sincs)

  Akkor most mi is az intelligencia?
  Az, hogy ész nélkül befogadok bárki, segítek, ahol tudok, a saját életem és a gyerekeim jövőjét kockára téve, vagy megvédem amim van, mert rohadt sokat küzdöttem érte és küzdjön meg ugyanúgy a másik is, ráadásul olyan, akinek amúgy is van máshova mennie?

  A történelmet nézve tudtommal nem volt példa arra, hogy egy egész kontinens harc nélkül tömegesen elfogadta volna egy eltérő vallás betelepülését, mindig az erősebb győzött és úgy, hogy szinte kiírtotta a másikat.

  Mondjuk védve egyáltalán nem vagyunk, bármit mond a politika, hiába a kerítés, 2 év múlva beül Belgiumban 3 srác a kocsiba, Ausztria felől simán bejut az országba és levegőbe repíti a keletit ha a kedve úgy tarja...

  Remélem csak a pálinka beszélt most belőlem.. :(
 • farrd #40 2016. október 17. 05:58

  41
  @dark_kutya Ezt teljesen így látom én is. Annyi különbséggel, hogy mehetnének ezek az emirátusokba is, meg megannyi számolatlan keleti országba, ahol az anyagi helyzet jobb (sokkal jobb), mint Európában. Még a vallás is ugyanaz. Csak hát ott ugye nem kellenek senkinek, mert TUDJÁK, HOGY EZEK NEM MENEKÜLTEK! Sorra lövöldöznék le őket. Ezeket ide hívták, gyengíteni a kontinenst. Ki eszi meg ezt az "európa elöregedett és fel kell frissíteni" dumát? A cigókkal sem keveredtünk, majd pont ollyanokkal fogunk ahol az asszony meg a gyerek egy slejmes köpést sem ér? Annak is kést szúrnék a halántékába aki meg van róla győződve, hogy mi élhetünk mint a kiskirályok és ez az analfabéta agresszív csürhe majd elvégzi a szar melót helyettünk.
 • nagypecás 2016. október 17. 08:49

  42
  Én úgy látom, hogy menekült az, aki menedékjogot kér. Akárhol is tegye ezt. De aki pl. nálunk a határzárat átvágva jön be, ne csodálkozzon, ha fenntartásaink lesznek.
 • [ törölt felhasználó ] #40 2016. október 17. 09:24

  43
  @dark_kutya Nincs olyan hogy "szegény menekültek szempontjából" mert ezek nem menekültek!
  Ha visszatekintesz a múltba akkor láthatod hogy akik a háború elől menekültek azok mind a szomszédos országok határvonalai mentén telepedtek le hogy majd békeidőben hazatérjenek. Családostul! Nem hagyták hátra az asszonyaikat a háborúban! Minek? Felderíteni a terepet?? Háborúban? Baromság! Mivan ha megölik őket? Nem tudom van-e családod de nekem ők a legféltettebb kincseim, én nem hagynék hátra senkit ha valóban a háború elől menekülnék. Menjenek Törökországba, ott is muszlimok élnek.
  Szóval odamész, látod hogy rosszak a körülmények és balhézol? Ejha...
  És mivan olyankor mikor megfelelőek a körülmények? Olyankor miért törnek zúznak?
  Bárhol ahol megjelennek mocskot hagynak maguk után. Molesztálják a nőket, Calaisnál hatalmas kövekkel dobálják a kamionokat, kukákat, autókat gyújtanak fel, koszos, mocskos agresszív barmok.
  De ezek otthon is így élnek! Miért hiszi azt a sok liberális bUzi hogy majd itt megváltoznak és kulturáltan fognak viselkedni?
  Vissza kell őket toloncolni a picsába. Aki védeni akarja őket az fogjon fegyvert és menjen harcoljon a háborúba.
 • dark_kutya #43 2016. október 17. 10:56

  44
  @_voodoo_: lényegében én is ezt mondtam csak más szavakkal :D
  A visszatoloncolás szerintem halott ötlet ekkora tömegeknél.. Max. akit bármilyen szabályszegésen érnek, tárgyalás nélkül kirakni.
  Tudja az EU is, hogy nagy [email protected] van, nem változtathat gyökeresen a politikáján, főleg, hogy a Teréz anyu látszatát fenn kell tartani. De ha változtatna is, ezt nem lehet pillanatok alatt megoldani.
  Hosszú távon szerintem először is rendet kellene teremteni az adott országokban, azután visszaállítani az EU-ban a szigorú határellenőrzést 8-10 évre, majd egy olyan programot hirdetni, ami a visszatelepítést segíti, pl. mindenki kap 5e Eur-t, aki hazaköltözik és nem jön többet Európába.
  Óriási összegekbe kerülne, de bármilyen más megoldás is abba fog.
 • BitPork #37 2016. október 17. 13:39

  45
  @Malac: halló, pont azért vannak itt mert ott megpróbálták kikérni és a válasz egy itt is sokat hangoztatott 5 dkg ólom darab volt.

  @einstein: roma barátaim is vannak. Dolgoznak. És jobban élnek mint én. Kistucat éttermük van. Nem vajda, hanem napi 12-16 óra munka. De ajánlom figyelmedbe a kollektív felelősség veszélyeinek a tanulmányozását, mert ezen mellett sok emberre sok mindent rá lehet húzni ;)
 • Bulcsuvezér #45 2016. október 17. 14:09

  46
  @BitPork: te tényleg fogalmatlan vagy :D
 • [ törölt felhasználó ] #45 2016. október 17. 14:26

  47
  @BitPork: én meg ajánlom figyelmedbe ezt a videót te szerencsétlen
 • BitPork #46 2016. október 17. 18:28

  48
  @Bulcsuvezér: Teljesen. Gondolom azért mert én szoktam sorban állni hogy vihessek nekik élelmiszert meg ruhát.

  @_voodoo_: Ezt megint csak nem engem minősít ;) Nem csak azért mert nem látsz tovább a gyűlöletnél, hanem azért is mert összemosod a köztörvényességet a menekült státusszal. Talán több időt kellett volna olvasással tölteni és nem videóhírekből (ne adja ég alfahír meg hasonszőrű orosz szaros szájú) tájékozódni kalap
 • Tengelyikusz #48 2016. október 17. 19:10

  49
  @BitPork: gratulálok. Én inkább a sok magyar szegénynek segítek. Van bőven, gyere segits inkább nekik.
 • [ törölt felhasználó ] #48 2016. október 17. 19:25

  50
  @BitPork: Ha tízből öt oroszlán megmar, akkor odafogsz menni a hatodikhoz is? Mert ezeknek legalább a fele úgy viselkedik ahogyan leírtam. Amit a videóban látsz. Nem az alfahír vette fel hanem a franciák. De a saját szememmel is láttam ahogy kukát égettek és dobálták a rendőröket.
  Kit érdekel a menekült státusz? Még mindig nem érted. Minek beszélni menekült státuszról amíg a nem tartják be a viselkedési normákat.
  De lássuk te mit látsz bennük? Azt már levágtam hogy nagyon rossz emberismerő vagy és nem tudsz olvsani a jelekből.
 • Malac #48 2016. október 17. 19:47

  51
  @BitPork: Tipikus libsi duma. Elolvastad a 444-rt meg a hvg-t és Te már tudsz mindent a világról, minden más hírforrás szar. Aki nem ért egyet vagy kimondja az igazat az gyűlölködik. Igenis mocskot hagynak mindenhol. Megérdemelnék azok akik védik, hogy összezárják velük. Engem nem zavar, tartsátok el őket éljetek együtt velük.
  Fehér ember logika, hogy védjünk minden más fajt, mert volt ez a bajszos bácsi és jaj nehogy valaki azt mondja, hogy rasszista vagyok. A sajátunkat nem kell és ha mindenki mást pozitív diszkriminációban részesítünk az a legjobb. Itt komolyan mindenkinek az a legnagyobb félelme, hogy valaki rasszistának titulálja őket, de mindenki az, aki kicsit is másképp gondolkodik.
  Megpróbálták érvényesíteni a jogaikat? A faszt! Sok mindent eltűrnék és mondhatnánk, hogy más kultúra. De idejönnek erőszakoskodni saját családjukat hátrahagyva. Nem ők azok megpróbáltak valamit tenni! Azok még most is harcolnak a hazájukért, ha nem adták életüket érte. Ezek csak gyáva férgek és ez az ami undorral tölt el. Nők, gyerekek mindenki maradt, de ezek meg futottak.
 • BitPork #49 2016. október 18. 12:35

  52
  @Tengelyikusz: Már nem egyszer leírtam hogy igen nekik is hordom ami erőmből telik. De ezek szerint nem csak az olvasással és értelmezéssel van gond hanem az emlékezettel is :D

  @_voodoo_: Igen , én nem azt nézem hogy x hogy viselkedik hanem azt hogy én megtegyek minden tőlem telhetőt a saját lelkiismeretemnek megfelelően. Lehet másoknak nem okoz gondot [email protected] hagyni másik embert (ez meglátszik az országunkon is), de engedtessék meg hogy legyenek az egyen gondolkodásba nem illők is. Megint csak vissza kell utalnom a Gyurcsók féle "jelek olvasásra": nem akarok olyan klubba tartozni aki enged bármilyen paranoiás tömeghisztériának. Pláne nem találgatások alapján.

  @Malac: Akinek más a vélemény még nem [email protected] - ezt csak Te és sokan a hozzád hasonlóan gondolkodók közül próbáljátok a veletek nem egyezően gondolkodók szájába adni. Amit meg kimondotok nem az igazság - legalábbis nem a teljes igazság. Ismét vagy a kollektív felelősség kérdését ajánlom figyelmedbe, és megkérdem: akkor amikor a fehér ember (na jó egyesek szerint roma) az ország élén lop és tesz tönkre más magyarokat, akkor miért nem vagy ekkora mellénnyel?

  És akkor mindhármatok figyelmébe: miért van az hogy én csak elmondom a véleményem, de Ti rögtön letámadtok a személyemet próbálva hitelteleníteni és az általam elmondottakat nevetségessé tenni (véletlenül sem érvelni, vagy csak tudomásul venni a tényt h másnak más a vélemény)? Nem érzitek ezt önmagában is árulkodónak?
 • [ törölt felhasználó ] #52 2016. október 18. 13:18

  53
  @BitPork: persze hogy letámadunk hiszen kártékony ez a liberális gondolkozásmód.
  Aki nem veszi tudomásul a tényeket az te vagy. Téged nem érdekel az hogy szétrombolnak mindent, retkes mocskos agresszív nép. Nem akarlak minősíteni de aki szerint ez rendben van annál komoly bajok vannak. Én nem akarok putriban élni, nem akarom hogy a gyermekem féljen kimenni az utcára miattuk.

  Tényekre alapozom a nézeteimet nem találgatásokra. Te a messziről jött embernek hiszel aki azt mondja magáról hogy menekült. Szépen benyalod..
 • BitPork #53 2016. október 18. 13:29

  54
  @_voodoo_: Halló megint nem válaszolsz arra hogy mi a különbség a messziről jött ember és az itt élő hazugságai között! Minden tiszteletem mellett, akkor kell ilyen harciasan védekezni ellenük ha van mit megvédeni. De jelenleg nincs, mert pár garázda a saját országunk és népünk farkasa! Ha ellenük is felléptél, lehet elmondani hogy valóban komolyan beszélsz és nem csak beszélsz. Azt írod ,hogy nem akarsz minősíteni , mégis lehülyézel.
  A tényekről meg nem érdemes vitázni amíg minden menekültet egy kalap alá veszel, mert az még köszönő viszonyban sincs a valósággal. Megint ott tartunk hogy az általam már egyszer leírtak elsikkadnak: nem, nem kell minden menekültet befogadni. De nem is kell mindenkit anyagyilkosnak, honrombolónak és mittoménmán minek kikiáltani gondolkodás és a valódi állapotok ismerete nélkül.
  De csak hogy bebizonyítsam én is tudok gyomorból gyűlölködő lenni, tessék:
  Shared album - 2 1 - Google Photos - photos.google.com
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!