Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

42 hozzászólás

 • jk88 2018. december 21. 20:20

  1
  Egy szaros biztonsági őr egy közintézményben országgyűlési képviselőhöz nem nyúlhat. Kormánypártihoz és ellenzékihez sem.
  Aki ezt nem képes felfogni, az már menthetetlen értelmi fogyatékos (vagyis a fityisz szavazóbázisának tagja) marad örökre. :(
 • jk88 2018. december 21. 20:22

  2
  Egyébként is ezt ide minek kellett? Már azzal is tele a tököm, hogy a tévéből is ez ömlik, erre itt is...
 • [ törölt felhasználó ] #2 2018. december 21. 20:45

  3
  @jk88: Ha valami akkor ez képtelenség. Ezen csak nevetni szabad/lehet.
 • [ törölt felhasználó ] #2 2018. december 21. 20:46

  4
  @jk88: És én jót nevettem. De ez gondolom az en bajom. :P
 • farrd 2018. december 21. 21:25

  5
  Most majdnem belementem egy vitába, de nem. Néhány kérdésre szeretnék csak választ: Miért szaros a biztonsági őr? Ő nem ember? A szaros biztonsági őr a főnökének fog szót fogadni, hogy enni tudjon adni az ő "szaros" gyerekének! Kenyeret és cirkuszt a népnek! A videó egy görbe tükör és a Neymar-os hasonlat nagyon jó!
 • [ törölt felhasználó ] #5 2018. december 21. 21:47

  6
  @farrd: like na neked legalább lejött a lényeg.
 • jk88 #5 2018. december 21. 22:03

  7
  @farrd: Aki ezt a rendszert kiszolgálja az csak annyira ember, mint azok az ávósok akiket 56-ban kiakasztottak egy picit száradni. Remélem ezek is hasonló sorsra fognak jutni. :)
 • jk88 #5 2018. december 21. 22:05

  8
  @farrd: Egyebek mellett nekem sem 'liblingem' a parlamenti ellenzék liberális oldala, de itt most kollektíven kell nézni a dolgokat, jó lenne már végre egy tényleges nemzeti összefogás, ami most bontakozni látszik.
  Más felől még magát sorost is szívesebben látnám miniszterelnökként, mint vitéz alcsútdobozy orsós vittóriót.
 • farrd #7 2018. december 21. 22:42

  9
  @jk88: Tényleg úgy gondolod, hogy egy biztonsági őr a rendszert szolgálja ki? A jelenlegi helyzet és kormány szerintem sem jó! Kivárásra azonban igen. Bárki más kerülne hatalomra a jelenlegi felhozatalból, vajon hány fidesz által alkotott törvényt vonna vissza? Egyet sem, még azt sem ami miatt most cirkuszolnak. Mivel van a baj? Ezen kellene elgondolkodni. Egy emberrel, aki helyett bárkit szívesebben látnál, vagy a kormánnyal, vagy csak a fidesszel, netalán az ellenzékkel akik végig asszisztálták, hogy ekkora hatalomra tegyenek szert? Az a baj, hogy ha az egyik feketét mond és az jó, akkor a másik csak azért is fehéret. El sem gondolkodik egyik fél sem azon, hogy a másiknak igaza lehet. Mint a durcás kisgyerekek a homokozóban. Amíg ezen nem képesek felülkerekedni, addig az erősebb gyerek fog csak homokvárat építeni, főleg ha a többiek előbb még egymás haját tépik. Részemről a politikai vonal lezárva.
 • VAndreasz v1.0 #8 2018. december 21. 23:19

  10

  @jk88:
 • jk88 #10 2018. december 21. 23:40

  11
  @VAndreasz v1.0: Jó is lenne.
 • jk88 #9 2018. december 21. 23:45

  12
  @farrd: Ebben mondjuk van valami. Az viszont teljesen egyértelmű, hogy a mostani rendszer csak vityának és a közvetlen haverjainak jó, másnak nem. Ha a mostani rendszer nem jó, és az ellenzék sem jó, akkor szerinted mi a megoldás? Nem lehetne pártoktól függetlenül kompetens emberekből összeválogatni a kormányt, mint ahogy a működő országokban szokás? Bármit bárhogy, csak a gengszterváltási generáció tűnjön már fletóstól, vityástól, szilistől, lacistól, tónistól a fenébe.
 • Jimmybátyó 2018. december 22. 00:32

  13
  Az MTV épületét kiemelt biztonsági fokozatúnak minősítették ! Fegyveres biztonsági őrök védik. Vajon minek őriznek egy épületett több biztonsági cég emberei? Azért mert más is van ott. Mondjuk a titkosszolgálat!
 • Zodiákus 2018. december 22. 07:40

  14
  "jk88" Ha én egy szaros biztonsági őr lennék a bármilyen székházban, Te meg egy bohóc képviselő aki azt hiszi hogy neki mindent szabad, akkor addig csapkodnám ritmikus mozdulatokkal a fejedet a járólaphoz, amíg el nem párologna,,, politikai nézetre való tekintet nélkül!! Csak mondom...
 • yust #12 2018. december 22. 08:43

  15
  @jk88: Na ez az! Ezért nem tetszik nekem ez a nagy "ellenzéki összefogás"! A jelenlegi ellenzék ne fogjon össze senkivel, hanem tűnjenek már el oda, ahova valók! Én ott voltam 2006-ban, és most is ott lennék, de nem EZEKKEL. És sajnos nem látok semmi alternatívát. Viszont a "pártoktól függetlenül kompetens emberek" nem egy megvalósítható dolog, mert azok mindig az aktuális győztesek haverjai lesznek, akkor meg csöbörből vödörbe jutunk. Szóval... csak egy megoldás van: A Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata! :D
 • jk88 #14 2018. december 22. 09:46

  16
  @Zodiákus: És ha ezt egy közintézményben csinálnád, akkor bűncselekményt követnél el, és mehetnél a börtönbe. Csak mondom. :)
 • Bobek13 2018. december 22. 11:04

  17
  A szekurityis emberek csak felsőbb utasításra cselekedtek, mert ehhez semmi joguk nem volt, és az a valaki aki kiadta az utasítást , ezt pontosan tudta ! Tévedés ne essék, ezek nem egy magáncég alkalmazottai, hanem objektum védelemmel megbízott állami alkalmazottak. A félelmetes inkább az, hogy a rendőrség sem intézkedik , pedig nekik kötelességük volna ! Ők is az utasítást várják, valószínűleg ugyan attól az embertől ! Az eset pont arra világít rá, hogy hiába van törvény, vagy alkotmányos jog, annak az érvényesítése a kormányzat kényétől kedvetől függ....na ez a jogállamiság ? Vagy esetleg az európai demokrácia?
 • Aztaaaa.. #1 2018. december 22. 11:06

  18
  @jk88: Ne jogászkodj, mert ahhoz nem értesz. A biztonsági őr meg nem szaros. Ugyanúgy végzi a dolgát, mint te vagy én. Nézzük, mégis hol tévedsz. kezdjük egy általános fogalommal. Joggal való visszaélés tilalma. Nos, az a pár országgyűlési képviselő azzal a mesével ment be az MTVA székházba, hogy ott ellenőrzést fognak tartani. Joguk van ehhez? Igen, joguk van, hiszen az intézmény közérdekű üzemnek számít, mint elektronikus hírközlő intézmény. Viszont ellenőrzést nem végeztek, csak egy petíciót akartak beolvasni. Ehhez viszont már nincs joguk. Viszont elkövették a közérdekű üzem megzavarása bűntettet (323. § (1) ), mely 1-5 évnyi sittel jutalmazható az ilyen cselekmény. Országgyűlési képviselő mentelmi joga. Nos, amennyiben egy képviselő bűncselekmény hajt végre, akkor a bűncselekmény elkövetése idejére megszűnik a mentelmi jog, a bűncselekmény további folytatását meg kell akadályozni. Vegyünk egy példát, egy kicsit morbid lesz, de érthető. Mi van akkor, ha egy képviselő puskával a kezében elkezd lövöldözni az emberekre. Itt szóba sem jöhet a mentelmi joga, azonnal intézkednének ellene a rendőrök, sőt ha muszáj le is lövik. Hivatalos személynek sem minősülhet, hiszen nem országgyűlési jogállásából van jelen, hanem éppen bűncselekményt hajt végre. Így az sem igaz, hogy a biztonsági őrök hivatalos személlyel szemben követtek volna el valamit, Ehhez is egy morbid példa. Amennyiben egy országgyűlési képviselőt otthon az apja pofán veri mert nem ette meg spenótot, azt nem hivatalos személy ellen követte el, hanem a fiával szemben. Szimpla szabálysértés.
 • Bobek13 2018. december 22. 11:18

  19
  A kivárásról meg annyit, hogy ez a kurmány az elmúlt pár évben játszotta el magyarország következő kb 20-30 évét... Az uniós pénzek nagy részét zsebre rakták, másik nagy részét értelmetlen beruházásokba rakták, és csak töredéke lett felhasználva valóban olyan dolgokra, ami a jövőben megtérül, és hasznot hajt. A környező országok ezt másképp csinálták ( nem unortodox módon ) , és kezd előjönni a különbség. Elsőkből , utolsók lettünk.... na jó, még a bolgárokat megelőzzük. Nemsokára elzárul a " pénzcsap" , és akkor nehéz lesz az elszámolás. Már ennek az előszelei fujdogálnak.. Úgyhogy Vitya ! köszönöm magam , és a gyerekeim nevében. !
 • Pocoknyuuu #19 2018. december 22. 13:11

  20
  @Bobek13: Az atomerőművet még talán 50 év múlva is törleszteni fogják az unokák.. Bezzeg ebben a kérdésben nem volt nemzeti konzultáció. Arra viszont költenek százmilliókat, hogy megkérdezzék " Akarja-e, hogy az Élet szép és boldog legyen?"
  A "kivárás" nem megoldás, hiába nincsen alternatíva, egy újban van eshetőség, hogy változás történjen, a régitől tudható mire lehet számítani.
 • Pocoknyuuu 2018. december 22. 13:29

  21
  A videóhoz annyit fűznék hozzá durva hasonlattal:
  Ha Te dolgozol egy gyárban és semmi eszközöd nincsen a vezetőséggel tárgyalni, bármit szeretnél leszavaznak, szóhoz sem engednek, rád csapják az ajtót, a leveleidre nem válaszolnak, pofánröhögnek és cinikusan ki is mutatják, hogy csak az van, amit Ők akarnak,, legyen akár kötelező túlóra, stb. akármi.
  Te nem jutsz el egy olyan pontig, hogy a vezérigazgató zsír új Q7-esére csimpaszkodsz a parkolóban verve az szélvédőt, hogy "figyeljetek már rám!"? Miközben tudod, hogy el fognak miatta vinni a rendőrök?
  És csak a szerencsén fog múlani, hogy később bohóc leszel vagy hős?
 • jk88 #18 2018. december 22. 17:26

  22
  @Aztaaaa..: De igen, szaros. Akinek csak erre futotta agyból, hogy egy elnyomó rendszer valagát nyalja, az minimum szaros. Aki meg kényszerből dolgozik ilyen helyen, és nem minden erejével azon van, hogy fúrja a rendszert ahol tudja, az ugyanúgy megérdemli a jelzőt. Ha majd mész puszit adni viktorod valagára, add át, hogy sokat gondolunk az anyjára. :)
 • Salax 2018. december 22. 18:04

  23
  Nem értem! Mi köze ennek egy fetrengő focistához? Semmiféle párhuzamos viselkedésformák nincsenek itt. A focistának az a dolga, hogy rohangáljon a pályán egy labdával, megpróbáljon gólt rúgni, valamint megakadályozni az ellenfél játékosait a góllövésben. A parlamenti képviselőnek, hogy képviselje azon embereket a parlamentben, akik őt oda beszavazták. Ha nincs legitim parlamentáris rendszer, mint pl. most Magyarországon, akkor a hatalmat birtokló erőkkel szemben fellépni, mind politikai nyomásgyakorlással, mind passzív-agresszív viselkedési formákkal. Szükség esetén agresszív fellépéssel is élhetnének, de kevés történelmi példa kivételével, erre a módra rávesznek más személyeket.
 • [ törölt felhasználó ] #23 2018. december 22. 18:14

  24
  @Salax: Lehet kreténnek lenni, de fullba sose szabad nyomni, ez a videó egyetlen mondanivalója. magdi
 • LongJohnHolmes #23 2018. december 22. 19:25

  25
  @Salax: Nem ment át az üzenet mi? Ezek a szerencsétlen politikusok szimulálnak, hogy befolyásolják a sajtót és rajta keresztül a népet. Hitvány férgek. Amit írtam, annak semmi köze a Fideszhez és a politikájához.
 • frici12 2018. december 22. 20:09

  26
  Itt tart az E L L E N Z É K ? Szándékosan nekiszalad a csukott ajtónak, drámázik egy kicsit, majd elpanaszolja, hogy agyonverték!!! :)

 • Bobek13 2018. december 22. 20:15

  27
  Aztaaa ! A probléma ott van az eszmefuttatásban , ami egyébként érthető, hogy senki nem a stúdióba akart betörni, és kiragadni a híradós kezéből a mikrofont ! Parlamenti képiselő(k) akartak , egy KÖZPÉZBŐL MŰKÖDŐ TELEVÍZIÓ elnökével beszélni... akár ne adj isten, kérdéseket feltenni , úgy hogy az illető az épületben tartózkodik , és ezeknek az embereknek kvázi beszámolási kötelezetséggel tartozik ! Nemhogy kötelessége lett volna fogadni őket, de egy kávé mellett bármilyen , a tv el kapcsolatos dokumentumot átadni !! Ehelyett minenki összezavarodva ( biztonságiak, rendőrök, tv sek ) kapkodnak össze vissza, mert mindeki fél, és várja a felsőbb utasítást ! Senki nem meri tenni a dolgát , inkább törvényt szeg, mert fél a retorziótól.... Azt hiszem hogy ennek a rendszernek szerettünk volna búcsút inteni közel 30 éve..... De csak visszajött
 • Bobek13 2018. december 22. 20:35

  28
  Még csak annyit .... Mert ez még kikívánkozik...
  I. Viktor egy autoriter rendszert épített ki , ahol az értelmesebb politikusokat ( akik ellent is mondtak néha) , gerinctelen, karrierista, törtető fitalokra cserélte, aki meg maradt a régiek közűl , az pedig mára teljesen elszakadt a valóságtól, és muszály hogy hatalomban maradjon, mert sosem csinált mást. Megaztán mára addig fajult a keménymag és családjaik "sajátlábra állása" ,hogy hatalom váltás esetén , amikor muszály lesz átadni minden iratot, akkor hosszú börtönbüntetésre is lehet majd pályázatokat nyerni. Ez a rendszer viszont saját végzetét is magában hordozza, mert a FEJ től lefelé, mindenki csak a parancsot várja ..... Ennek volt bizonyítéka ez is..... Itt nem pár képiselő csinált viccet magából, hanem kavicsot szórtak a rendszer gépezetébe, és az rögtön akadozni kezdett... Ez a rendszer paródiája volt , és rámutatott hogy hol van benne a gyenge pont !!
 • LongJohnHolmes #27 2018. december 22. 20:41

  29
  @Bobek13: Nem érted mi a probléma mi? Ne színészkedjenek, hanem várják meg amíg valóban verik őket. Miféle emberek ezek? Komolyan lehet venni? Nem akartam elhinni, mikor láttam miket csinálnak hatásvadászat miatt.
 • noed2 2018. december 22. 20:51

  30
  2006-ban agyba-főbe verték az embereket, és arra álltak át, hogy még véletlenül se menjen ki senki se az utcára. Most pedig van a nemzeti konzultáció. Kivételesen a túlóratörvénynél valahogy nem kérdeztek meg senkit, és azonnal végigverték a parlamenten is. Azért tudni kéne kik az ellenségek. Hol van egy hazafi?
 • Bobek13 2018. december 22. 21:55

  31
  Hatásvadadászat az szerintem a tv ből jön, meg a tele plakátolt országból, meg a lejáratásokból.... Abban az esetben , ha téged veszélyesnek ítélnek meg, mert mondjuk népszerű vagy , és jelőlteted magad valmi pozícióra , akkor másnap simán dől a médiából ( ami a te adódból működik ) , hogy soros györgyel benarkózva kecskéket erőszakoltatok meg egy melegbárban, és erre tanú is van ( mondjuk terry black ) ! Aztán te feljelentesz, és a bíróság meg is ítél pár milla kártérítést ( amit szintén az adódból fizetnek ki ) , és hajnali 2 kor be is mondanak majd egy helyreigazítást..... De te akkor már ezt sosem mosod le magadról.. A kérdés a következő : Akkor ezek miféle emberek ??? Az M1 vezérének spec bírósági papírja van róla , hogy hírt hamísított...de ő a főnök
 • Bobek13 2018. december 22. 22:00

  32
  Ja.... A célt elérték
 • Pocoknyuuu #30 2018. december 22. 22:03

  33
  @noed2: Azért mert munkahelyteremtés céljából idehozták a sok multit, fűt-fát ígértek nekik, cserébe ők diktálják a szabályokat. Gondolom a háttérben folyik a balhé, hogy hol van a beígért munkaerő.. , ha nem tudják teljesíteni (akár vendégmunkásokkal), akkor emeljék az előírható túlórák számát.
  Persze, hogy nem kötelező, de olyan térségekben, ahol csak 1-2 nagyobb munkáltató akad, ott nem lesz más választásuk szegény robotoknak.
  A másik oldala a multiknak, hogy csak adó keletkezik a működésükből, nem magyar tulajdont gazdagítanak. A micro és kis vállalkozások olyan szinten el vannak nyomva, hogy képtelenek fejlődni. Elég ha megnézek néhány ismerősömet, akik 10-15 éve még 3-4-5 alkalmazottat foglalkoztattak, mára mind csak egyedül dolgoznak.
  A multi olyan ha jön egy krach, simán továbbáll, keres magának jobb helyet. Ezekre hosszú távon építeni, mint ahogyan a kormány teszi öngyilkosság. Ebből is látszik mennyire csak a jelen és a gazdasági mutatók érdekli őket és nem az emberek, vagy M.o. jövője.
  A video tényleg röhejes néhol, de ők legalább ott voltak és tettek valamit. Csak jó volna látni azt a másik 2,5M embert is, majdnem fél országot ( nem 1/3 ! ) akik anno az ellenzékre szavaztak.
  Plusz felnyitni tényekkel a megrögzött vakokat, hogy lássanak már valamit ők is. Mert jelenleg sehol nem lehet értelmes mondatokat váltani egyikkel sem. Bármilyen beszélgetésre csak ez a néhány válasz létezik:
  - "Hülye vagy, dögölj meg, majom, fáj mi?" - ...
  -"mert 2006 -ban..." -mi köze a jelenhez a több, mit 10 éves múlt?
  -"Soros bérenc!" -ki a f_szom ez a Soros, kizárólag a kormány hajtja ezt...
  -"majd ha migráns lesz a szomszédod.."- miééér lenne a szomszédom, eszük ágában sincs ide jönni
  Ezen kívül a fejek a homokban, számukra más nem fontos, Mészáros, vagy akárki.
  Pedig tök jó volna nyugodtan elbeszélgetni valahol egy fórumon, hogy legalább az ember megértse miből fakad ez a borzasztóan szűk látókör.
  El nem hiszem, hogy az a 2,8 M ember totál hülye lenne.. ilyen nincs.
 • noed2 #33 2018. december 22. 22:15

  34
  @Pocoknyuuu: Értem ezt az egészet, de azért lássunk már tisztán. Ez a törvény nyilvánvalóan káros, az ellenzék nyomorék. 2006-ot ne felejtsük el, még ha nem is volt felelősségvállalás:
  www.parlament.hu/irom39/04277/04277.pdf
  Undorító itt minden.
 • Pocoknyuuu #34 2018. december 22. 22:41

  35
  @noed2: Nyomorék, mert minden létező esélyest így vagy úgy eltávolítottak a háttérben, hogy szinte senki észre sem vette. A mostani ellenzéknek semmilyen eszköze nincsen, teljesen ellehetetlenítették őket. De az a maradék maroknyi ember ahelyett, hogy beállnának a sorba most mégis ott van, kockáztatva mindent... és ez szerintem értékelendő. Ők legalább tesznek valamit, bármilyen egyszerű módon is a lehetőségeikhez és a tudásukhoz képest..
  De ha már anno, akkor:
  -Vajon melyik párt állhatott akkoriban a tüntetések hátterében? (vesztes párt, hatalomátvétel kísérlet, stb. most nem ezt szajkózza a tv?)
  Más kérdés:
  -Vajon hova tűntek el nyomtalanul a későbbi diáktüntetések szervezői? Elnyelte őket a föld? Sejthető, hogy vagy rohadt keménnyé vált az életük, vagy nagyon könnyűvé.. Akinek van egy cseppnyi igazságérzete, az láthatja, hogy itt már nincsen demokrácia.
  Engem személy szerint soha nem érdekelt a politika, sokáig el sem mentem szavazni, de valami oka kell, hogy legyen, hogy idővel elkezdje az embert érdekelni, amikor azt látja, hogy valami korvára nem oké ebben az országban.
  És mondhat bárki bármit, az a maradék 1/3 ( 2,5M szavazó vs 2,8M ) nem meggyőződésből az ellenzékre szavazott, hanem csak változásra, bármi másra...
 • noed2 #35 2018. december 22. 22:54

  36
  @Pocoknyuuu: Akkor nem látod át az egészet. A Fidesz módszeresen leszalámizta a rá veszélyt jelentő ellenfeleket, és kreált magának egy saját ellenzéket (mert megtehette). Jobboldalon nincs senki aki szembe mehetne vele. a 2,5 millió szavazóról annyit, hogy bp-en 1 milliós szavazóbázis van, ami nagyban befolyásol mindent, még ha tagadják is. Ha valaki jobboldali beállítottságú akkor nem tud kire szavazni, baloldalon meg úgyis is az megy, hogy merre fúj a szél.
  Úgyhogy ez van.
 • Pocoknyuuu 2018. december 22. 23:44

  37
  @noed2: Nem tudom mit értsz azon, hogy "nem látod át".. persze, nincs az az ember, aki ténylegesen átlássa.. mindegy.
  Én továbbra is azt gondolom, hogy az átlag ember egyszerűbb annál, mit hogy kifejezett célból, meggyőződésből szavazzon oldalakra pl. az MSZP-re. Aki a Fideszre rakta voksát, annak vagy érdeke fűződött hozzá, vagy a múlt kísértette, ahogy írtad 2006-ot, vagy csak simán elhitte a propagandát, kisebb részük pedig tényleg semmit sem lát a Világból.
  Mindenki más, aki bármelyik (mindegy) ellenzékre szavazott az talán hasonlóképpen felkapta a fejét, hogy rohadtul furán mennek itt a dolgok.
  Csak az ismerőseim körében beszélgetve is lejön ugyanez,
  -Az EU pénzel bennünket, hogy felzárkózzunk, a környező országoknak többé-kevésbé sikerült, nálunk pedig az óriási pénzek 37% ugyanazon körökbe került.
  -Jobban élünk? 15 éve a magyar nyaralóktól hemzsegtek a tengerpartok (nyugdíjasokkal is), manapság elvétve találkozik velük az ember, csehek, lengyelek, szlovákok, oroszok vették át a helyünket.
  - 100 ismerősből talán 1 van olyan, aki néha ki szokott járni focimeccsre, a többit soha nem érdekelte, sőt egyre jobban utálják a focit. Tipikus példája egy "képzetlen" vezető jellemének, akár egy gyárban is megfigyelhető előléptetés után, "most ÉÉn vagyok az Isten, bármit megtehetek". Annyi de annyi hasznosabb dologra mehetett volna az a rengeteg stadion pénz, azon is gazdagodhattak volna a haverjai, de legalább hasznosan.. :(
  -Nincs az az ország, ahol egyetlen emberből pár év alatt szinte a leggazdagabb szülessen, ez mi ez?
  -A médiák összevonása propaganda eszközzé, a kedvenc újságom, amire apámék a 60-as évek óta előfizetői voltak, az első 2 oldalon csak a gyűlölködésről, mások lejáratásáról, migránsokról és a gazdaság iszonyatos növekedéséről szól? Még fater is lemondta az előfizetést emiatt, pedig őt aztán korvára nem érdekli a politika.
  -A tv csatornák 80% millárdos költségvetésből 1 éve nem tud mást felmutatni, mint hogy "migránsok, Soros, 5 percente fejlődő gazdaság és az ellenzék lejáratása". Döbbenet, orrvérzés, ennyire végtelenül ostobának tartják a saját választóikat is?? 1 órát nem nézhet tv-t úgy az ember, hogy valamelyik csatornán ne lenne épp gyűlölködés, politika, stb?
  Csak ez a néhány dolog, ami miatt nekem herótom lett, lehetett volna másképp is csinálni és akkor talán ilyen semleges emberek, mit én, nem lesznek fogékonyak a politikai állásfoglalásra...
  És ez nem az ellenzék műve.. gusztustalan ami ebben az országban folyik.. :(
 • BitPork #18 2018. december 24. 22:57

  38
  @Aztaaaa..: BTK 459 szakasz 21 pont c., elektronikus hírközlő hálózat - a törvény betűje szerint. Azt MTVA nem elektronikus hírközlő hálózat, hanem egy televízió. Lehet hogy rosszul emlékszem de szívesen pótlom: tudnád citálni a tv-t amiben a minősítés változik? Vagy amelyben az MTVA kerül más besorolásba?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!