Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az admin (köcsög) nem vész el csak átalakult. Eltűnésem oka, hogy változások történtek (bővült a calád), ezen oknál fogva sajnos a szórakozásra és a hobbira kevesebb idő jut, mindamellett munka terén is változások voltak (még több lett), így sajnos nehéz beosztani a nem létező szabadidőt. De azt szoktam mondani, arra van idő, amire rászánjuk, most szántam a képtelenség.hu-ra is egy-két napot. Példának okádék.

Történt néhány fejlesztés.

Elindult a Random GIF rovat, ahol ész nélkül lehet nyomkodni a gombot, ami az oldalra feltöltött gifek közül dob elénk egyet, majd még egyet, még egyet, még egyet, még egyet. És így tovább.

A fájl feltöltés résznél a feltöltő érzékeli az mp4-ről, hogy vélhetően gif volt, és azt jelöli egy checkbox-szal. Ha 800px-nél kisebb, 40 másodpercnél rövidebb és nincs hangja. Így nem kell mp4-et gifbe konvertálni, ha gifeket akartok feltölteni. Figyeljetek erre, és jelezzetek vissza, hogy működik.

Amikor gifeket néztek galéria vetítésben, akkor ha a videón görgőztök, a gif nagyítható lett. Jó ötletnek tűnik.

Az üzenőfalon lehetőség nyílt az üzenetek törlésére. Egy-egy üzenet törlése, vagy valakivel folytatott beszélgetés törlésére, vagy minden üzenet törlésére. A nálad törölt üzenet a másik félnél nem törlődik. És fordítva sem. Az üzenetek visszaállítására nincs lehetőség.

Ezentúl képtelenség.hu név alatt jelenek meg, posztok nélkül, csak szolgálati közleményeket publikálok. Nyomós ok van rá. Ha feltöltéshez jutok, majd álnéven fogok posztolni. De ki fogjátok találni.

Dátum, két fél kevert.

228 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!