Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Most , hogy visszafoglalták Palmürát, elképesztő pusztítást fedeztek fel a régi romvárosban. :|

18 hozzászólás

 • Athesz 2016. április 2. 12:26

  1
  Bocs de kurvára nem hat meg. Akik onnan elmenekülnek az is mind egy állat. Lopnak, lelaknak mindent, összevernek helyieket mert nekik szabad úgy se vonatkozik rájuk a törvény. És el kéne hinnem h az ilyen világ szemete majd a művészet miatt fog papolni hagyjuk már. Szarnak ezek rá h milyen műemléket tettek ott tönkre. megérdemlik ezek az ISISt.
 • kléni 2016. április 2. 15:03

  2
  Régen: romhalmaz. Most: romhalmaz. rotfl
 • Sheldon #2 2016. április 2. 15:11

  3
  @kléni: Bocs, de nincs igazad. Ezek befejezetlen építkezések ... XD
 • JohnFly #1 2016. április 2. 16:30

  4
  @Athesz: Azok papolnak a művészet miatt, akik ott maradtak, és HARCOLTAK, hogy visszafoglalják a saját országukat ezektől az állatoktól, mert ők ott akarnak élni a saját földjükön, és most egy olyan kincset vesztettek el, ami pótolhatatlan, az emberiség legrégebbi épített emlékeinek egyikét.

  Csak képzeld magad a helyébe: Az országod lakosságának egyharmada rátámad a lakosság másik részére (természetesen azt állítva, hogy előbb ők lettek megtámadva lol), majd a lakosság másik harmada erre: "Én nem harcolok, ez az ország eddig is egy xarkupac volt, nem fogom az életem kockáztatni miatta"- és elhúz a p'csába, otthagyva téged, meg a hozzád hasonlóakat (akik szeretnének békében a saját szeretett hazájukban élni), a sz'rban, és abban a helyzetben találod magad, hogy az egész világ az előbb említett két fajta szemétláda alapján ítéli meg téged. Segítségre egy hajítófányit sem számíthatsz, mert az egész világnak szüksége van az egyik sz'rházi által szinte ingyen árult olajra, meg a másik sz'rházi szökevényre rabszolgának.......
 • MJoe 2016. április 2. 18:29

  5
  Igazán bátor emberek ezek!
  Lerombolják a romvárosokat, ami ugye nem lő vissza, meg alattomos merényleteket hajtanak végre.
  ismétlem: ezek a bátor emberek...

  Amúgy meg tényleg benne van a koránban hogy akkor leszel fasza csávó, ha a fentieket csinálod?
 • neophyte 2016. április 2. 18:50

  6
  Ez a türhő banda nem csak más városokat tesznek tönkre, hanem még a sajátjukat is... Mi a céljuk ezzel? Vírus módjára terjeszkednek el a világban, teszik azokat majd lassan a sajátjáuké és lesz egy majmok bolygója, vagy mi a tosz??!! :S Nincs más megoldás, csak az írtás.
 • minime #4 2016. április 2. 22:17

  7
  @JohnFly: bocs de ez nem igaz. az isis elöl is menekültek és assad elöl is...és assad üzte el az isist onnan mert nem birja öket...konkurencia biztos. szóval ott csak olyanok vannak akik elöl menekültek.
 • jk88 #5 2016. április 2. 23:58

  8
  @MJoe: Benne. Plusz még a kecskebaszás ezeken kívül.
 • JohnFly #7 2016. április 3. 19:08

  9
  @minime:Jó tudni, hogy tisztában vagy a helyzettel. rotfl Totál homályban vagy a szíriai polgárháborúval kapcsolatban xD
 • kisokka 2016. április 3. 19:24

  10
  Érdekes egyébként, hogy anno a tálibok idegrohamai csak néhány hírcafatot kaptak az ilyesmire...Holott azok még fel is vették, ahogy többezer éves, hatalmas Buddha szobrokat lőnek szarrá. Megmondom az őszintét, engem nem érdekelt sosem, hogy mi motiválta az amcsikat a valós okokban, csak annak örültem, hogy ezt az elmehábo­rodott, vallásra hivatkozó turbános agyfaszt végre valakik el akarják takarítani a felszínről.
  Ilyen szinten hivatkozni az iszlámra, az a legalapvetőbb butaság és a legalja tulajdonságok közös keveréke. Leszarom, hogy kik, de minél hamarább ássák el az összes olyan férget, akik a MI kulturális javainkat önkényesen, egy másik vallásra hivatkozva tesznek tönkre, vagy pusztítanak el.

  Egyeseket ez nem hat meg? Meg kellene pedig, ugyanis tőletek is eltakarítanak egy darabot ezzel. Olyan dolgot pusztítanak el, ami nagyon régóta "sértetlenül" áll, erre azt kell megélnünk, hogy még a mi korunkban tönkreteszik. Szégyen.
 • minime #9 2016. április 3. 21:53

  11
  @JohnFly: világosits fel kérlek. és azt is szeretném tudni honnan szerezted az információkat.
 • JohnFly #10 2016. április 4. 20:23

  12
  @kisokka: Kezdetektől fogva az amcsik pénzelik a világ minden válságövezetében a szélsőséges iszlám térhódítását. Akkor lépnek fel ellene csak és kizárólag, amikor már nem szolgálják tovább az éppen aktuális célt. Boszniában, amikor már a szerbek kihúzták a méregfogukat, Afganisztánban, amikor már az oroszok letettek a további katonai beavatkozásról.......
  Csak benézték az amcsik, mert mire Irakban ugyanazt eljátszhatták volna, addigra a jó öreg véreb kiismerte a gazdit, és tudta merről jön a rúgás......csakhogy addigra Szíriában beindult a következő gépezet, miközben a világ egyre kisebbé vált - "világ mudzsahedinjei egyesüljetek" jelszóval megalakult az iszlám állam.
  Néhány libsi marha meg beveszi, hogy az al-Kaida elhatárolódik a daesh-től rotfl. Ha ők azt állítják biztos igaz xD miközben ugyanazt a nótát fújják, és közösen támogatják egymás törekvéseit, könnyebb úgy a háttérben kavarni a sz'rt, hogy az agymosott médiafüggőkkel elhitetik az egymástól való függetlenség képét......
 • JohnFly #11 2016. április 4. 20:47

  13
  @minime: A felvilágosításodhoz a témában egy atomvillanás is kevés lenne, mert tucatszor bizonyítottad, hogy a saját nézőpontodon kívül nem vagy hajlandó más véleményt elfogadni, és a liberális eszmerendszer vélemény-repressziójának vagy egyik fő szószólója.

  Ha tudnál a sorok között olvasni, ajánlanám neked ezt az oldalt: orientalista.hu
  ahol ugyan nem minden publicisztika aranyszegélyű, és sokszor eltúlzott, de jó néhány, az oldalra író zsurnaliszta a maga szakterületén páratlan tekintéllyel bír.

  Viszont vannak dolgok, amiket olyan forrásból tudok, amik nem találhatóak meg az interneten.....Ismerek EMBEREKET, akik nem olyan senkik mint Én. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy néha hozzájutok tőlük információ morzsákhoz.
 • kisokka #12 2016. április 4. 21:08

  14
  @JohnFly: Ezerszer lerágott csont, nincs kedvem nosztalgiázni.
  Nem érdekel ki pénzel kit, amíg az én és a te javaidat basszák tönkre ezek, addig az szór rájuk atomot, aki csak akar.
 • minime #13 2016. április 4. 22:55

  15
  @JohnFly: Nos ez érdekes, hogy igy gondolsz rólam mert én egy objektiv embernek tartom magamat.
  De megszoktam már hogy a magyar fórumokban inkább az agressziv, hözöngö, sértö és eröszakos kommenteket tolerálják mint az olyanokat ahol kissebségekröl az ember úgy beszél mintha azok is emberek lennének.
  Nagyon vicces volt ez az "atomvillanásos" mondat, de nem igazán sikerült vele arról elterelni a témát hogy valójában semmi féle információt itt nem írtál arról hogy miröl is szól a sziriai polgárháború.
  De belinkeltél egy oldalt aminek a logójában egy célkereszt van (wtf) és állitólag nagyon bölcs emberekkel szoktál beszélgetni.

  Volt már jobb kommented is.
 • JohnFly #15 2016. április 7. 21:00

  16
  @minime: "objektiv embernek tartom magamat"--Önellentmondás lvl-10000 rotfl
  Hogy lehetne magadról objektív véleményed? Te agysebész!
 • einstein #15 2016. április 7. 21:59

  17
  @minime: azt jobb is ha megszokod mert soha nem fogjuk emberszámba venni azt aki kvázi az "eltartóit" gyilkolássza napi szinten
 • minime #16 2016. április 8. 06:56

  18
  @JohnFly: azt mondtam objektivnek tartom magam és nem azt hogy objektiv véleménynek tartom azt a kimondásomat hogy objektivnek tartom magam...ne keverd már a sz.rt...témáról próbálsz elterleni...kellemes hétvégét
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!