Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

24 hozzászólás

 • Mr. Hyde 2014. augusztus 6. 12:52

  1
  codálatosz :D
 • TonyEricsson #1 2014. augusztus 6. 12:52

  2
 • vica5 2014. augusztus 6. 12:54

  3
  cípecke rotfl
 • jk88 2014. augusztus 6. 13:01

  4
  Ezt hogy hozta össze ez a szerencsétlen? :D
 • Mr. Hyde #4 2014. augusztus 6. 13:12

  5
  @jk88: kérdésben a válasz, szerencsétlen :D
 • Ugrifüles 2014. augusztus 6. 14:27

  6
  Jó videó !!!
 • oritomi #4 2014. augusztus 6. 15:00

  7
  @jk88: feltünési viszketegsége volt és szerette volna ha kap egy kis törődést...
 • BWAttila 2014. augusztus 6. 15:17

  8
  besza behu :D
 • kisja 2014. augusztus 6. 15:31

  9
  Fel akart kerülni a képtelenségre
 • caldo #4 2014. augusztus 6. 15:39

  10
  @jk88: Nem az a kérdés, hogy hogyan hozta össze hanem az ,hogy hogyan férhetett be oda a lába???Van ott baj nem kicsi !!
 • Palmi 2014. augusztus 6. 16:24

  11
  nem mindennapi a többiektől! grat
 • einstein #4 2014. augusztus 6. 17:31

  12
  @jk88: te még sosem léptél félre igaz?
 • Wundermax #10 2014. augusztus 6. 19:17

  13
  @caldo: valszeg szarul akarta kihúzni a lábát a hülyéje. Nem várható el mindenkitől h tisztában legyen a testén található izmok múködésével... Elég lett volna kapaszkodnia és felfelé kihúzni a lábát, ahogy betette... ha feszegeti meg térdből emel akkor a büdös életbe nem fog kiférni. Elküldeném vmi igazi kis mászós barlangtúrára, ott lehet h ráeszmélne a testére a ipse.
 • kisokka #13 2014. augusztus 6. 22:51

  14
  @Wundermax: Ha megfigyeled, van egy rész, ahol ki akarják húzni onnan, de nem tudják. Gondolom a saját súlya alatt még könnyen lecuppant a lába, de visszafelé már összevissza törné/vágná a lábát, attól függ mi van a küszöb alján. Ilyesmivel nem sűrűn találkozni egy barlangtúrán.

  Ez is egy tipikus esete annak, hogy hiába lehet egy a milliárdhoz valaminek az esélye, attól még meg van az esélye és megtörténik a probléma:D
 • Wundermax #14 2014. augusztus 6. 23:54

  15
  @kisokka: az igaz h ha 0.0000001% esélye van a dolognak, akkor az megtörténik, de a véleményemet továbbra is megtartom, ha bement akkor ki is jön. Nem elég húzni, hiszen, ha az emberünk a legkisebb mértékben is behajlitja a térdét akkor ott bizony megfeszülnek az izmok és ettől vastagabb lesz. Nem kell ehhez tf-re járni, csak a buksiját kéne neki hasnálnia...

  a barlangtúráról meg annyit, h amikor megpróbálod egy függőleges, 4 méter hosszú résen - ami nagyjából 20cm széles és lefelé szűkül - átpréselni magad és mivel oldalazni nem lehet, gyakorlatilag befekszel, majd a támaszlábad felemelése után kb a közepénél jársz amikor annyira besüppedsz, h mély levegőt már nem tudsz venni, na akkor jössz rá arra, hogy: 1, egyedül kell megoldanod 2, ehhez a fejedet és a testedet is használnod kell 3, h bepánikolsz elbaszod simán megfulladsz (persze jó eséllyel nem egyedül mész)

  Na ebből lehet h tanult volna. Vagy nem:D
 • kisokka #15 2014. augusztus 7. 20:31

  16
  @Wundermax: Nem tudom minek példálózol egy barlanggal, amikor nem arra akarok kilyukadni. Becsúszott a koma lába, mert lefelé lejt a küszöb. Ha viszont lefelé lejt és az alja nem teljesen zárt, akkor már necces kihúzni, lazíthatja az izmait, ahogy akarja. Ráadásul mászkálnak a szerelvényben összevissza az emberek, lehet az is elég lett volna, ha a másik oldalra áll mindenki és ki tudja húzni a lábát.
  Jöhetnék itt még példákkal, hogy ilyen, meg olyan szelep, de a francnak van kedve magyarázni, ha a 14-ből nem érted mire gondolok, akkor ez a faszi itt fent BESZORULT EGY BARLANGBA.
 • Wundermax #16 2014. augusztus 7. 22:57

  17
  @kisokka: akkor nem fogtad fel h mit akartam mondani ezzel: Ha becsúszott a lába akkor ki is tud "csúszni", ha használod a fejed akkor rájössz, h miért szorul térdnél(igen valószinű h ott szorult). a barlangban használod az eszedet.

  Az h "lefelé lejt a küszöb" meg fényt hozott az életembe... mi az h nem teljesen zárt? baszki próbáld már meg kicsit érthetőbben kifejteni az állápontodat vaz
 • kisokka #17 2014. augusztus 8. 17:18

  18
  @Wundermax: A képen majdnem combtőnél szorul, de az mindegy is. Sajnos te nem fogod fel miről beszélek. Nézz meg pár vietcong csapdát és akkor talán beugrik, hogy nem minden "csúszik" ki, ami be is tud csúszni. Mivel az emberek összevissza mászkálnak a szerelvényben, simán lehet, hogy már rászorult a lábára a küszöb.
  Egyébként barlangon kívül vannak más dolgok is, és ha belerokkansz is, de másképpen működik egy fémlemez, mint egy stabil barlangnak a fala. Ha lefelé lejt az a szar, simán lehet, hogy ha felfelé húzná, az már nem is lenne egyszerű.
  Azért kételkedek a verziódban, mert az egy alap dolog. Mindenki tudja, miért vastagabb a térd, ha behajtod. Az sem valószínű, hogy legalább 50 hülye van a környékén, akik inkább nekiállnak szerelvényt bo­rogatni, mintsem szóljanak az ipsének, hogy a térdével lesz gond.
  Oszt' ennyi. Remélem még több fényt tudsz így enni.
 • Wundermax #18 2014. augusztus 8. 20:17

  19
  @kisokka: "A képen majdnem combtőnél szorul, de az mindegy is." igen tényleg mind1, mert h a combtőtől lefelé keskenyedik a lábak nagy része

  A vietkong csapdát egy metrókocsi ajtajához hasonlitani meg kicsit durva, nem gondolod?

  "összevissza mászkálnak a szerelvényben, simán lehet, hogy már rászorult a lábára a küszöb." Mégis hogyan?

  "másképpen működik egy fémlemez, mint egy stabil barlangnak a fala"

  Nem mondod? szted egy fémlemez határo meg egy metrószerelvény-belépőt? És hogyan szorulna az jobban, mint egy lefelé szűkülő rés egy mozdithatatlan sziklafalban???

  Alap dolog igen, de amikor valaki zavarban van (pánikol) kvázi nem gondolkodik. És ha a földön ülve akarná kihúzni a lábát akkor minimum hátra kéne dőlnie és 2 kézzel fogni a lábát. Nem beszélve arról h erőkifejtés közben kell lazán tartani bizonyos izmokat és a proceúra bizony fájdalommal is jár. Másik megoldás, h felfelé kapaszkodik valamiben, igy könnyebben tudná lazántartani és húzni a lábát. Ha egy egészséges középkorú férfi ezt nem tudja megoldani egyedül, akkor sajnálom, de életképtelennek kell nyilvánitsam
 • kisokka #19 2014. augusztus 8. 20:46

  20
  @Wundermax: "A vietkong csapdát egy metrókocsi ajtajához hasonlitani meg kicsit durva, nem gondolod?" Nem gondolom, mert egy példa volt. Te eddig azt hitted, hogy ami be tud menni, az ugyanúgy ki is tud jönni. Nem így van. Hogy erre ezek után sem tudsz ráébredni...Hát az rejtély számomra, hogy miért nem.

  "összevissza mászkálnak a szerelvényben, simán lehet, hogy már rászorult a lábára a küszöb." Mégis hogyan?" Feltűnhetett volna, hogy a végén emelnek a szerelvény oldalán, így nyitva nagyobb teret a koma lábának. Erre visszakérdezek, szerinted ez hogy lehetséges? Előfordulhat az, hogy nyomásra mozog valamennyire a szerelvény? Ezek szerint te nem is hiszel benne mennyit számít pár mm.

  "Nem mondod? szted egy fémlemez határo meg egy metrószerelvény-belépőt? És hogyan szorulna az jobban, mint egy lefelé szűkülő rés egy mozdithatatlan sziklafalban???" Épp ez a lényege a sziklafalnak, hogy mozdíthatatlan. A fémlemezt könnyebb alakítani, de mint említettem, nem tudhatjuk mi van a küszöb alján, hogyan van kialakítva. A fenti vietcong csapda lenne a példa, de hagyjuk ezt. Megerőltető.

  És amiért lényegében válaszoltam is neked legelsőre: "Ha egy egészséges középkorú férfi ezt nem tudja megoldani egyedül, akkor sajnálom, de életképtelennek kell nyilvánitsam" Az ez. Halvány lila fingod sincs miért szorult be a lába, láttál már belülről barlangot és ahhoz hasonlítod. Első reakciód, hogy ítélkezel egy olyan videót látva, amit nem is tudsz hová tenni, de csípőből megállapítod, hogy ez a faszi itt egy sapka szart nem ér azért, amiről te valójában nem is tudsz.
  Engedd meg, hogy gra­tuláljak.
 • Wundermax #20 2014. augusztus 10. 00:41

  21
  @kisokka: figyelj, ha a videó 90%-ában nem a földet támasztaná a bal kezével és nem egy 80+ éves nagypapi ügyességével ülne mozdulatlanul akkor nem mondtam volna semmit, de ez az ember meg se próbálja!!! életképtelen és kész, vannak ilyen emberek, van aki túlélő tipus és van aki halvaszületett. Nem próbálja meg normálisan kihúzni a lábát, nemhogy a kezét nem használja, de a tesével is olyan mozdulatlan, mint egy szikla. Ennek valami betegsége lehet, még arra tudok gondolni, mert egy egészséges ember ennél többet tenne önmagáért.

  "Hogy erre ezek után sem tudsz ráébredni...Hát az rejtély számomra, hogy miért nem"

  Azért nem, mert itt nem lesznek fogak a küszöb alatt, itt elméletileg komoly biztonsági előirásoknak kell megfelelni, nem úgy mint a vietkong baszásban.

  "Előfordulhat az, hogy nyomásra mozog valamennyire a szerelvény? Ezek szerint te nem is hiszel benne mennyit számít pár mm"

  Nyilvánvaló h mozog a szerelvény, de az korántsem biztos h ezért nem tudja kihúzni a lábát, legalábbis, innen nem lehet megállapitani. Nem úgy mint a reakcióját, azt látni h kb semmit nem csinál.

  "Épp ez a lényege a sziklafalnak, hogy mozdíthatatlan. A fémlemezt könnyebb alakítani,"

  1: igen a mozdithatatlan sziklafal, ami lefelé szűkül az könnyebben beszorit, és igen pont azért mert nem mozditható. Persze a fenti esetben a metrószerelvény is mozdithatatlan realtive...

  2: a fémlemez nem egyenlő a metrókocsival és itt a mertókocsi dől, nem is értem miért lényeges az h a fémlemez jobban alakitható? Minél alakitható jobban, milyen fémlemez, és hol látsz te itt fémlemezt?:) metrókocsi van baszki

  "láttál már belülről barlangot és ahhoz hasonlítod"

  Ez mégis miből gondolod? Én a térdét hasonlitottam az én térdemhez, és a barlangot csak azért emlitettem meg, mert oda is be lehet szorulni. Nem hasonlitottam én semmit a barlanghoz, csak annyit mondtam h ott is be lehet szorulni, és ha egyszermár beszorultál akkor legközelebb jobban fogod lereagálni, de ilyen erővel mondhattam volna mászókát is, abba is be lehet szorulni.

  És igen az első reakcióm az egy itélet(?vélemény...) volt, jól látod, lehet h nem helyes, de ha életképtelen egyedet látok az mindig felbassza az agyam. És nem azt mondam h egy sapka szart nem ért, hanem idézem: "szarul akarta kihúzni a lábát a hülyéje"

  ezek után nemtom miről vitatkozunk, én csak arra próbáltam rávilágitani, h lehet gondolkodni, de neked nem akaródzik a hallottakat értelmezni. Viszonylag részletesen, de azért tömörek kifejtettem az álláspontomat, ráadásul okom is volt arra h azt higgyem h töketlen, mert ha véletlenül félre is léphet bárki, azért a földön ölve megvárom mig lesz valami magatartás azért kicsit karcsú. De h megint visszakanyarodjak az eredeti mondandómhoz, igen kurvasokat számit pár mm és igen ha visszaolvasod pont arról beszéltem h a térdél beszorult láb esetében kritikus pont, hogy az izmok mennyire vannak megfeszülve, na meg az is h milyen szögben áll. itt sztem az kellett volna tenniük h valaki megtámasztja oldalról, és másik 2be meg megkapaszkodik és úgy talán ki tudta volna húzni magát. Én ilyen dolgokra gondoltam, és nem az volt a lényeg h egy töketlen ember. Legközelebb inkább többet kéne érvelned, h legyen valami értelme annak h irogatunk egymásnak, mert ez kb arról szólt h egymásnak mondunk ellent...
 • kisokka #21 2014. augusztus 10. 09:04

  22
  @Wundermax: "Azért nem, mert itt nem lesznek fogak a küszöb alatt, itt elméletileg komoly biztonsági előirásoknak kell megfelelni, nem úgy mint a vietkong baszásban."
  Nem kellenek fogak, elég rugalmas tud lenni egy lemez ahhoz, hogy odaszorítsa a lábát. Aztán kb itt el is mondtam mindent már az egészre, amit írsz, a biztonságról meg csak annyit, hogy valahogy mégiscsak becsúszott a lába, szóval erre az eshetőségre biztosan nem számoltak. Sosem lehet tudni, hogy mekkora szutyok az, amire rálépett.

  Aztán nincs több mondanivalóm, még mindig egy olyan dologról ítélkezel, amiről egy csepp tudomásod sincs. Ezért kár volt ennyit ideírnod, világosan leírtam az érveimet, amiről neked megint csak nincs fogalmad, hogy miért történhet akár úgy is, ahogy én írom. De már nem érdekel miért, te dolgod.
  Vitatkozhatsz még, de nincs értelme, egyszerűen a fejedbe vetted, hogy ez a koma egy barlangba szorult be, ami igaz, hogy teljesen másból készült, mint egy metrókocsi, ráadásul kevesebbet is mozog(semennyit), de ő beszorult azért, mert nem ismeri a testét. A küszöb részt feltételezésből írtam, de abban kb biztos vagyok, hogy maga a kocsi rászorul, miután ki-be mászkálnak az utasok.
  Aztán ennyi, te sem tudod, meg én sem tudom mi történt, van egy videó, amiből vajmi keveset látni.
 • Wundermax #22 2014. augusztus 10. 13:12

  23
  @kisokka: Na itt én be is fejeztem, most utoljára voltam hajlandó veled bármiben is "vitatkozni". Folyamatos jelleggel félreértelmezed és kiforgatod a szavaimat. Kösz, de kösz nem...
 • kisokka #23 2014. augusztus 10. 17:45

  24
  @Wundermax: Már elsőre is értettem, hogy mit akarsz mondani, csak nem hiszem el, hogy ezt egy ilyen videóból megállapítod. Ráadásul ugyanarról beszélsz vagy 200 soron keresztül. Én is ugyanarról beszéltem vagy 150 soron keresztül.
  Az, hogy nem érted a szurkálódásaimat, az meg a te bajod. Szóval, ha nem, hát nem.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!