Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Szocsiban drámaian megváltozott a helyzet az Olimpia után! :|

Bár nagy csindaratta és helyehulya hipp-hopp jellemezte (na meg pénz és korrupció), mára egy teljesen elnéptelenedett haszontalan parknak tűnik az egész. Magyarországon is Olimpiát szeretnének rendezni (ezért nőtt minden bokorban stadion), de ezek a képek elgondolkodtatják az embert!

4 hozzászólás

 • Stig 2015. február 8. 10:28

  1
  Na pontosan ezért nem kell ide olimpia! Azért hogy a nagy vállalkozók, politikusok és haverjaik még nagyobb összeget szakítsanak a korrupcióból, hát kösz nem. Nagyobb baja is van az országnak.
 • kléni 2015. február 8. 10:29

  2
  A stadionokat pedig felhasználhatnák később. De az olimpiai falvak máshol se tartósabbak. Olimpiát az rendez, akinek sok pénze van, mert nem igen visszatérülendő.
 • .kEPi 2015. február 8. 11:58

  3
  Nos a helyzet valóban kritikusnak tűnik. A megoldás persze adott; egy lehetőséget adnék a helyzet megoldására. Szívesen beköltöznék oda: természetesen a rezsit meg a bérleti díjat valamilyen ottani szocpolitikából nyerném.
 • Airmen 2015. február 8. 14:40

  4
  Szerintem az elmúlt 5-10 téli és nyári olimpiát rendező helyszínből talán csak egyedül Londonban gondoltak az olimpia utáni időszakra is.Szocsiban annyiban merült ki a dolog, hogy egy F1-re is alkalmas pályát húztak fel a stadionok közé.De mivel az F1 soha nem fog annyi nézőt generálni, mint egy téli olimpia, így a sok épületből semmi nem marad.

  Magyarországon meg soha nem lesz olimpia.Amikor osztogatnak, akkor nem a legjobb terv, hanem a legjobb lobbi nyer.Most elvileg olyan országok, mint Hollandia, Spanyolország vagy éppen Oroszország pályáznak.Egyébként az ilyen sportesemények a korrupció melegágyai.Foci vb, olimpia, stb mind csak nyeli a pénzt és mivel időre kell teljesíteni, olyan gyorsan mozognak a pénzek, hogy képtelenség lenne lekövetni.

  Hamarabb lesz Észak-Koreában olimpia, mint itt.
  Magyarország még arra is esélytelen, hogy akár foci terén, valami komolyabb szerepet kapjon.De egyébként Ukrajnában volt valami focival kapcsolatos esemény, az is csak elnyelte a sok pénzt pár éve.Például Donyeck duplán is.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!