Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A második világháború alatt több ezer francia nő tartott szerelmi kapcsolatot német katonákkal :(

Mikor felszabadították Franciaországot a szövetségesek, akkor a csöcselék nép egyből bosszúszomjasan vetette rá magát azokra a nőkre akiknek gyereke volt német katonáktól vagy szexuális kapcsolatba állt velük. Ilyenkor az utcákon végighúrcolták a nőket gúnyolódó megjegyzéseket téve rájuk. kopaszra vágták le a hajukat, leköpték és összeverték őket. kalap

39 hozzászólás

 • Matula #13 2015. december 4. 02:48

  15
 • [ törölt felhasználó ] 2015. december 4. 05:39

  16
  Ez durva? Aki az ellenséggel kamatyol annyit talán megérdemel hogy levágják a haját.. Vannak kultúrák ahol ezért megcsonkítják vagy megölik a nőket.
 • Mihatika 2015. december 4. 10:05

  17
  Na majd ha itt az iszlám kik nem válogatnak és esetleg túlélitek megélitek a végit majd kiderül esetleg lányotok is így járt mint a francia nők, akkor is ez lesz a véleményetek kik ítélkeztek?
 • Az ördög maga 2015. december 4. 15:50

  18
  Az Elit Alakulatot most néztem ( ki tudja hányadszor) és tényleg ott is ezt mutatták, és még az asszonyok jártak jól! Az együtt működő férfiakat egyszerűen kivégezték.
 • pushup 2015. december 4. 16:47

  19
  ez érdekes. az egyik oldalról mekkora köcsögök a franciák (nyilván trianon miatt), hogy a kollaboránsokat megszégyenítik (ezeket a képeket sokadszor látom, meg hallottam más forrásból is a dologról, de mondjuk a lincselés tudtommal elmaradt), a másik oldalról meg hazaáruló, aki nem a saját nemzetéből választ?
  anyám!
 • ko-pi #13 2015. december 4. 17:27

  20
  @HUBERTUS: Azt, hogy a francia ribik milyen nemzetiségű emberrel csináltatják meg magukat, az speciel nem érdekel. Abban viszont teljesen egyetértek veled, amit a magyarok párválasztásáról mondtál, igen, főleg ahol kisebbségben vagyunk, és a megmaradás legnagyobb kulcsa, hogy ne legyen keveredés, hanem egyre több magyar. Gúnyhatáron belül is okádok tőle, ha egy fekete-fehér párt látok, de a tótokkal, románokkal, szerbekkel hatványozottan igaz.
 • ko-pi #20 2015. december 4. 17:37

  21
  @ko-pi: Gúnyhatáron belül is okádok tőle, ha egy fekete-fehér párt látok, de a tótokkal, románokkal, szerbekkel hatványozottan igaz. - Bár, nem is tudom, hogy van-e különbség.
 • HUBERTUS #14 2015. december 4. 19:02

  22
  @Matula: A jo kurva anyad a roman te balfasz!
 • Matula #22 2015. december 4. 19:13

  23
  @HUBERTUS: Ne anyázzál! Mi van beleirva a személyi igazolványodba? Hát a jogsidba? Milyen állampolgárságú?
 • HUBERTUS #23 2015. december 4. 19:34

  24
  @Matula: Figyelj matuka, itt szerintem zarjuk le, meglatod majd kihevered.
 • adriai6 #24 2015. december 4. 19:34

  25
  @HUBERTUS: szard már le. látsz engem idegeskedni miatta? amúgy csá :D
 • HUBERTUS #25 2015. december 4. 19:42

  26
  @adriai6: Ahh, hagyjad mar, neki ez a pentek este, ne rontsuk mar el rotfl Amugy mizu? Ritkan latni erre :D
 • adriai6 #26 2015. december 4. 19:46

  27
  @HUBERTUS: vagyok, de egyáltalán nem, csak be vagyok mindig lépve rotfl lebetegedtem, most gyógyulok ki belőle meg majd már menni kéne valamerre, posztnak :D
 • Matula #24 2015. december 4. 19:49

  28
  @HUBERTUS: Én lezártam amúgy ha nem tetszik ott az unlájk, összebeszélés alapján nyomogassad ;) De igazam van abban amit gondoltam. Beteg gondolat az, hogy nőket azért megverél mert más állampolgársságú férfival jön össze. Én is tudom miről beszélek mert kint laktam Szerbiába és bizony volt bőven vegyesházasság. Azt mondta az ottani Vajdasági munkatársam aki 37 évres volt, hogy inkább legyen egy Szerb szomszédom mint egy Magyar. Mondom miért? Mert a Szerb az egyből segit ha gond van, a Magyar meg nem. Szóval sok olyan ember volt aki felnőttként büszkén vállalta, hogy az apja szerb az anyja Magyar. Ott nem volt olyan széthúzás mint amiről te beszélsz. Miért legyenek féltékenyek a másikra? Az a te szociális problémád ha egy Magyar nőt lehordassz mindennek amiért ő egy Román pasit választ. De ezt minek terjeszted? Szlovákiába allig találsz Magyarul beszélő embert, már kapásból Rajka utáni faluba. De küzdjél ha akarsz mert ez a jövőben mégjobban változni fog. Pl: Horvátországba találsz még Magyarul beszélő Magyart? Nem hinném , hogy eltüntek csak eltellt már több mint 90 év Trianon óta, ők meg ebbe születtek bele. Vajdaságba jópár Magyar srác nem is tudott Magyarul csak tolmácsoltak nekik. Ez van szokj hozzá kalap
 • Zacczos Pikropil 2015. december 4. 19:58

  29
  Egy versikét mondok!Irgum-burgum répakrém, más is < moderálva > nem csak én!Ez persze nem igaz,de na.................mivan, ha más nem az?!:D
 • Zacczos Pikropil 2015. december 4. 19:59

  30
  más is bumburnyák
 • Zacczos Pikropil 2015. december 4. 19:59

  31
  Búúúúúzzzzzzziiiiii
 • HUBERTUS #27 2015. december 4. 20:11

  32
  @adriai6: Mar megint midet torted el ? rotfl
 • adriai6 #32 2015. december 4. 20:16

  33
  @HUBERTUS: szimplán lebetegedtem rotfl de kb 15 éve nem voltam ilyen betegrotfl
 • ko-pi #28 2015. december 4. 20:27

  34
  @Matula: Hát pontosan ez az. Ezért nem kéne vegyesen házasodni. Ezért kéne legalább otthon magyarul beszélni. 100 év a történelemben nem olyan nagy idő. Elég lenne kivárni a megfelelő alkalomra. De ahhoz meg kell maradni addig. Ami a mostani állás szerint nem biztos, hogy menni fog. Mondanám pesszimistaként. De kicsit megerőltetve magam tudom, hogy nem veszünk el, mert a Gyökér szent, és sérthetetlen. És azért pozitív oldalról is van jó pár példa. Példának okáért a legközelebbi, hogy egy román állampolgárságú magyar elküldi a kurva anyjába azt, aki lerománozza.
 • Matula #34 2015. december 4. 20:34

  35
  @ko-pi: Figyelj én értem amit ti gondoltok. De más életébe ne szóljon bele senki. Az már régen rossz ha ez van. A másik, hogy bizonyitson, ne itt legyen nagy szája, otthon meg lehajtott fejjel megy. Be kell menni a kocsmába aztán hangosan üvöltözze amit akar, verjen össze pár Magyar nőt aki románokkal hetyeg, menne szerinted? Lófaszt, csak itt megy a neten. Meg a pár 20 kilós gárdista akik visszafoglalnák Erdélyt, na ezen lehet sirni még.
 • ko-pi 2015. december 4. 21:17

  36
  @Matula: Nem azt mondtam, hogy össze kell verni a nőket, akik románokkal hetyegnek (bár, aki románokkal hetyeg, az román, a románokat meg össze kell verni :D:D). De sajnálatos, hogy így nem hogy nem magyar gyerek születik a mi földünkre, hanem román. Persze azzal tisztában vagyok, hogy most óriásit sarkítottam. Inkább az a lényeg, hogy meg kell maradni magyarnak a mostani határon belül és azon túl is (egyik sem könnyű). Egy magyar-svéd kapcsolatból születhet magyar, de egy magyar-románból sokkal nehezebben.
  "Meg a pár 20 kilós gárdista akik visszafoglalnák Erdélyt, na ezen lehet sirni még." Most ez komoly? Mintha Klénivel beszélgetnék.
 • Matula #36 2015. december 4. 22:23

  37
  @ko-pi: Nem te mondtad, hanem előtted mondta hubertus. Én meg jeleztem, hogy ez nem igy működik. Részemről is jobb ha Magyar Magyarral jön össze. De semmit nem lehet tenni az ellen ha mással jön össze. Inkább nekünk az itteni problémával kéne foglalkoznunk. Van elég bőven, hiszin itt meg pár nőnek a kokeró répa kell. És érdekel? Nem. Majd mikor az utcán pörgeti a ritikült a Magyar csaj kivert fogakkal akkor kell röhögni rajta, mert ezt választotta. Hallottam gyönyörű Magyar csajról sztorit ami Devecserbe történt kb 20 éve, volt munkatársam mesélte. Összejött a kokeróval és az évek során, állkapocs törés, bordatörés, orr törés, fogak kiverésével telt a kellemes románc. Senki nem merte megvédeni a Magyar nőt. Na és mit kell az ilyennel foglalkozni :)? A gárdista téma meg onnan jött, hogy jópárszor láttam már a neten a mi Magyarok megmutatjuk a románoknak dumát. Mutassák, várom a videót ;)
 • Hahota22 2015. december 5. 00:30

  38
  Kedves hozzászólók!
  Van köztetek olyan ember, akár csak egy is, akinek esetleg megfordult a fejében, hogy ezek a nők, egyáltalán nem biztos, hogy önszántukból voltak a német katonákkal.
  Szerintem egy ma 14 éves gyermek is tudja, hogy háború idején a megszállók előszeretettel erőszakolják sorban a helyi nőket és asszonyokat míg a férjük harcol. Sokszor még 12-13 éves vagy annál fiatalabb leányzókat sem kímélve.
  Mielőtt árulónak bélyegeznétek őket, talán gondoljátok végig, lehet, hogy nem is volt más választásuk.... És aztán még jól meg is alázták őket másodszorra is, de most a sajátjai...
 • Customer Service #38 2015. december 5. 01:14

  39
  @Hahota22:
  Kedves Hahota22!

  Nem, közülünk senki nem gondolt ilyenre. Éppen 11 éves gyerekeket erőszakolnak meg, nem érnek rá gondolkodni. Gondoskodunk arról, hogy üzeneted mihamarabb megkapják, így még van lehetőség arra, hogy az ollókat ne csorbítsák el feleslegesen.

  Hope that helps.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!