Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A lány a kellemes vacsora után WC-re kéredzkedett.

Liam Smith a nevét elhallgató lánnyal a Tinderen ismerkedett meg. Egész jól alakult az estéjük együtt vacsoráztak Liam otthonában azonban a lány kikéredzkedett a WC-re. Ott viszont az események elszabadultak. A lány egy méretes kábelt fektetett a fajanszba, és a vízzel való öblítés inkább csak rontott a helyzeten látványosan fennakadt a lefolyó részen. A lány pánikba esett és becsomagolta a friss termékét WC papírba, és úgy gondolta kidobja úgy ahogy van az ablakon. (Mégiscsak angolok, nincs más megoldás!) A pechjére dupla ablak volt (anglia ???), eleve az első ablak csak felül rendelkezett nyitható résszel és a külső ablak ami a kertre nézett nem volt nyitható, ezért a csomag a két ablak közé esett, és szépen eregette magából a kellemes szagokat. A lány nem volt rest, és a probléma megoldásán tovább ügyködve, felmászott az ablak tetejére és lenyúlt a csomagért, majd hívta Liam-ot a segíteni.
Liam belépve a WC-be szembesült a Benny Hill féle (lehet az nem is komédia, hanem történelmi filmek) esettel. A lánynak először megpróbált segíteni, hogy az kiszedje a végterméket mert nem akarta ő se szagolni, de csak egyre lejjebb csúszott. 10 perc patthelyzet után, amikor már egy székre felállva a derekánál próbálta kihúzni de nem sikerült, úgy gondolta a tűzoltók kellenek ehhez és néhány jól irányzott fotó. A beszorult pácienshez negyed óra múlva kiértek a tűzoltók és csak az ablak betörésével tudták kiszedni a lányt.
Liam most gyűjtésbe kezdett, hogy a 300 Fontba kerülő kárát valaki megtérítse. A lány "tudhatott" valamit, mert újból randira hívta, hisz egyébként egy kedves lány - idézve Liam szavait.

5 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!