Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

5 hozzászólás

  • Baleer 2019. április 18. 09:55

    1
    Hmm, jól néz ki, mivel borította be? Már más videóban is láttam ezt a beborítós dolgot. Gondolom nem tömény só.
  • ratart 2019. április 18. 10:59

    2
    Bírom ezt a srácot. Ő legalább a végén nem vágja a földhöz, meg trancsírozza szét. xd xd rotfl
  • ratart #1 2019. április 18. 10:59

    3
    @Baleer: Pedig de. :D
  • yust 2019. április 18. 12:15

    4
    A paprika milyen szép nyers maradt belül :P
  • Gero 187 #1 2019. április 19. 03:33

    5
    @Baleer: tojásfehérje és só keveréke (ez a hagyományos,és legelterjedtebb,legegyszerűbb otthon)
    Éttermekben édesköménymagot,citrom reszeléket, narancs héját, szarvasgomba olajat stb... tesznek még bele,
    de otthon inkább a húst vagy a halat fűszerezzük,persze ki lehet próbálni:D el nem lehet rontani!!!!
    pl: 3 db tojásfehérjét (kb 150g) összekeversz 450 g sóval, majd kemény habbá kell verni,aztán ezzel a habbal kell bevonni a halat,vagy a húst.
    Tepsi,sütőpapír,hús vagy hal ráfektetése,kemény sós habbal bevonás,előmelegített sütő,majd a sütés.
    Ha húst akarsz sütni (gondolok itt egy 1,5-2 kg sertéscombra) akkor forró olajban elősütöd,megpirítod mind két oldalát egy picit,
    halaknál meg jobb ha a sütőpapírra raksz a sós habból és erre fekteted a halat,majd ezután burkolod be teljesen,
    így mint egy "héjba , burokba"zárva sül, párolódik át teljesen.
    sütés után kicsit hagyni kell állni egy két percig ,hogy a sós hab hűljön,megkeményedjen,aztán ezt a sós"kérget"egyszerűen pár darabban eltávolítod.....
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!