Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A 37 éves Li Fu taxisként dolgozik és négy éve egy rablás közben megkéselték. Azt azonban nem tudta, hogy a kés pengéje beletört a fejébe és benne maradt az arcában.

Xu Wen doktor, a férfit kezelő kórház sztomatológiájának igazgatóhelyettese azt mondta, megdöbbentek, hogy egy ilyen nagy penge van a betegarcában, azt pedig kész csodának tartják, hogy több mint négy éven át súlyosabb gondok nélkül élt.
A pengét most egy komplikált, négyórás műtéttel távolították el. A kés a nyelvének a tövét, az arcizmait, sőt az agyát is érte. Most stabil állapotban a kórházban lábadozik.
A 2006. szeptemberi rablás után a helyi kórház orvosainak nem tűnt fel a penge, egyszerűen bevarrták a sebét és fertőzés elleni gyógyszerekkel kezelték.
Li Fu azt mondja, hogy a seb lassan begyógyult és mivel nem voltak különös tünetei, nem is gondolt további orvosi kivizsgálásokra. A rendőrség elfogta a támadót, megtalálták nála a törött kés nyelét, de penge csak most került elő, amikor a fejfájások miatt végre megröntgenezték.

14 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!