Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Nem csak nálunk drágállják a bagó árát! :D

Nottinghamshire-ben kb. 1.7 millió Ft. értékben raboltak falbontással cigarettát. A rendőrség szerint "erős" dohányosok voltak! wink

7 hozzászólás

 • gülüke 2015. január 22. 17:16

  1
  Szerintem nem elég drága, mert még mindig veszik!Az emberek inkább a szaros cigire költenek mint inkább másra!Láttam egyszer olyat egy benzin kúton hogy az apa a kislányával bementek és a kislány venni akart valamilyen csokit erre az apja azt mondta neki hogy NEM és vett 2 doboz dohányt!Néhányan nézzenek magukba hogy mi mást vehetnének a gyereknek vagy maguknak esetleg ebböl a pénzböl!
 • oritomi 2015. január 22. 17:38

  2
  nem egyszerűbb lett volna a kirakatot bedobni? Figyelembe véve hogy az emeleten jó eséllyel laknak?
 • Pano 2015. január 22. 19:02

  3
  @gülüke: Gondoljuk azért át, lehet elhamarkodottan ítélsz. Valószínű, hogy nem magát a csokit tagadta meg a gyerekétől, hanem azt hogy ott legyen megvéve. Ami valahol érthető is lenne, mert benzinkúton háromszor, négyszer annyiba kerülnek a csokik mint bárhol máshol. Én se vettem volna meg a gyereknek (kivéve ha éppen utazunk és aközben álltunk meg tankolni), hanem inkább egy kicsit arrébb egy kisebb boltban. A dohány ára meg egységes mindenhol. Pontosabban már nemzeti boltok vannak :)

  Az, meg hogy tényleg vagyonokat költenek az emberek cigire valóban szomorú és ebben teljes mértékben igazad van, de azért a dohányzás meg az arról való leszokás elég komplex dolog, mint hogy csak fogja az ember és nem cigizik (ez a "úgy döntöttem nem cigizek és le is szoktam" csak nagyon kevés dohányosnak sikerül).
  Akárhogy nézzük, az egészségügyet leszámítva senkinek nem érdeke, hogy az emberek leszokjanak róla -legalábbis itthon-, ha így lenne nyomnák ezerrel a leszoktató kezeléseket és a TB is támogatná állami szinten az erre irányuló kezeléseket.
 • gülüke 2015. január 22. 19:19

  4
  Én is dohányoztam amit bánok is!4 évig folyamatosan napi két dobozt!Leszokásom annyi volt hogy leraktam egyik nap és onnanstol nem szívom!Akarat kell hozzá csak!Aki meg gyenge ugysem fog tudni!
 • ArkaChopa #4 2015. január 22. 19:58

  5
  @gülüke: Ha le tudtad tenni, akkor koca bagós voltál wink rotfl
 • HUBERTUS #4 2015. január 22. 20:17

  6
  @gülüke: Szerintem is csak nyivakolas az egesz. Nem hiszem el hogy egy ember nem tud maganak parancsolni. En is kozepiskolas koromtol cigiztem kb 24 eves koromig, amikor egyik reggel felkeltem es azt mondtam tobbet nem szivok es nem is szivtam. Ez elhatarozas kerdese, nem pedig kezeles meg leszoktatos matricas hulyeseg. Az elso heten remegnek az izmaid mig kimegy a nikotin, aztan minden rendben van.
 • Pano #4 2015. január 22. 21:09

  7
  @gülüke: Gratulálok hozzá :)
  Persze, akaraterő a magja az egésznek, de azért azt kötve hiszem, hogy mondjuk az a több millió dohányos aki cigizik mind akarat gyenge ember lenne. Matematikailag is lehetetlen :)
  Aki meg nem bánja, hogy dohányzik vagy azt mondja, hogy szereti az vagy hazudik, vagy nem dohányzik olyan régóta.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!