Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

14 hozzászólás

 • ArkaChopa 2020. február 14. 05:57

  1
  Ha valakit érdekel az eredeti szám :
 • Georges 2020. február 14. 08:31

  2
  Azok a körmök! Miből gondolják a nők, hogy az szép? Csak azért, mert baromi ronda!
 • ArkaChopa #2 2020. február 14. 09:13

  3
  @Georges: te körmeit nézted? :| :D
 • Georges #3 2020. február 14. 10:04

  4
  @ArkaChopa: Azokat a ronda körmöket nem lehet nem látni.
 • Marha 2020. február 14. 10:14

  5
  Van körme? :D
 • laci42 #2 2020. február 14. 13:22

  6
  @Georges: A kezét sok munkára ezekkel nem használhatja. De hogy törli ki a fenekét?
 • ArkaChopa 2020. február 14. 18:41

  7
  Nekem egyre jobban tetszik ez a szám. Igaz, hogy kis méhecskékről szól, akik nagyon odavannak a méhkirálynőért, és persze a mézért, és ezt a királynő is tudja. Milyen egyszerű sztori, és milyen nagyszerű szám....:D .... még zümmögnek is benne. :D
 • neophyte #6 2020. február 14. 19:02

  8
  @laci42: Azt meg ne mondja, hogy nem szakítja át a papírt, mert biztos, hogy de!! :D rotfl
 • naphtha 2020. február 15. 01:30

  9
  Na ezt nézd meg egyszerse! A vég kezdete. Egy élhető oldal, hangzatos című, de nulla tartalommal. Kellene egy "macska" ami a kéretlen tartalomra figyelmeztet.
 • ArkaChopa 2020. február 17. 13:36

  10
  A fanyalgóknak szeretném bejelenteni, hogy ez a tiktok-os csaj már 3x van benne a legekben. rotfl wink , és egyben felhívnám a figyelmüket, hogy nem ők döntik el mi a menő hanem a közönség, én meg a közönségre hallgatok. Egyéb esetben már ment volna a levesbe, mint sok más csaj is amit posztoltam Liz Brickley ismerős még valakinek? rotfl
 • ArkaChopa #11 2020. február 17. 16:04

  11
  @Ethical Hacker: ez a te véleményed, de ha jól látom 16 embernek tetszik wink, vagyis ketten ellene vagytok 16 embernek? Szerintem ez a szánalmas, hogy még mindig szembe pisáltok a széllel, és még hangot is adtok neki, és így még a szátokba is megy. grat
  Az a baj hogy te egyszerűen lenézel egy réteget (a fiatalokat), ellenszenves vagy velük, leidiótázod. Ez típikus bunkó viselkedés, már korábban is mondtam nézz magadba, élvezd azokat a posztokat amiket szeretsz, de az idiótaságodat ne kürtöld világgá. (Tudom, hogy sok minden irritál ha öreg vagy, de te is voltál fiatal, gondolj azokra akiknek te is irritáló személy voltál akkoriban, csak akkor nem volt net, hogy szóvá tegyék névtelenül, és talán bölcsebbek voltak az emberek, mint te, és szépen hallgattak, a véleményüket megtartották maguknak!)
  Légy te is bölcs öreg! :beer:
  ui.: és ne legyél sértődős, neked tettem fel a videót amit nagy bummal töröltettél, pedig pont arról szól, hogy van egy egyszerű ember, és a 80-90es éveket szereti. Lehet kicsit durván fogalmaz itt ott, de azért nem negatívumként osztottam meg, hanem láttam benned a jót. Aki az idő egy szeletében él és szereti azt .
  De tessék, most itt van magyar felirattal, hogy értsed az egészet:
 • ArkaChopa #13 2020. február 17. 17:28

  12
  @Ethical Hacker: akkor már csak azt kérdezem, te TE miért kattintasz rá, hisz a főoldali képből már tudhatod mi a tartalom? :D És te rendszeresen ezt teszed, mint egy öncsonkító, miközben rendszeresen beszólsz nekem. Be vagyok csípődve nálad, vagy mi?
  De persze te kiváló prémium posztokat tolsz, és a világ a csodájára jár, és mint ahogy te foglamaztál : hogy a picsába tudtam enélkül élni - gondolat járja az embereket, és vágynak az újabb és újabb posztjaidra.
  De azt hiszem megint fordítva ülsz a lovon, hisz ha annyira prémiumokat tolnál, akkor hemzsegne a like a posztjaid alatt, de mivel kb. a felét tudod ennek a bögyös orosz csajnak, így nonszensz amit írsz. Prémium? Te hol élsz?
  Mint korábban valaki megfoglamazta, ez egy gyorsétterem. De te itt a Gordon Ramsey konyháját várod el, pedig itt csak sajtburgert kapsz, és kólát meg krumplit.
  Van egy olyan érzésem, hogy te rossz étterembe jársz.
  Vagy direkt jársz ide, mert tetszem neked :love: , mert másnál nem hisztizel , pedig tiktokból más is tölt fel, és a régi válogatásokban is volt bőven.....szóval vallj színt, mi a bajod velem?
 • ArkaChopa #15 2020. február 17. 19:06

  13
  @Ethical Hacker: még mindig nem adtál egyenes választ. Mi bajod velem? Megbántottalak? Miért csak az én posztjaim alatt kritizálsz?
  Érdekel, hátha magamba nézve tudok változtatni.
  Egyben már eleve fura, hogy meg tetszik neked egy videó, feltöltöd mert olyan a kedved. De nálam pl. speciel az effajta hozzáállás már csípi a szemed. Én nem tölthetek fel olyat ami nekem tetszik? (Persze sok másnak is)
  Nálam kell mindenképp megosztanod a negatív érzéseid? Az is érdekes, hogy bár teszek fel sok tartalmas és érdekes posztot, egyiknél sem láttam, hogy egy jó szóval, ne adj isten egy lájkkal megdícsérd. Tehát csak rosszról tudsz beszélni?
  Felmerült bennem a kérdés, hogy említetted vannak gyerekeid, azoknak milyen példa lehetsz, ha mindig kritizálsz?
  Még egyszer felteszem a kérdést, mi bajod velem? És miért velem? MIt szeretnél elérni?
 • xbL #11 2020. május 28. 13:12

  14
  @ArkaChopa: Na ezt matekozzuk le. Ha 16 embernek tetszik, amiből nyilván te vagy az egyik és 2 ellene megy a 16-nak, akkor 18 ember használja az oldalt? Mivel ki vették azt a retkes nem tetszik gombot így nem tudunk pontos állást.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!