Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

17 hozzászólás

 • ArkaChopa péntek, 05:57

  1
  Ha valakit érdekel az eredeti szám :
 • Georges péntek, 08:31

  2
  Azok a körmök! Miből gondolják a nők, hogy az szép? Csak azért, mert baromi ronda!
 • ArkaChopa #2 péntek, 09:13

  3
  @Georges: te körmeit nézted? :| :D
 • Georges #3 péntek, 10:04

  4
  @ArkaChopa: Azokat a ronda körmöket nem lehet nem látni.
 • Marha péntek, 10:14

  5
  Van körme? :D
 • laci42 #2 péntek, 13:22

  6
  @Georges: A kezét sok munkára ezekkel nem használhatja. De hogy törli ki a fenekét?
 • ArkaChopa péntek, 18:41

  7
  Nekem egyre jobban tetszik ez a szám. Igaz, hogy kis méhecskékről szól, akik nagyon odavannak a méhkirálynőért, és persze a mézért, és ezt a királynő is tudja. Milyen egyszerű sztori, és milyen nagyszerű szám....:D .... még zümmögnek is benne. :D
 • neophyte #6 péntek, 19:02

  8
  @laci42: Azt meg ne mondja, hogy nem szakítja át a papírt, mert biztos, hogy de!! :D rotfl
 • naphtha szombat, 01:30

  9
  Na ezt nézd meg egyszerse! A vég kezdete. Egy élhető oldal, hangzatos című, de nulla tartalommal. Kellene egy "macska" ami a kéretlen tartalomra figyelmeztet.
 • ArkaChopa hétfő, 13:36

  10
  A fanyalgóknak szeretném bejelenteni, hogy ez a tiktok-os csaj már 3x van benne a legekben. rotfl wink , és egyben felhívnám a figyelmüket, hogy nem ők döntik el mi a menő hanem a közönség, én meg a közönségre hallgatok. Egyéb esetben már ment volna a levesbe, mint sok más csaj is amit posztoltam Liz Brickley ismerős még valakinek? rotfl
 • Ethical Hacker #10 hétfő, 15:55

  11
  @ArkaChopa: Attól még szar. Te mindig az alapján itéled meg az emebreket mekkora nézettsegük van, mennyi pénzt kaszál a semmivel meg hasonlók...
  Nem is tudom ez a szánalmasabb vagy amit a csaj "csinál".
  A sok idióta az Éjjel nappal budapestet is követi de attól még hulladék az egész.

  Apropó, mi van a tojásdobáló idiótával akinek hű követője vagy? Nem követed már? Hisz az egy zseni!!4!
 • ArkaChopa #11 hétfő, 16:04

  12
  @Ethical Hacker: ez a te véleményed, de ha jól látom 16 embernek tetszik wink, vagyis ketten ellene vagytok 16 embernek? Szerintem ez a szánalmas, hogy még mindig szembe pisáltok a széllel, és még hangot is adtok neki, és így még a szátokba is megy. grat
  Az a baj hogy te egyszerűen lenézel egy réteget (a fiatalokat), ellenszenves vagy velük, leidiótázod. Ez típikus bunkó viselkedés, már korábban is mondtam nézz magadba, élvezd azokat a posztokat amiket szeretsz, de az idiótaságodat ne kürtöld világgá. (Tudom, hogy sok minden irritál ha öreg vagy, de te is voltál fiatal, gondolj azokra akiknek te is irritáló személy voltál akkoriban, csak akkor nem volt net, hogy szóvá tegyék névtelenül, és talán bölcsebbek voltak az emberek, mint te, és szépen hallgattak, a véleményüket megtartották maguknak!)
  Légy te is bölcs öreg! :beer:
  ui.: és ne legyél sértődős, neked tettem fel a videót amit nagy bummal töröltettél, pedig pont arról szól, hogy van egy egyszerű ember, és a 80-90es éveket szereti. Lehet kicsit durván fogalmaz itt ott, de azért nem negatívumként osztottam meg, hanem láttam benned a jót. Aki az idő egy szeletében él és szereti azt .
  De tessék, most itt van magyar felirattal, hogy értsed az egészet:
 • Ethical Hacker #12 hétfő, 17:14

  13
  @ArkaChopa: Parttalan vita.
  Hiába példálózok az elmúlt évek egyik legundorítóbb sorozatával amelynek hatalmas a rajongótábora, te nem érted. Neked a számok mindent elmondanak. Olyan ez mintha azt mondanád egy suzukira hogy a világ legjobb autója mert az eladási mutatója neki a legjobb.
  Számomra az jön le ebből hogy neked a belső értékek nem fontosak egyáltalán.
  Pedig ha eljutsz arra a szintre hogy megérezd a prémium érzést megkérdezed majd magadtól, hogy a picsába tudtam enélkül élni.
  Ez jön le a megosztásaidból is. A legtöbb csajnak nincs kisugárzása, semmit nem csinál csak van. Csinálja a semmit. "Illegeti magát"... ez is milyen kifejezés már...
  Pedig amúgy a semmit is lehet úgy csinálni hogy legyen mondanivalója, de nekik nincs. Az a mondanivalójuk hogy kattincs ide te balfék.
 • ArkaChopa #13 hétfő, 17:28

  14
  @Ethical Hacker: akkor már csak azt kérdezem, te TE miért kattintasz rá, hisz a főoldali képből már tudhatod mi a tartalom? :D És te rendszeresen ezt teszed, mint egy öncsonkító, miközben rendszeresen beszólsz nekem. Be vagyok csípődve nálad, vagy mi?
  De persze te kiváló prémium posztokat tolsz, és a világ a csodájára jár, és mint ahogy te foglamaztál : hogy a picsába tudtam enélkül élni - gondolat járja az embereket, és vágynak az újabb és újabb posztjaidra.
  De azt hiszem megint fordítva ülsz a lovon, hisz ha annyira prémiumokat tolnál, akkor hemzsegne a like a posztjaid alatt, de mivel kb. a felét tudod ennek a bögyös orosz csajnak, így nonszensz amit írsz. Prémium? Te hol élsz?
  Mint korábban valaki megfoglamazta, ez egy gyorsétterem. De te itt a Gordon Ramsey konyháját várod el, pedig itt csak sajtburgert kapsz, és kólát meg krumplit.
  Van egy olyan érzésem, hogy te rossz étterembe jársz.
  Vagy direkt jársz ide, mert tetszem neked :love: , mert másnál nem hisztizel , pedig tiktokból más is tölt fel, és a régi válogatásokban is volt bőven.....szóval vallj színt, mi a bajod velem?
 • Ethical Hacker #14 hétfő, 18:06

  15
  @ArkaChopa: A prémium érzést más aspektusból hoztam fel, de úgy látszik nem jött át.
  Az én posztaim a színtiszta valóság, semmi művies dolog nincs bennük.
  Műpicsákat nem posztolok, ha ilyet toltam akkor csak azért mert megbotránkoztam rajta.

  Ne keresd a minőséget a posztjaimban, csak a meghökkentő kéPtelenséget.
  Sőt, ne is hívd ezeket posztoknak. Unatkoztam, megnéztem egy videót. Ha tetszett, meghökkentett vagy felröhögtem belinkeltem ide. Egyáltalán nem érdekel a posztolósdi, arra nem veszem a fáradságot hogy letöltsek valamit.

  Azért pötyögök még itt mindig mert van egy olyan rossz szokásom hogy nevelő célzattal néha belekotyogok mások dolgába mégha nem is kérik.
  Ezt van amikor sikerül levetkőznöm és eltelik egy év hogy nem cseszegetek senki, máskor mindenkit meg akarok nevelni aki nem jól cselekszik.

  Egy másik helyzetben te fizetnél nekem ezekert a jótanácsokért, úgyhogy úgy tekints rá!

  Üresség, üresség, csak ez árad belőlük hidd el!
  A világ torz, de neked nem kell azzá válnod! Változtass a szemléleteden és megvilágosulsz!
  Ámen
 • ArkaChopa #15 hétfő, 19:06

  16
  @Ethical Hacker: még mindig nem adtál egyenes választ. Mi bajod velem? Megbántottalak? Miért csak az én posztjaim alatt kritizálsz?
  Érdekel, hátha magamba nézve tudok változtatni.
  Egyben már eleve fura, hogy meg tetszik neked egy videó, feltöltöd mert olyan a kedved. De nálam pl. speciel az effajta hozzáállás már csípi a szemed. Én nem tölthetek fel olyat ami nekem tetszik? (Persze sok másnak is)
  Nálam kell mindenképp megosztanod a negatív érzéseid? Az is érdekes, hogy bár teszek fel sok tartalmas és érdekes posztot, egyiknél sem láttam, hogy egy jó szóval, ne adj isten egy lájkkal megdícsérd. Tehát csak rosszról tudsz beszélni?
  Felmerült bennem a kérdés, hogy említetted vannak gyerekeid, azoknak milyen példa lehetsz, ha mindig kritizálsz?
  Még egyszer felteszem a kérdést, mi bajod velem? És miért velem? MIt szeretnél elérni?
 • Ethical Hacker #16 hétfő, 21:17

  17
  @ArkaChopa: Ilyen szintű kritikát nem mindenki érdemel. :D
  Például Wolfynak is írtam kritikát de mivel retardált a gyerek csak 1 mondatosat érdemel.
  Amúgy szerintem az húzódik a háttérben hogy én rühellem az ilyen fosbúkos instás mihaszna üres embereket, pont azokat akiket te idehurcolsz. Anno a sok insta picsát hozad ide ha jól emlékszem és akkor is szóvá tettem.
  Szóval nem veled van bajom hanem velük.
  És ne általánosíts hogy a fiatalokkal van bajom, mert nem igaz.
  De most visszavonulót fújok, túltoltuk.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!