Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Előzmény! :cool:

4 hozzászólás

 • neophyte 2016. április 29. 13:04

  1
  Kár, hogy ugyanezt az egyszerű eljárást nem lehet alkalmazni fényezésnél! :( :D
 • El-Go Quattro Kompressor 2016. április 29. 16:23

  2
  Műanyagos vagyok. Nem részletezem de ne csináljátok lánggal. Ez az ember egy segg. A múltkori pillanatragasztó + szódabikarbóna trükk után azt hittem, megvárom a szerkesztőség elött. Azóta 2 ember volt olyannal mert nahát, menthetetlenre javította, mégsem lett jó. Mindkettőt elzavartam mert 1. tudod kinek gőzöljön a pofájába a ciánakrilát hegesztés közben 2. az egyiket menthetetlenre tönkretették, mehetett venni 60k.-ért ajtóbehúzót, ha egyből hozza, 2k.-ért megcsináltuk volna.
  Szerezzetek egy akár leggagyibb hőlégfúvót az obiból és ne legyen több 300 foknál. És először messzebbről, ne essetek neki csak úgy. Rá lehet érezni és szép lesz de nem fog annyi ideig tartani mint az új. Az UV már elkezdte pusztítani az anyagszerkezetet, csak több-kevesebb idő kérdése.
  Magamnak sosem melegítgettem meg ilyeneket (talán mond valamit) , veszek színt és ha kell alá akkor műanyagrücsit és 1000 év meg 1 nap.
 • BitPork #2 2016. április 29. 19:18

  3
  @El-Go Quattro Kompressor: Akartam írni h sikeres ember ilyet nem tesz.
 • Gpety #2 2016. április 30. 06:42

  4
  @El-Go Quattro Kompressor: Érdemes a Totalcaron megnézni miként fut ez a "sorozat" : Filléres NEPPERTÜKK. Tehát abból indul ki, hogy miként dolgozzák meg az autókereskedők a verdákat úgy, hogy az nekik alig kerül valamibe.
  Egyébként a legtöbb dolog jó és működik, amit bemutatnak, csak azért nem árt mérlegelni, hogy van-e az emberben készség a feladatra, vagy nincs. Lehet bármilyen jó is egy ötlet, ha valaki Mekk Mester, akkor bízza inkább másra.
  Évekkel a videó megjelenése előtt már kipróbáltam ezt, a hőlégfűvőtől sokkal jobb az ilyen mini forrasztóláng a kisebb karcokhoz. Kisebb és koncentráltabb hőbevitelt eredményez, tényleg csak a karcra lehet fókuszálni vele.
  A szódabikarbóna és pillanatragasztó keveréke sem tőle származik, sokkal komolyabb helyeken, mint pl. hangszerjavítás is használják a trükköt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!