Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az eset Aug.25-én történt a már felépült kerités résznél a szerb - magyar határszakaszon, és most nem mennék bele a migráns kérdésbe , egyszerűen csak az felfoghatalan , hogy mi zajlik itt, ugyebár ismerjük az előzményeket , akkor mi a francnak készült?????? :|:|:|:|

29 hozzászólás

 • _V_ 2015. augusztus 26. 10:10

  5
  A baj az kérem szépen, hogy Magyarország csak volt...Aki erre még nem jött rá annak sok sikert a továbbiakhoz... kalap Ma már Budapest helyén Judapest áll... Hibáztathatunk mi bárkit, zsiDót, cigÁnyt... A helyzet az, hogy mindezért csak mi vagyunk a hibásak! MERT HAGYTUK ! Végig láttuk,károgtunk és hagytuk...
 • KillHates 2015. augusztus 26. 10:28

  6
  A határzár lényege, egyenlőre nem a menekültek magállítása, hanem hogy azok csak bizonyos helyeken ellenőrzött körülmények között tudjanak belépni hazánkba. Így lehet regisztrálni, hogy hányan milyen országból jöttek, eljuttatni őket tranzit állomásokra, esetlegesen orvosi ellátásban részesíteni... És ugyebár ha számba vesznek valakit, azért annak van visszatartó ereje, hogy valami olyat tegyen ami törvénybe ütköző és felelősségre vonható. Ha kontrollálatlanul dől befelé a csürhe, akkor semmi se szab határt annak, hogy esetlegesen mikor rosszra fordul az idő akkor fosztogassanak, vagy önkényesen elfoglaljanak elhagyatott épületeket... Ismerve az igénytelenségüket könnyen felütheti a fejét valami egzotikus járvány illetve fertőzés ami az igazi kockázata egy ilyen menekültrohamnak...
 • KillHates #5 2015. augusztus 26. 10:31

  7
  @nagyarpi0011: ott a pont!
 • magic123 #6 2015. augusztus 26. 10:41

  8
  @KillHates:
  Igazán logikus magyarázat..csak , mire ideértek legalább 3-4 országban regisztrálták őket, határzár meg kerités nélkül is ( persze nem mindenkit ), és akkor most ez azt jelenti, hogy sorba fognak majd állni ezeknél a bizonyos kiskapuknál hogy regisztrálva legyenek és pikk-pakk már nyilik is a kiskapu?
 • BituMan 2015. augusztus 26. 10:51

  9
  miért nem lehet leszavazni a posztot?
 • _V_ #6 2015. augusztus 26. 10:52

  10
  @KillHates: Én Angliában élek már 5 hónapja és a szívem megszakad, ahogy látom mivé lesz Magyarország. :'( Igazi régivérvonalú magyarnak tartom magam ! Imádok íjazni,lovazni stb...Persze tudom, hogy nem ettől lesz Magyar az ember, hanem inkább amit a szívében érez! Itt élek angolban és egyfajta lelkiismeret furdalás gyötör, hogy otthagytam az országom, a hazám, a földem... :'( Tudom,hogy egyike vagyok a tömegnek,aki hibás mindazért ami Magyarország-al történik! :(
 • _V_ #9 2015. augusztus 26. 10:56

  11
  @BituMan: Azért, mert inkább figyelemfelhívó,mintsem egy átlagos poszt, ha te ezt le akartad szavazni akkor örülök, hogy nem tehetted ! Mert nem lenne szép dolog !
 • BituMan 2015. augusztus 26. 11:29

  12
  figyelemfelhívó? mire? ahol nincs kapu ott átvágják és kész... erre? szerintem aki egy terrorszervezet elől menekül, valószínűleg az életéért, (bónusznak esetleg ott van a totális elnyomás... [ja nem az az orbán kormány orosz mintára kialakított módszere]) azt nem fogja érdekelni hogy hol és milyen kerítés van... kíváncsi lennék milyen háborgás lenne az országban ha holnap jönne a hír németből meg az egyesült királyságból hogy akkor több orbán elől menekülő magyart nem engedünk be, mert há minek?
 • JohnFly #12 2015. augusztus 26. 11:47

  13
  @BituMan: Egy ország lakosainak a DOLGA, hogy elzavarja az elnyomóit. Ha elmenekül, akkor viszi magával a gyávaságát. A gyáva ember bármire képes, ez tény, mert a gyáva ember nem ismeri az önfeláldozást, a gyáváknak minden emberi erényét megbénítja, hogy féltik az életük. Ha megmutatjuk neki, hogy olyan helyre jött, ahol be kell tartania a szabályokat, mert ha nem teszi, annak következményei vannak, (vagy ha valójában nincs, legalább úgy tenni, mintha lenne) akkor meghunyászkodik, és nem hőzöng, hogy neki is járnak ugyanazok a demokratikus vívmányok, mint nekünk, akiknek az ősei a vérüket ontották a szabadságukért.
  Mielőtt megkérdeznéd, Igen, én is az életemet adnám a hazám szabadságáért, és ha te inkább elfutnál Orbán elől, (aki mellesleg fele akkora zsarnok sincs, mint Asszad, vagy akár Erdogan) tedd meg mihamarabb. A hazánk érdekében kérem, mert "Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl".
 • Gabor0827 2015. augusztus 26. 12:16

  14
  Egy apró felvetés:
  Az amerikai-mexikói határnál önkéntes civil, és polgárőr csapatok járőröznek, "segítve" a határőrök munkáját, elfogva, és átadva az illegális átlépőket.
  Itt csak fotósok vannak, senkinek sem jut eszébe hogy ha szervezne egy polgárőr csapatot akkor jóval kevesebben mernének nekifutni annak a kerítésnek.

  Ha az én városomat árasztanák el ilyenek, már régen a kerítés mellett csücsülnék egy vagon gázspray társaságában, és várnám a "szegény elnyomott menekülőket"...
 • cancer 2015. augusztus 26. 13:40

  15
  Mindenhol van kiskapu. rotfl
 • Athesz #13 2015. augusztus 26. 15:04

  16
  @JohnFly: Miféle demokratikus vívmányok járnak nekünk? hagyjál már a fellengzős hazafi dumáddal. A migránsnak több joga van mint nekünk a saját hazánkban. Ingyen kap ételt,italt, szállót, pénzt, kórházi ellátást utaztatást. Ők meg ezért hálából lelaknak lerombolnak mindent és megverik aki szembe jön nekik az úton.

  A "hazafinak" meg már munkanélküli segély se jár csak ha 1 évig kihúzta hogy fényen élt.
  És az emberek nem gyávaságból mennek el hanem undorból és teljes joggal mikor az első huszonvalahány évét az ember végigtanulta akkor nem nyomorogni szeretne hogy szarba se veszik mert van helyette száz másik nincs mire hivatkoznia ha nem csinálod éhbérért majd a másik igen. Ez a te demokráciád...De egy akkor is tény hogy ez a hajó előbb vagy utóbb de amíg kiskirály van a trónon elsüllyed és változni nem fog a helyzet mert a nagy hazafiaidból a facebook előtt hőbörgő birka tömeg lett....
 • radirr #1 2015. augusztus 26. 15:15

  17
 • JohnFly #16 2015. augusztus 26. 16:31

  18
  @Athesz: Ha jól értelmezem a hozzászólásod, akkor az én hozzászólásom, melyben a közel, és közép keleti menekültek (katonaszökevények) pofátlan magatartása ellen szólt, a hazánkból idegenbe szakadt atyafiai elleni megnyilatkozásnak vetted.

  Ezt pedig teszed azért, mert bele akarod ezt értelmezni a szövegkörnyezetbe, úgymond a számba adod azokat a szavakat, amiket nem is mondtam.

  Mondhatod, hogy nincs nálunk demokrácia, szerintem meg van, való igaz, hogy veszélyben van, belső, és külső ellenség egyaránt fenyegeti.
  A szociális ellátó rendszerünk úgy volt rossz, ahogy. Igazán elkélt már hogy szétverjék, mert csak arra nevelte emberek generációit, hogy nem muszáj dolgozni.
  Erre Nyugaton még nem jöttek rá, a dolgozni nem akarókat vendégmunkásokkal helyettesítették, és meg volt a béke, és a harmónia, csakhogy akik most jönnek, legnagyobb százalékban nem a dolgozó oldalra akarnak állni, hanem az eltartottira, így nektek, kik vendégmunkásként kint vagytok még többet kell majd dolgoznotok, hogy őket is eltartsátok,még kevesebb pénzért, mert hát hiába kis százalékuk akar dolgozni a katonaszökevényeknek, arra elegen lesznek, hogy a munkaerőpiacon a béreket lefele tornázzák.

  "hazafiaidból a facebook előtt hőbörgő birka tömeg lett"--???? Attól, hogy ez a réteg hallatja leginkább a hangját, nem jelenti azt, hogy ők fognak TENNI valamit ezért az országért, és ne lenne pár százezer ember ebben a csempült karimájú lavórban, aki tud, és akar a tettek mezejére lépni.
 • Athesz #10 2015. augusztus 26. 17:46

  19
  @nagyarpi0011: Hol lennél te a hibás. Maradhatsz de nem te húznád ki a szarból az országot sőt akkor se a a többi X ezer maradt volna. Amíg nem fogják fel h ezzel a rabszolgatartó éhbérért dolgoztató rendszerrel maguk alatt vágják a fát addig szélmalomharc az egész akár hány ember is fogja egymás kezét és kántálja h "nem süllyedünk nem süllyedünk"...

  Nyugi nem kell olyan sokat várni mi még megéljük h összedől a rendszer. Az álláskeresők nagyja csak azért tud egyáltalán kezdeni magával valami mert a szüleinek van pénze és tolják de egyszer az elfogy ...
 • Athesz #18 2015. augusztus 26. 17:57

  20
  @JohnFly: Egy szóval nem mondtam h már kint vagyok csak azt mondta h megértem azt aki kimegy nem kellene pont legyávázni azt aki meg mer tenni egy ekkora döntést csak azért h megpróbáljon jobban élni.

  Nem a szádba adtam a szavakat csak a demokratikus vívmányoknál meg a nekik is jár ami nekünk résznél szakadt el a cérna :D

  Csak az a baj tudod h ezek nem meghunyászkodnak ezek még mindig minket néznek le Franciaországban ahova ezek mennek már vannak negyedeik ahol verik az ottani hazafiakat ha be merik tenni a lábukat oda.
 • Cayenne 2015. augusztus 26. 19:08

  21
  De egyáltalán miért engedik be őket??? A franc tudja hol ahol belépnek az eu területére....
 • HUBERTUS 2015. augusztus 26. 20:05

  22
  Mar megint ostobasagokat beszeltek....
 • _V_ #19 2015. augusztus 26. 20:36

  23
  @Athesz: Tudod szerintem mégiscsak mind hibásak vagyunk, hisz az igazi régi Magyarok összefogtak!És nem hagyták el az országot.És nem arról van szó, hogy éhbérért mért dolgoznál,persze,hogy elmész othonról,hanem arról,hogy már rég el kellett volna hozni a változást önmagunknak,a Magyar népnek !
 • Athesz #23 2015. augusztus 26. 20:40

  24
  @nagyarpi0011: Ebben nincs is köztünk vélemény különbség :/ Csak tudod rohadt sok az az ember akik még mindig jól járnak ezzel a rendszerrel és ehez jönnek azok akiket megvesznek a választáskor plusz a rohadt könnyen agymosható nyugdíjasok egy része és kész borul a bili, itt mi jogszerűen nem vagyunk elegen h ezen változtassunk, főleg h már a szavazási rendszer tis odáig mahinálták h csak egy parádé az egész.
 • Athesz #21 2015. augusztus 26. 20:41

  25
  @Cayenne: Azért engedik be mert a határra nem építkezhet csak saját földre és a kerítés már magyar terület, de mivel magyar terület már EUs terület mi meg nem toloncolhatjuk ki csak úgy mert már ők rájuk is a tetves EU törvények vonatkoznak onnantól.
 • _V_ #24 2015. augusztus 26. 20:42

  26
  @Athesz: Bizony... Sajnos ez van... :/ Ügyesen, szépen lassan szétzilálták a magyar népet.
 • Plague 2015. augusztus 26. 21:36

  27
  Lóf*sz ez, nem kerítés. Se őrtorony, se géppuskafészek. Tudnám még tuningolni. Viccet félre nem téve, Athesznak van igaza, ez a törvény. 2 IQ-s karhatalom meg betartja, ennyit látunk a videón.
 • Cayenne 2015. augusztus 28. 14:33

  28
  Lassan kezdem azt érezni hogy ez nem egy ország hanem egy nagy átverés, ahol mindenkit kifosztanak az utolsó centig/ itt most a kétkezű munkásokra gondolok főleg / a törvények pedig csak a 'vezetőinket védik"
 • bevandorlovacska 2015. augusztus 29. 04:15

  29
  Na ez az! Adni kellene nekik. Ásót. Hogy a túloldalon ássanak egy legalább 1,5mx1,5mx1,5m árokrészt a kerítés elé. Mi nem áshatunk ott mert másik országba törnénk be. Ők igen. Aztán bejöhetnek.
  Kapásból mehetnek is tovább.
  Akárhogyis, ingyen kaja, pia, és a legtöbb a többezer kilóméteres út után is úgy van kiöltözve mintha skatulyából húzták volna ki.

  Vagy megépítetni velük a kerítést. Dolgozzák le amit kapnak.

  Volt normális aki a tévében el is mesélte hogy szerinte szép Magyarország meg minden de ő nem szeretne itt a rendszerbe kerülni mert ha visszadobják selejtnek akkor már csak itt maradhat. Ezt még segíteném is akár személyesen szívem szerint.

  Aztán megkérném hogy írjon pár táblát a saját nyelvén és angolul vagy németül hogy itt úgyis elkapják, ausztria balra ennyi km. Legyen szíves jópár kilóméterenként kirakni egyet-egyet a kerítésre.

  Mi vagyunk megint a birkák, mert az összes többi határállam sokkal több támogatást kap, illetve sokkal rosszabb hatékonysággal regisztrál, mert nem hüjék. Mi 'védjük' ismét európát ( Figyeled hogy írom helyesen? ) a saját bőrünkre.

  Tudnám még bővíteni, de egy hozzászólásnak ez is elég lesz.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!