Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

A poszt megtörtént eseményeket tartalmaz, ha Neked is van érdekes, vicces, kínos, gázos történeted, írd le, szívesen olvassuk!

Tüskevár millenium
regény
by Pocok

A 90-es évek végén, fiatalon még az Élet más volt, stresszmentes, boldog és szép, a nyár még igazi nyár volt, a tél az tél, a fű zöldebb (és erősebb), a könnyen kapható falusi lányok is még lányok voltak faluról és könnyen kaphatók.
De miért? Mert fiatalok voltunk.

Első fejezet:


3 srác egy szép nyári napon elhatározta, hogy leutaznak a Nagy Balatonra, belekóstolnak a nagybetűs ÉLETBE, kimozdulnak az amúgy is tökéletesen gondtalan, felhőtlen (fiatal) mindennapokból, kerestek egy kiadó szuper apartmant úszómedencével Badacsonytól nem messze és néhány napra lefoglalják.

Ment velük 2 lány is, igazi plázacicák, akik az "egy fullos, bulizós hétvége a Balcsin" hallatán, szó nélkül ültek a kocsiba, vállalva, hogy a náluk jóval lepukkantabb, szerencsétlen 2 kölök sráccal esetleg égő lesz mutatkozni, de ugye az adott pillanatban semmit sem számított.

Kettővel, mert a harmadik más volt, bár csak pár évvel idősebb a másik kettőnél, de élettapasztalatban, stílusban és anyagiakban fényévekkel haladta meg az egész társaságot.
Nevezzük Matulának, rövidítve M.T. tekintettel arra, hogy a valódi nevét is így rövidítve használta. Vagyonát állítólag a tőzsdén szerezte, amikor még 20e ft körül mozgott az átlag fizetés, neki már több, mint 100M -ja volt. (állítólag) Jól és okosan gazdálkodott Az_Úr adta lehetőségével.

(Egyszer a közeli kisvárosban, közúti ellenőrzésnél szemtanúja voltam, amikor az idős rendőr beköszönt az ablakon "jaa. . elnézést M.T. , nem ismertem meg, új kocsi? Köszönöm és szép napot!" Becsülték, tisztelték, ismerték a fél megyében. )

Szóval egy rokon által M.T gondjaira volt bízva a 2 kölökgólya, felügyelje, simítsa útjukat és védelmezze a durva balatoni éjszakákban, Ő pedig igazi mentor-ként bánt velük.

Bütyök és Pocok a Tutajos, két jóbarát, élvezettel vágtak bele a kalandba, titkon remélve, hogy a 2 plázacica kegyeibe kerülhetnek, álmodoztak, vágyakoztak a szilikonos gazellák láttán.
M.T. nem tűnt ellenfélnek, hűvös profizmussal ügyet sem vetett a lányokra.

Eljött az első este, irány Vonyarc, Magyar Tenger, M.T. kocsijába 5-en zsúfolódva, mivel Ő úgysem fog inni és egy luxus járgány jó belépő az Élet nagy éjszakájába.
Buli, diszkó, szörnyű Reflex hangfalak, zsúfoltság, a 2 gólya megszeppenve keresi a helyét a forgatagban, találnak egy nyugisabb asztalt, csüccsennek a lányokkal, M.T. pedig már hozza is az italokat hűvösen, kinézetre szakasztott Hajdú Péter, belülről viszont Leon a profi.

A lányok tündökölnek, szól a zene, lassan körbeveszi Bütyköt és Tutajost, megváltozik minden, érdekessé válnak a színek, illatok, fények, csodálatos szabadság uralkodik el a tudaton és M.T. már hozza is a következőt.
A lányok tanakodnak, majd szó nélkül otthagyják a 2 srácot, azt sem mondják "fapapucs", pár perc múlva már 2 kigyúrt izomagy társaságában csillognak a pultnál.

Tutajos elnéz jobbra, onnan Bütyök mosolyog, elnéz balra, onnan M.T. érkezik még 2 itallal, megáll az idő, egyre tisztább az agy, gyönyörű minden, ragyogás és tiszta gondolkodás.
M.T. néz - A csajok leléptek mi? sejtettem. Na mindjárt jövök.

Szól a zene, már a fejből kifelé, ismerős a szám, de mintha először hallaná, annyira más és szép, a füstgép illata, a fények, ahogyan táncolnak, semmi bódultság, csak a pengeéles tudat és gyönyörűség. Furcsa és valószínűtlen.

Ki tudja mennyi idő múlva ismét ott áll M.T. 2 igazi bombázóval, Tutajosra mutat és ezt mondja a lányoknak:

- igen Ő az, beszéljetek Vele, szerintem bármi megoldható.
- Srácok! Ha nem esne le, a 2 hölgy a XYZ trió énekese ( egy akkoriban nagyon ismert énekes lány brigád ), igaz csak ketten vannak itt, de gondolom örültök, hogy megismerhetitek Őket!
- Őrülök, örülök - kezd ocsúdni Bütyök és Tutajos.
- Szóval a lányok új klippjét egy vitorláson forgatják, csak még nincs hozzá vitorlás. Mondtam kérdezzenek meg, hátha meg tudjátok beszélni a Tiéddel ott az Adrián. .. -néz Tutajosra.
- Vitorlás?- nyögi Tutajos, miközben M.T. egyfolytában kacsintgat.
- Hozok be róla képeket, elkérhetem a BMW-d kulcsát? Ja hiszen már odaadtad, nehogy kocsiba ülj, mindjárt jövök!
- Szia, XY vagyok -bújuk a lány ( a nevet nem említjük, nem akarunk gondot okozni ennyi év után ) - szóval apud tényleg egy nagyon híres ember?
- Ja- nyögi Tutajos miközben nézi ahogyan Bütyök mellé is odaül a másik kivételes leányzó.

Pár perc múlva megérkezik M.T. fényképekkel és italokkal, egy gyönyörű yacht-ról mutogat képeket a lányoknak (Tutajos sem tudta, hogy M.T. -nek még ilyenje is van), telik az idő, nagyszerű a társaság, sziporkázás és hatalmas nevetések közepette jön az ötlet:

-Menjünk le a partra!!!

Forró nyári éjszaka, kézenfogva, becsiccsentve húzza a lány Tutajost, szétszéled a társaság, a sötétben a fűre feküdve bámulják a Tejút ragyogó sávját. Tutajos magyaráz valamit a felépítéséről,
de ismét jön a zsibongó tudat, amit M.T. szakít meg egy pillanatra:

-Hoztam takarót, meg bort. Csavaros a kupakja, itt van néhány műanyag pohár- és eltűnik a sötétségben.
A lány illata borzongató és már csúsznak is a ruhák, őrületbe fordulnak mindketten, csúsznak, másznak a testek egymáson, csak Cad cenzúrája szabhat határt a képzeletnek.

Percek, vagy órák telnek el, ki tudja, de már hajnalodik, a pokróc meleg, de nem lehet rajta feküdni és takarózni is egyszerre.
Ahogy világosodik, Tutajos észreveszi a horgászokat, akik valószínűleg mellettük mentek el az éjjel folyamán, láthattak, hallottak mindent, odébb még egy kupac, távolabb a fák alatt a fűben, Bütyök pislog a takaróból
a másik csajjal, hátra nézve pedig M.T. eszik épp pizzát egy padon ülve.

Felkel a nap. M.T. odakiált:
-Gyerünk fürdeni fiatalok!!! -bár csak pár évvel idősebb a másik kettőnél. .
-Szét fagyunk!- kiált vissza Tutajos
-Mikor lesz még egyszer ilyen lehetőséget? Gondolkozz!!! - kiált vidáman M.T.

A csajok már futnak, egy szál alsóneműben, amit menet közben rángatnak magukra, bele a vízbe, a pecások nagy örömére, azok fütyülnek, hangoskodnak extázisban.
M.T. odajön bütyökkel az oldalán:
-Na gyerünk, öltözzünk, megyünk!!!
-És a fürdés? - kérdi Tutajos meglepve
-A f_szom sem menne bele abba a hideg vízbe, hülye vagy? Gyere lépünk. - szól M.T. ellentmondást nem tűrően.

Gyorsan be a kocsiba és már úton is vannak, Tutajos vérző szívvel gondol a lányra, M.T. így szól:
-Észre sem vették, hogy eljöttünk, jobb is így, nem kell hazacipelni őket. Amúgy meg ne szomorkodj, gondolod, hogy ezek felhívtak volna valaha is? Pupák!

De Tutajos nem érti, mérges- miért hagytuk ott őket?- de már kezd homályba merülni a napfény, szemei lassan lecsukódnak, a kocsi lágy ringása álomba meríti.


Második fejezet:


Már délután lehetett, amikor szemeit kinyitotta, a nyárfák árnyékot vetettek a medencére, lassan kisétált a profi apartmanból, ahol Bütyök és M.T. egy asztalnál ült, uzsonáztak -Jó reggelt!
-Hú - nyögte Tutajos - ez mi volt ez tegnap este? Vagy mi van?
-Hoztam kaját - szól M.T. - parizeres zsemle majonézzel, a legjobb!

Tutajos a hintaágyba fekszik, próbálja felfogni és átgondolni a történteket, más Világban volt az biztos, nem ebben!
Bütyök fel van pörögve - kártyázzunk!, van nálad kártya? - lihegi
-Soha nem kártyáztam, nincsen- szól Tutajos - mindjárt megdöglök úgy is. - néz rökönyödve Bütyökre
-Aztán a csajokkal vajon mi lehet? -kérdi Bütyök pörögve, szemei cikáznak
-Tuti már átúsztak a túlpartra - mosolyodik el Tutajos az éles napfénybe pillantva és az éjszaka emlékeire gondolva
-Nem azokkal, hanem, akikkel jöttünk! Nyihiii - pörög Bütyök
-Hogy mi??? A korva életbe! - ül fel Tutajos - tényleg!! Baszki!! Pcsába!! Azokkal mi lett?
-Izé. .. én láttam Őket Edericsnél, amikor kajáért mentem - mondja M.T. nyugodtan - Stoppoltak.
-És meg sem álltál??? - hüledezik Tutajos
-Miért hiányoznak?
-Valójában nem - tűnődik el Tutajos- de akkor is! Pcsába!!!
-Ők léptek le, nem a mi sarunk -szól M.T. kimérten -menjek, vegyek kártyát? - néz Bütyökre

Naplemente előtt megérkeznek a lányok, mint 2 elveszett boszorkány a sivatagban, akik hetek óta vándorolnak élelem, víz és alvás nélkül, bevonszolják magukat az udvarra, kócos hajjal, elkent festékkel, hulla fáradtan, az egyikük cipője elveszett a hosszú út során. A térde vérzik, itt-ott karcolásnyomok.
Fejenként megisznak egyszerre vagy 2 L ásványvizet, nyögdécselnek, köhögnek, majd megszólal az egyik:
-A korva anyátok!

M.T. rájuk néz:
-Mi a probléma? Leléptetek, zárásig ott vártunk Bennetek, kerestünk mindenhol, azt mondták 2 kopasszal tűntetek el!
-Nem voltatok sehol b_sszátok meg- nyögi vissza.
-Dehogynem! Fél délelőtt vártunk a parkolóban! 10 körül indultunk vissza, rohadt fáradtak voltunk, mit kellet volna még tenni?
-Mi? Hol? - látszik, hogy teljesen zavarodottak- azt sem tudják merre jártak, mit csináltak.
-
Bevonszolták magukat a házba és másnap délig aludtak. Azután némán összepakoltak, még egymáshoz sem szóltak - Vigyetek haza!!!! Pcsába b_szki!
Látható, hogy mély nyomot hagyott bennük a dolog.

Tutajos (Pocok) próbálta felfogni mi is történ valójában, de nem sikerült összerakni a képet, élete éjszakáján volt túl éppen és elég furcsán érezte magát.
Hazaérve a lányokat kirakva M.T. -re nézett és megkérdezte:
-Te, most ez mi volt? Hogyan hogy mi, meg a másik csajok, ezek meg nem, meg olyan jó volt, nem értem.
-Egyszerű -szól mosolyogva M.T. - mindenki más koktélt kapott. Hatóanyagban. Jó volt? Na látod, ez a lényeg! De. . még csak délután 3, van egy csomó időnk, nem megyünk vissza? Estig egy csomó dolgot csinálhatnánk!

Így hát több, mint 100km-ről visszament a 3 srác és vasárnap este sötétedésig röplabdáztak Vonyarc homokos pályáján.
Fiatalság bolondság. :)


Vége.

34 hozzászólás

 • _V_ #9 2019. március 27. 10:17

  10

  @Pocoknyuuu: Így van-e ? :D rotfl
 • _V_ #7 2019. március 27. 10:18

  11
  @Csirkeláb: Nagyobb minőségben nem volt ? Így nehéz megállípítani, hogy milyen kromoszóma párjaik vannak. rotfl
 • _V_ #8 2019. március 27. 10:19

  12
  @törölt felhasználó: Hát az kellemetlen. rotfl Hogy kerültél haza ? :D Mesélj !
 • törölt felhasználó #9 2019. március 27. 10:26

  13
  @Pocoknyuuu: Nem Pocok, akkoriban még csak szép voltam. Mára már okos is XD
 • törölt felhasználó #12 2019. március 27. 10:27

  14
  @nagyarpi0011: Nem emléxem, egyszer csak puff és otthon... TF nem büszke erre az időszakára XD
 • Pocoknyuuu #5 2019. március 27. 10:30

  15
  @nagyarpi0011: az szép! XD
  Lehet már leírtam itt valamikor, nem tudom, de ezt hallgasd:

  Haverral lebeszéltük, hogy este beugrunk a kocsmába, előtte felveszem kocsival.
  Hívom, hogy indulok, azt mondja oké, csak közben elköltözött, ugyan az az utca, a vége felé.
  Látni fogom, a kocsi kinn áll a ház előtt, zöld kapu, felül kallantyúval nyílik, csak vigyázzak, nehogy lelépjen a kUtya.
  Ne ijedjek meg, ott van nála egy munkatársa, Ő meg addig elmegy fürödni.
  Oké, sötétben érkezek, kocsi mellé leparkolok, kallantyút megtalálom, kUtyát megsimogatom, valami ósdi, őrülten lepukkant kégli, nagy nehezen betalálok a szobába, ott ül a munkatárs, dagadtan, szőrösen, egy szál fecskében a tv-t nézi és egy kopott, zománcos lábasból virslit eszik.
  Mondom na megjöttem, lecsüccsenek az 50 éves karosszékbe és körbe nézek.
  Mondom korvára lepukkant ez a lakás, borzalmas. A munkatárs néz, megvonja a vállát és eszi tovább a virslit.
  Nem egy beszédes típus gondolom, nem baj, büdös van, kevés fény, nézzük a tv-t, de a szemem sarkából látom, hogy engem figyel, tuti valami pszichopata.
  10 perc után kezdek mocorogni, mondom mi a f_sz van már, meddig fürdik Z ?
  Azt mondja milyen Z?
  Na itt megállt az idő, mint a filmekben, meredten bámulok, mondom XYZ, pár napja költözött.
  Ja, az, igen! A srác az utca elejéről? Csak nem ide, hanem a szomszédba!
  Sokkos állapotban sétáltam át a másik házba, ezek ketten meg ott röhögtek, mert látták, hogy rossz helyre megyek.
  Mondom miért nem szóltál?
  Hát figyi, én nem mondhatom meg, hogy mit csinálj, láttuk, hogy be akarsz oda menni, nem szólhattunk bele az életedbe. Hogyan is mernénk ilyet?

  Utána kicsit gondolkodtam az eseten, ha pl. hozzám jönne be valaki későn este, leülne a nappaliban, tuti meg sem kérdezném kicsoda és mit akar, szó nélkül fejszével le mészárolnám, feldarabolnám és elásnám hátul a kertben rotfl
 • törölt felhasználó #15 2019. március 27. 10:39

  16
  @Pocoknyuuu: XDXDXDXD Beültél és közölted a tulajjal, hogy retek van XD Ezderossz XD
 • _V_ #14 2019. március 27. 10:58

  17
  @törölt felhasználó: Miért nem ? Néha jó nem emlékezni dolgokra... rotfl xd Ja és halál a májra ! rotfl
 • _V_ #15 2019. március 27. 11:01

  18
  @Pocoknyuuu: Ez rohadtjó ! rotfl xd Na ezen bekönnyeztem a nevetéstől ! rotfl rotfl rotfl xd "zománcos lábasból virslit eszik" xd xd xd
 • Pocoknyuuu #16 2019. március 27. 11:07

  19
  @törölt felhasználó: hát.. sajnos igen.
  De volt még hasonló leszólós eset:

  Az öreg raktáros jön oda, hoz valami fényképeket, hogy főnök, nézd meg, vannak képeim a kis unokámról.
  Nézem, óvodás csoportkép, az egyik szélén egy kis szőke kislány, mintha már korábban is mutatott volna róla képet.
  Ja mondom, de szép, nézem, nézem, középen egy Fiona -szerű dromedár is áll a köztük, csak nem volt zöld a színe, mintha kb. 5 csoporttal lenne idősebb a többinél.
  De mondom, ez... szegény.. bakker mekkora egy gnóm!
  Néz az öreg, ja, ja igen, Ő az unokám!
  Hu bakker, mondom, (gondoltam mentek) az óvónénire gondoltam, az mekkora egy benga!
  Ja Ő? A feleségem!
  Jaj, ne haragudj, rohadt rossz ez a fotó, torzít szerintem, nem is értem ki volt az a balfasz aki csinálta.
  A fiam fotózta.

  Na? Sakk-matt? Ebből hogyan lehet kikavarodni?
  3 perc alatt leszóltam a komplett családot :(
 • törölt felhasználó #19 2019. március 27. 11:14

  20
  @Pocoknyuuu: A "ja mondom deszép" nél kellett volna befognod a szádat. XD
  Remélem tanultál belőle és nem fecsegsz feleslegesen azóta XD
 • zsoltee 2019. március 27. 12:29

  21
  Amikor január elsején, felébredsz kb reggel nyolc, kissé szédülsz és még émelyegsz, gondolod, de jó buli vol, és fel eszmélsz, mi a [email protected], mikor jöttem haza, hogyan, szilveszter volt baszki, kellemes, rum iz, b+ mez portorikoi, ittam azt is este, össze futok haveraokal, na te állat este nyolkor hozztunk haza szemből, oh b+ nekem még meg van hogy heineken meg wiskey cola, jönn a válasz igen te barom amig nem keverted össze a colát a 60%-os portoricoival addig nem volt semmi gond, utána jött a whiskey-rum, jött a kikénne menni az udvara és te a hütöt nyitod ki hát az nem az ajtó ok kint vagyunk mindenkit el zavarsz magad körül csak ey ember maradhat körülöted, meg jó egy haver este nyolt ok visszünk haza, feleszmélsz, hogy othhon vagy, betámasztasz a kapuban, hogy nem mész sehova, kb félóra, ok akkor vissza megyünk, erre elengeded a kaput és mi be cipelünk 4-en a lakásba. este 6-tol este 8-ig rotty..... rotfl
 • zsoltee #21 2019. március 27. 12:30

  22
  @zsoltee:
  na ezt elkapkodtam :D *egy* *nyolc* * jönn*
 • törölt felhasználó #21 2019. március 27. 12:45

  23
  @zsoltee: Megvárjuk, míg kimegy belőled a cucc, mert ezt olvasni is fárasztó volt XD
 • tepi 2019. március 27. 13:12

  24
 • Pocoknyuuu #24 2019. március 27. 13:27

  25
  @tepi: :D " a tárca meg sem erősíti, de nem is cáfolja a vádaskodást " rotfl
 • Pocoknyuuu #23 2019. március 27. 13:27

  26
  @törölt felhasználó: de neki legalább van története :D
 • törölt felhasználó #26 2019. március 27. 13:31

  27
  @Pocoknyuuu: Nekem is volt hát csak nem figyelsz! Az_Úr pedig elvileg mindent lát XD
 • Pocoknyuuu #21 2019. március 27. 13:58

  28
  @zsoltee: részeges:
  A posztból megismert M.T. egyszer meghívott minket Bütyökkel szilveszterezni, lakhelyére egy kisvárosba, kb. 100 fős zártkörű rendezvény, az ottani elit részére.
  Mindent Ő állt, vacsora, ajándék ital, stb.
  Persze ugye öltöny, nyakkendő, egy szál ingben, odakinn -50 fok tombolt.
  Bemutatott minket egy halom embernek, akik aztán sorban jöttek és mindenkivel inni kellett egyhuzamban, a lényeg, hogy már este 10 előtt totál maták lettünk mind a ketten.
  Akkor még volt valami színpadi játék, ahol ismét belém nyomtak vagy 2 pohár töményet.
  Végem lett, ki kellett támolyogni a levegőre, egy szál ingben, szövet nadrágban, kiálltam a fagyba és.... ...eltűntem.
  Másnap, újévkor egy ágyban ébredtem M.T. házában, remegve, dideregve, kezem - lábam fagyottan.
  Kivánszorgok, M.T. elég morcos, kérdezem mi történt.
  ÁÁÁ semmi b_meg, csak egész éjjel Téged kerestünk, a fél város mozgósítva volt, mert egy szál ingben tűntél el, komplett brigádok lettek mozgósítva elemlámpával (talán még fáklyákkal is), rendőrök, tűzoltók, erdőben, patakpartján, mindenhol. Szóval az egész szilveszternek és a bulinak annyi volt.
  És mondom, előkerültem?
  -B_meg 6-kor jöttem haza, Te meg kint aludtál a (fűtött) garázsban. Egyáltalán hogyan élted túl, hogyan találtál vissza ide? Kb. 2 km.
  -Hát izé, ne haragudj, az a rengeteg pia, nem tudom, nem emlékszem semmire :(
  -Korva egy éjszaka volt bmeg! A felét a járőrökkel töltöttem, biztosak voltunk, hogy megfagytál. Közben még riasztás is jött, kocsit akartak lopni, de beletörték a kulcsot, plusz betörtek a vegyesboltba, semmit sem vittek el, csak felzabálták a csokikészletet. Még a tartalékosokat is behívták emiatt. Az egész város talpon volt.
  -Úr Isten, miattam, ehh. igazából nem is akartam inni... nem tudok mit mondani. Nagyon sajnálom.
  Este felé kezdtem elég erősnek ahhoz, hogy összeszedjem a cuccaimat és elinduljak haza, de semmit sem találtam. Mindenemet elhagytam.
  Belenyúlok az egyik zsebembe, egy törött slusszkulcs, a másikba... ott meg csokoládé maradványok rotfl
  Nem szóltam senkinek.
  Másnap hívom M.T.-t, hogy még egyszer bocsánatot kérjek, nagyon szégyellem a történteket, azt mondja szégyelljem is! Ő is felhívta a rendőröket emiatt, de nem értek rá, mert épp bevittek valami gipsy-t, aki korábban betört a környéken és éppen "vallatják" a kocsilopás és a bolt miatt. Főleg a tartalékosok dolgoznak rajta, hogy levezessék amiért be kellett menniük szilveszter éjszaka XD
  Szegény... rotfl
 • Pocoknyuuu 2019. március 27. 14:02

  29
  Na jól van, aztán befejezem, senki mással nem történnek ilyen dolgok? :(
 • [ törölt felhasználó ] #9 2019. március 27. 18:05

  30
  @Pocoknyuuu: A árpi mesélte. :P
 • Grenadírf4ls 2019. március 27. 20:13

  31
  A tüskevár millennium regényben említett 2 leányzó ( akiket M.T intézett nektek a discoban) valahogy....... nem tom ..ugy olvasás közben....nekem.... valahogy a Fresh lányok ugrottak be, Legalábbis én őket képzeltem el, hogy azokkal voltatok.
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  . erre 24 hozzászólással később, -tepi- kollégánk pont egy Fresh videoklippet linkel ide. hát ööööö.....
 • zsoltee #23 2019. március 28. 00:22

  32
  @törölt felhasználó: Azt mondod, hogy bevagyok cuccolva? :D
 • törölt felhasználó #32 2019. március 28. 08:38

  33
  @zsoltee: Neeeeem dehogyiiiiiiiis XD
 • zsoltee #33 2019. március 28. 10:39

  34
  @törölt felhasználó: Egy 6 személyes, enyhén erős kotyogos kv elfogyasztása is, durva cuccnak számit :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!