Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az Iszlám Állam szélsőséges szunnita fegyveresei az eddig kevéssé ismert vallási kisebbség több tízezer tagját üldözték el észak-iraki lakhelyükről. Ők most a külvilágtól elzárt Szindzsár-hegyen rekedtek, szinte élelem és ivóvíz nélkül :(

A kurd etnikumhoz tartozó, de saját vallást gyakorló csoport tagjai az üldöztetés miatt eddig jellemzően zárt, kis közösségekben éltek, mert a külvilág sokszor tévesen ördögimádónak bélyegezte meg őket. Ezért azt sem lehet tudni, hányan követik a jazidi vallást. Az Irakban, Szíriában és Törökországban elszórtan élő közösségek összlétszámát 70 és 500 ezer közé teszik. Létszámuk jelentősen csökkent az utóbbi időben, mert a jazidi vallást nem lehet felvenni, csak beleszületni lehet.Az Iszlám állam szexrabszolgaként kezeli a Jazidi nőket és gyerekeket. Az ár jutányos. Ezen a modernkori rabszolgapiacon mindössze 25 dollárért már gazdát cserélnek ezek a fiatal nők és gyerekek, már ha méltónak találják őket egyáltalán erre. Az üzlet pörög, a terroristák még kozmetikust is kirendeltek a börtönhöz, és szép ruhákba öltöztetik a modernkori szexrabszolgáikat.
A foglyok egy része tizenéves lány, akadnak közöttük alig 14 évesek is. Árvák és félárvák, a legtöbbjük végignézte a családtagjai lemészárlását. Felmerül a kérdés? Miként lehetséges, hogy egy durván 50 ezres terrorista szervezetet a NATO, Amerika és az oroszok nem tudnak megsemmisíteni?! :O A Jazidi és a Pesmerga nők küzdenek az életükért, csak azért, hogy ne válljanak szexrabszolgává, de itt a saját gyermekükért is helytállnak. Hol vannak a tökös szövetséges katonák? Mellesleg a mai technika amit mi képviselünk egy pillanat alatt véget vethetne minden terroistának kalap

13 hozzászólás

 • Pepejoe 2016. június 18. 00:26

  1
  Nem lesz itt lófax sem, egyiknek sem áll érdekében szétcsapni ott.
  Mivel ezen a kontinensen van az IS miatt a legtöbb szívás (a menekülteket leszámítva, ami szintén miattuk van), nem is értem, hogy miért nem tud összeállítani a sok nagypofájú EU tag egy mondjuk 40000-es kontingenst, még ugyanennyit tarcsiba, odamenni és jól hazabaxni az egész gyapotszedő csapatot a kőkorszakba.
  Csak a nyafizás megy és hogy jaj szegény nép(ek) így, meg a nézd-a-borzalmas-képeket-úristen úgy. :/
  Csóri emberek, hát mi lesz velük így? Meg kéne tán mozdulni.
 • zatrok 2016. június 18. 01:16

  2
  Köszönjük "isten" ès a ráèpitett üzlet, amit vallásnak hívnak!
 • Athesz 2016. június 18. 06:59

  3
  Rohadtul mindegy. Ennek a vallásnak a "nem szélsőséges" változatában is azt tesz a férfi a feleségével meg a gyerekével amit akar és senkinek nincs rá egy kurva szava se...
 • pepuccso 2016. június 18. 09:02

  4
  Ugye, ezek azok a "szegény, a nyugati világ által elnyomott férfiak", akik nem tudnak beilleszkedni, mert a patásördög kerítésen kívül rekeszti felvilágosult, modern nézetekről híres képviselőiket?!

  Ugye, őket kell segíteni és támogatni, hogy eszméik és gondolkodásmódjuk még inkább elterjedjen?

  Ugye, az ő úgynevezett "kultúrájuk" van olyan értékes, mint a haldokló nyugati?

  Ugye, ők aztán tényleg tudják, mit jelent az esélyegyenlőség meg a tolerancia?

  csak meg kell nézni az áldozataik arcát...
 • adamik 2016. június 18. 10:16

  5
  hát nem tudom hogy vagytok vele de nekem megérne 500 dolcsit :D
 • [ törölt felhasználó ] #5 2016. június 18. 10:32

  6
  @adamik: 550$ (!)
 • mikezerox #5 2016. június 18. 11:23

  7
  @adamik:
  Másodszor....550! .....:-)
 • [ törölt felhasználó ] #7 2016. június 18. 12:36

  8
  @mikezerox: Ezt lekésted, 550-ért már az enyém lett.
 • Timotei 2016. június 18. 13:19

  9
  Vérlázító és gyalázat amit ott művelnek! Nincs ezeben semmi könyörületesség. Miért nem tesznek a nagyhatalmak ez ellen semmit ???!!! Miért ?
 • pitbullkillah #9 2016. június 18. 15:02

  10
  @Timotei: Mert ez az egész az ő kreálmányuk
 • Pepejoe 2016. június 18. 17:56

  11
  Így van, haszon van belőle. A két szép rabszolgaságtól kisírt szeméért pedig senki nem fog (mármint ország) dollár vagy eurómilliárdokat beletolni egy háborúba, pláne nem az elkerülhetetlen katonai áldozatok (mármint a mi katonáink) hozzátartozóinak magyarázkodni, ami népszerűségvesztést okoz ugyebár.
  A vietnami balhé is csak addig ment, amíg a mérleg egyik nyelvében lévő súly (a nép támogatása és a várható haszon) nagyobb volt mint a másik (a veszteségek úgymint hadifoglyok, sérültek és halottak, a beletolt pénz és idő). Amint ez átbillent mert túl sokáig tartott, sokba került és brutál sérüléseket meg halálokat mutattak, egyből lefújták az egészet a győzelem kapujában is akár és hazakotródtak. Pedig az elején ugye mindenki azon tüntetett, hogy szegény nép, elnyomják a komcsik és segítsünk, ez volt a PR. Aztán felébredtek az otthoniak.
 • vinczeatti #2 2016. június 18. 21:55

  12
  @zatrok: köszönjük ”emberek”
 • koppany82 2016. június 19. 01:07

  13
  Elég zsákbamacska így venni szexrabszolgát... rotfl rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!