Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Már csak azért mert panelpatkány vagyok és szeretek benne lakni :beer:

6 hozzászólás

 • kisja 2015. szeptember 6. 07:06

  1
  A vasbetonban én is jobban megbízok mint a téglában. De a panelélet annyira nem jön be
 • SpeedFire 2015. szeptember 6. 10:50

  2
  Semmi nincs baj ezzel csak a kulombseg az ami 20-25 eve votl epitve az meg volt csinalva !!! a mostaniak, inkabb no comment :)
 • pushup 2015. szeptember 6. 12:23

  3
  most újítottam fel egy 30 éves panel lakást.
  a társasház már önmagában szívás
  a vasbeton panel olcsóbb és gyorsabban építhető, mint a tégla, de minden más szempontból szarabb.
  de a legszarabb az, ahogy mindezt a magyar építőipar anno kivitelezte
 • Pepejoe 2015. szeptember 6. 18:42

  4
  Itt is vannak fokozatok. Amiben most lakom, azt 90-ben fejezték be, rendes 9 emeletes és sátortetős, hagyományos tetőcseréppel. Tetőtéri lakások is vannak, voltam olyanban, tök állat. Amelyik már be van dryvitozva, tök szép, eredetileg sem ronda ha levonjuk a beton eredeti színét, hát ez ilyen. Vannak a ház alatt átjárók, hogy ne kelljen körbemenned ha a túloldalra akarsz átmenni. Házon belül a padlástér folyosóján átmehetsz a másik lépcsőházba a szomszédhoz és nem kell lemenned az utcára vagy ha a te lépcsőházadban rossz a lift, akkor is jól jön. Rengeteg dologgal meg van törve a ház formája, nem unalmas. Felülnézetből sem tömbházak, kígyó meg H betű meg mindenféle formák, a házak közt meg csupa fa és park meg zöldövezet az egész. A parkolók túlméretezve, mindig van hely, nem kell keresgélni ha hazaérsz, lábtengózni meg modellautózni szoktak a gyerekek.
  Ahonnan meg jöttem, az egy panelrengeteg 1980-ból és még azok közül is a jobbik sajnos. Egy nagy tömb az egész, a házak közt a sivárság és a valaha volt kevés zöldterületen is pakoló autók, mindenhol az ezeréves sárga sóderrel felszórva az anyja picsája is, a lépcsőházakat hagyjuk, mindenhol rácsok és lezárva-elzárva-lerácsozva minden.
  Én is szeretnék egy kertest vagy ilyesmit, de addig is elkaristolgatok itt, ha már muszáj. :)
 • Airmen 2015. szeptember 6. 19:26

  5
  Én laktam több, mint 10 évet panelban.A kertes ház kicsit jobban bejött, de alapvetően a panel sem volt egy kibírhatatlan dolog.Akkor élvezhető a panelélet, ha az első héten sikerül a szomszédokon felülkerekedni, különben szopás van :D
 • Kenny Von Tschőrike 2015. szeptember 7. 12:55

  6
  ez nem modern, így építettük a 23-as ÁÉV-nál már 90-ben is ;)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!