Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Köszönjük az ellátást!

Na ezek után aki segít ezeknek az embereknek bazmeg

36 hozzászólás

 • KillHates 2015. szeptember 20. 22:40

  12
  A a büdös ge©imód felháborító ebben az egészben, hogy Ukrajnában kárpátaljában egy csomó magyar ajkú nyugdíjas éhezik mert összeomlott a szociális háló és akkor ezeknek az állatoknak vannak előjogaik, mert migránsok, meg kibombázott szerencsétlenek, közben persze arra van eszük, hogy az átvágott torok jelét mutogassák azoknak akik segíteni próbálnak nekik, meg követelődzenek.
  Az elején még csak-csak azon voltam, hogy nyomorult menekültek meg segítsünk ha megtehetjük.
  Most már tényleg ott vagyok; kerítés, 15 kV bele, meg 10m széles aknazár. Fegyvertartásit a katonaviselt embereknek (legalább egy jó indok az elpuhult fiataloknak, hogy bevonuljanak egy 3 hónapos kiképzésre) és várjuk csendben és nyugalomban, hogy majd mi sül ki majd Európa inváziójából...
 • KillHates #11 2015. szeptember 20. 22:45

  13
  @Matula: Nem vagyunk sem impotensek, sem birkák. Csak csitít a média, mert azért valljuk be az nem lenne szerencsés, hogy mi egy lincselő csürhévé váljunk azért mert egy másik csürhe átmegy az országunkon... Nem kell tétlenül várnunk, Te is megteheted, hogy jelentkezel valami operatív egységnél, hogy mész kerítést építeni, vagy kiszolgálni azokat akik ellátják a rend felügyeletét...
 • Matula #13 2015. szeptember 20. 22:52

  14
  @KillHates: Itt én arról beszéltem, hogy fáradozó emberek munkáját ennyire leszarják. A végén meg be kell fogadnunk ezeket a hálátlan bestiákat. Az impotens szó az tény, mert egyszerüen nem tudunk semmit tenni. Jó lenne ezeknek a zsíros kenyér is, meg a csapvíz és marhavagonokba vinném őket a határra!
 • cadmagician 2015. szeptember 21. 06:12

  15
  En rasszista vagyok mert a budiba szarok
 • Cayenne 2015. szeptember 21. 07:00

  16
  Nem érdemelnek ezek semmit....
 • KillHates #16 2015. szeptember 21. 07:25

  17
  @Cayenne: De érdemelnek! Ezek után felmosókefét, porszívót, seprűt, törlőrongyot. És egy századnyi római kigyúrt rabszolgahajcsárt akik örömmel használják a korbácsukat, ha nem hallják a suvickolás hangját elég hangosan! :D
 • Cayenne 2015. szeptember 21. 10:15

  18
  Na igen... Ott a pont :D
 • Kono2.0 #15 2015. szeptember 21. 12:33

  19
 • opeca 2015. szeptember 21. 14:29

  20
  Nem akarok senki lelki világába beletiporni de szerintetek belefért volna azokba a 2 köbcentis kukába 1500 ember szemete?
 • JohnFly #20 2015. szeptember 21. 15:02

  21
  @opeca: Ha én megyek valahova, és nincs kuka, vagy mind tele van, akkor SEM dobom el a szemetem. Zsebre teszem, vagy a táskámba, és ha látok egy kukát, amibe belefér, abba dobom bele.
  Te nem?
  Mert ha nem, akkor fel kell, hogy világosítsalak, hogy ha nincs üres kuka a közvetlen környezetedben, az nem ruház fel a joggal, hogy szerte-szét szórd a világban a szemeted, mert ha azt teszed, te is egy szemét vagy!
  Még az autómban is van kuka, és ha hazaérek, akkor ott ürítem a tartalmát! Nem hajigálom ki a kocsi ablakán, mint az emberek 90%-a!!!!!!!!!!!!
 • JohnFly #7 2015. szeptember 21. 15:06

  22
  @Ittaskőműves: Zsohár! Zsohárnak hívják! Nem kell mondanom ugye, hogy milyen eredetű név! Sajnos nagyon egybevág, amit a rendőrségnek segítő tolmácsok nyilatkoztak, hogy pont ezeknek az "önkéntes" civil szervezeteknek a tagjai közt van a legtöbb szélsőséges iszlamista, és azok nyomkodják a hangadók kezébe a megafont, meg az előre nyomtatott, vagy megírt molinókat a rendre kialakuló tüntetéseken!
 • [ törölt felhasználó ] #21 2015. szeptember 21. 15:11

  23
  @JohnFly: A 90 százalék a túlzás szerintem. Akkor miért van mindenki felháborodva a migránsok szemetelése miatt?
 • opeca #21 2015. szeptember 21. 15:17

  24
  @JohnFly: szerintem ne hasonlítsd magadat 1500 menekülthöz. Nézzél már ki egy rendezvényre ahol 1500 ember van egy helyen, kuka alig. Szerinted mindenki mókus módjára fogja gyűjtögetni a szemetet?

  Nem azt írtam, hogy helyes szétdobálni, hanem azt, hogy figyelembe kell venni azt is, hogy hány emberről van szó és a körülményeket is, nem hiszem, hogy 6 petpalacknyi ásványvizet zsebre fog rakni.

  Disznóól van az tény, de egy nagy embertömeg bizony a legtöbb esetben ilyen helyzetben így reagál. Utaztam eleget vonattal (vagy 12 évig minden héten többször) hogy tudjam, nem kell 1500 migráns a sz.rhoz.
 • [ törölt felhasználó ] #24 2015. szeptember 21. 15:41

  25
  @opeca: Már megbocsáss de tájékozódj már egy picikét hogy milyenek is ezek a szírek az otthonukban. Nem különbek mint a mi cigóink. Ugyanolyan igénytelenek ők is, hiába fogod a kialakult helyzetre. Aztán még rátetéz az is hogy nem tisztelik az országunkat tehát gondolom a legnagyobb örömmel szemetelnek, és szarnak össze mindent..
  Olvasgattam egy turista 2007-es feljegyzését miszerint mocskosul igénytelen népség és a nevezetességeket is térdig érő szemétben kellett megtekinteniük..
 • opeca #25 2015. szeptember 21. 15:57

  26
  @local: na most akkor mégiscsak szírek?
  Majd tájékozódom, persze nem egy turista kis naplójára hagyatkozva.

  Amikor a Keletiben felállították a toitoi vécéket és három hét után kiömlött a sz.r mert senki nem szippantózta, azt is nehezen lehetett rájuk fogni.

  Bizonyára nem egy tisztaságmániás népség, de a józan gondolkodás megköveteli, hogy ne vegyük a kialakult helyzetet egy kalap alá egy 15 fős cigóbagázzsal.

  Ez egy embertömeg, egy embermassza, szemetelnek, őket kevésbé vetem meg ilyen helyzetben mint az egy szem nagy-magyart aki képes zöldövezetbe kivinni a háztartási hulladékát és kiönteni. (Saját szememmel láttam)
 • [ törölt felhasználó ] #26 2015. szeptember 21. 16:47

  27
  @opeca: Jó lett volna már azelőtt tájékozódsz mielőtt ezt a butaságot ismét leírod. De tudod mit? Ha nem felel meg neked egy turista naplója és megannyi kép az interneten akkor legjobb lesz ha kimész és személyesen győződsz meg róla, milyen fenenagy tisztaságban élnek ezek úgy általában.
 • sxxavier 2015. szeptember 21. 17:19

  28
  Ezt a koszt a kedves pesti plázázó közönség is tudja. Elég körülnézni tetszőleges pl. az Árkád kajálós részén...
 • opeca #27 2015. szeptember 21. 17:21

  29
  @local: semmiféle fenenagy tisztaságról nem volt itt szó. Két dolgot írtam: az egyik, hogy egy 1500 fős átlag tömeg összezsúfolva a vonaton x órára sajnos szemetet csinál. Gondolj pl. bármelyik fesztiválra.
  A másik, hogy ha nincs kuka, akkor nem fogja a 12 zsömlét zsebre vágni.

  Sehol, egy fényképen sem láttam, hogy lett volna közterületi kuka ahol a szemetet fényképzeték. Ez nem mentség mert lehet zacskóba is gyűjteni, és bizonyosan nem egy pedáns nép, de ettől még a tényé tény marad, ahhoz, hogy ne legyen szemét a közterületeken ahhoz kéne alkalmatosság is, ahova az ember kidobhatja.
 • JohnFly #23 2015. szeptember 21. 21:08

  30
  @local: Autósokra vonatkoztatva!
  Ha nem vetted volna észre (vagy nem olyan helyen laksz) a hazánk egy b@szottnagy átjáróház lett török, bulgár, román, szerb, szlovák, cseh, stb kamionosok, fuvarozók turisták, átutazó vendégmunkások által. Ennek a 90%-nak nagy részét ők teszik ki.
  Remélem ez a pontosítás kielégítő magyarázatot ad az állításomnak. :beer:
 • [ törölt felhasználó ] #30 2015. szeptember 21. 21:13

  31
  @JohnFly: Azért sok itt az autó magyar honban is. A saját ismerőseimből kiindulva pedig egyik sem szemetel. És nem kevés autós ismerősöm van. Szerintem nagyon eltúloztad, de nem rugózok rajta csak én máshogy látom. Ennyi.
 • JohnFly #24 2015. szeptember 21. 21:34

  32
  @opeca:
  1.: A fesztiválokon beb@szott (bedrogozott ) emberek, lecsökkent agyi funkciókkal, és-vagy felelőtlen, hedonista fiatalok alkotnak egy meglehetősen korlátozott viselkedésmintázattal rendelkező embertömeget.
  Mivel az Advocatus diaboli szerepében tetszelegsz, fel kell világosítsalak, hogy amit állítasz, az ad abszurdum annyit tesz, hogy ezeknek az átvonulóknak annyi felelősségérzet, és kultúra tombol teljesen józan állapotban a fejében, mint a lerészegedett, éretlen, felelőtlen fiataloknak!
  2. Más hozzászólására adtad ezt a választ amire most reagálok, de fontosnak tartom tisztázni.
  NEM! Nem mind Szírek. Körülbelül 25-30%-uk szíriai. Másik 30%-uk jön Irak-Pakisztán-Afganisztán nevezetű, országnak nem nevezhető válságövezetekből. A maradék 40% Totál vegyes, a világ szinte minden fejletlen, vagy fejlődő országából érkezik, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy BÁRMELYIK országot nézzük ezek közül, MINDEGYIKBEN hegyekben áll a kezeletlen SZEMÉT az utcákon, emberek lakta településeken. Élhetetlen, lakhatatlan a környezet, és nyugtathatod magad azzal, hogy ha tele lenne a vonat kukával, akkor abba dobná a szemetet, a valóság az, hogy ezt te csak SZERETNÉD hinni, a valóság az, hogy akkor is mellé hajigálná. Ez egyébként látható ott, ahol van kuka, és ott is mellé dobja, ha meg akarod látni, meglátod, ha nem, akkor hiába tépem a számat.
  3.Én a saját szememmel láttam a viselkedésüket, amíg Szegeden randalíroztak, nekem meg van a saját véleményem. Nem tartom alkalmasnak ennek a tömegnek a leírására bármilyen hazai, vagy európai analógiát, mert egyszerűen nem lehet a viselkedésüket semmilyen aspektusában SEM leírni az ortodox tömegpszichológiával.
 • [ törölt felhasználó ] #32 2015. szeptember 23. 23:41

  33
  @JohnFly: + A fesztiválokon a fiatalok megveszik a borsos belépőt, aminek egy részéből fizetik a takarítókat! :D
 • [ törölt felhasználó ] 2015. szeptember 23. 23:42

  34
  Amúgy fényképeztem üres kukákat mellettük hegyben álló szeméttel a Keletiben. Csak épp mostanában nem enged az oldal linkelni, én meg nem fogok erőlködni meg nyalni, hogy linkelhessek képeket.
 • Sheldon 2016. február 18. 20:54

  35
  A Földközi-tengertől délre, délkeletre nincsnek értelmes fajok..... Ennyi.
 • Reka 099 2016. április 25. 19:53

  36
  Suffolk kosom kutúráltabb ezeknél!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!