Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

9 hozzászólás

 • lacento 2018. december 8. 15:36

  1
  Az a vicc,hogy ez ma már nem vicc.bazmeg
 • AcIv55 2018. december 8. 18:40

  2
  :(
 • pepuccso 2018. december 8. 18:40

  3
  Velkám refjudzsí....
 • VAndreasz v1.0 #1 2018. december 8. 18:42

  4
  @lacento: Ez egy régi politikai vicc újraszerkesztve, kisseb-nagyobb sikerrel újraszerkesztve. A viccben azért „afrikai” a főszereplő mert ránézésre egyértelműen felismerhető. Nyilván itt egy un. „afro-europaira” gondol nem egy afrikáner-re vagy koptra. De az albán, török, arab szintén ugyanúgy felismerhető Németország történelmi utcáin, mint egy néger. Aki először halja - ebben a formában - ezt a viccet az számára érthetetlen lehet. Én legutóbb ennek a <<török>> változatát halottam: Török migráns megy az utcán… A mai napra ez teljesen elvesztette a vicc értékét olyan mértékben erőssé vált a humora. Még társadalmi öniróniának vagy fekete humornak sem megy el. Példának felhozva: egy európai fülnek olyam mintha egy vicc tartalmi tárgyát azok a – nukleáris rakétákkal is felszerelhető – katonai tengeralattjárók alkotnák, amiket Németország „ajándékozott” Izraelnek.
 • LongJohnHolmes #4 2018. december 8. 18:52

  5
  @VAndreasz v1.0: Gazdatest lett az az ország.
 • pepuccso 2018. december 8. 19:12

  6
  Nekem is eszembe jutott ugyanezen vicc másik változata:
  Amerikában (hol máshol) leég egy tömbház, a tűzoltókkal riport készül, a műsorvezető hölgy csatornától bőszen kérdezget.
  -Hogyan keletkezett a tűz?
  Tipikus zárlat, nem emberi mulasztás.
  -Értem, biztos a kormányzat hanyagsága és az áldozatok?
  Bennégett egy arab család minden tagja, egy mexikói család, egy néger család, egy jamaicai család, a fehér lakók megúszták.
  -Meg, ugye?! Ők miért nem égtek benn?!
  Mert ők dolgozni voltak....
 • Dikkmándi #4 2018. december 8. 22:02

  7
  @VAndreasz v1.0: A retek aki beszélt, az egy török srác, aki már a beszéde alapján németben született. Ez csak egy vicc volt, amit én már kb. 20 éve ismerek itt németben. Azért ez a csávó messze van egy migránstól, 100 % -ban biztos vagyok, hogy ez a török valahol dolgozik, és abból él. Ne essünk már túlzásokba, maradjunk annyiban, hogy ha abban a csodálatos gazdaságban erős Magyarországon 1000 migri volna, akkor az ország tönkre menne, nem tudna mit kezdeni az orbánisztáni kormány velük. Azok a geci németek, pedig az 1 millió migráns retek mellet, eltartanak még vagy 5 millió magyar, román, bulgár tetves értéktelen szarházit. Ezt azért írtam, mert rengeteg ingyenélő magyart ismerek itt, akik az országot mocskos módon kihasználják. Nagyon kicsi Magyaroszágon legyen kuss, mert annyira kicsik vagyunk, hogy egy légyfinggal elsöpörnek minket a nagyok. Ezt köszönhetitek annak az elmúlt csodálatos 28 évnek, a balfasz kormányoknak, és mindenki saját magának.
 • Salax #7 2018. december 9. 00:19

  8
  @Dikkmándi: Teljesen egyetértek. Magyarországra a legnagyobb veszélyt a saját hazaáruló nemzetrontó politikusai jelentik. Élén a maffiavezér orbángecivel.
 • VAndreasz v1.0 #7 2018. december 9. 17:08

  9
  @Dikkmándi: migráns (főnév) - Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő [betelepített] ember. Még ha második generációs török Németországban akkor is egy migránsról van szó. Migráns és migráns között az évszám a különbség. Ismerek Németországban élő dánokat soha nem nevezik a németek migránsnak őket - mivel ez a kif. egy szitokszó lett - hanem vendégnek, rokon népnek vagy egyszerűen dánnak! Magában a viccben nem a munkáról van szó hanem a szocializáció színteréről mint munkahelyről és persze a belpolitikáról.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!