Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Mert belőlük soha nem elég ... yeh rotfl :|

14 hozzászólás

 • ArkaChopa 2016. március 8. 17:41

  1
  #6 rotfl, és külön köszönet a fordításért kalap
 • Bulcsuvezér 2016. március 8. 18:45

  2
  Ha választani kell, inkább Orosz mint Amerika.
 • Matula 2016. március 8. 18:48

  3
  Pont jókor jött, mert kifogytam az oroszos képekből :beer:
 • Sheldon #1 2016. március 8. 20:14

  4
  @ArkaChopa: nagyon szívesen ! :beer:
 • Sheldon #3 2016. március 8. 20:16

  5
  @Matula: Van még utánpótlás elég ! XD :beer:
 • ArkaChopa #2 2016. március 9. 08:17

  6
  @Bulcsuvezér: Ennél ostobább kommentet nem olvastam még. Inkább válasszuk a régi elnyomókat....grat
  Nagy Magyar lehetsz! Gondold át még egyszer hol is állsz! barom
 • LongJohnHolmes #6 2016. március 9. 19:15

  7
  @ArkaChopa: Inkább te gondolkodj. Bár ahhoz előbb infókat is kellene váltanod.
 • ArkaChopa #7 2016. március 9. 21:02

  8
  @LongJohnHolmes: úgy értsem jobb az orosz aki tiporta a Magyar földet, szemben olyannal aki még harci tevékenységet nem folytatott nálunk?Vagy mire gondolsz? Egyébként nem is neked címeztem a kommentet , tehát ne vedd magadra, csak a saját ingedet!
 • LongJohnHolmes #8 2016. március 9. 21:25

  9
  @ArkaChopa: az sem neked címezte, akinek írtál. Hol akkor ebben a logika? Harcot nemcsak látványosan lehet vívni. Persze sokan csak azt érzékelik, ha süvít a golyó. Évtizedek óta fosztja ki USA gazdája!!! a világot. Ezért keresnek minden más ország munkásainak a munkájából és cserébe éhbért fizetnek. Hogy ez hogyan van, az hosszú.
 • ArkaChopa #9 2016. március 10. 07:24

  10
  @LongJohnHolmes: most komolyan, ő szólt, én hozzászóltam - ez egy beszélgetésnek kezdődött kettőnk között (bármilyennek is), erre te válaszolsz helyette? Ő egy csecsemő, hogy nem tudja megvédeni az álláspontját? Esetleg te vagy a gyámja? Vagy csak a dupla regije csak eltévesztetted mivel is léptél be?
  Egyébként a vádaskodás helyett inkább sorold fel mitől jobb az orosz? Mert én felsoroltam az érveimet, de te egy megfoghatatlan dologgal válaszoltál. "évtizedek óta fosztja ki USA gazdája!!! a világot" erről van valami bizonyítékod? Gazdasági mutatók és egyéb adatok. És ha van, és ha igazad van, minket Magyarokat miben is érint itt Európa közepén?
  Szerintem még mindig valósabb probléma az Orosz közelség és a múltbéli viselkedése (ország elfoglalása, lerohanása, gazdasági kényszerpályára állítása) mit amiről te hablatyolsz. Mintha az oroszok nem fosztották volna ki a KGST országokat, hol éltek ti?
  Mondjuk egy esetben elfogadom az ororsz elfogultságotokat, ha ti magatok is azok vagytok, akkor rendben, de akkor mit Magyarkodtok itt?
 • LongJohnHolmes #10 2016. március 10. 07:49

  11
  @ArkaChopa: Ezt kifejteni nagyon hosszú lenne, megérteni még hosszabb. Nem is ez a célom, mert nem én foglak meggyőzni. Hogy írok neked az nem is neked szól, hanem azoknak is, akik olvassák amit írunk, nehogy azt higgyék, hogy az az igaz, amit te írsz. Aztán, egy napon, valaki, akár te is, nekiáll utánajárni a dolgoknak, hogy mi is van a világban valójában. Mondom ezt úgy, hogy utáltam az oroszokat és imádtam az amerikaiakat és ezt a lehető legnagyobb meggyőződéssel tettem. Mert egy megvezetett sötét birka voltam.
 • ArkaChopa #11 2016. március 10. 10:13

  12
  @LongJohnHolmes: Még mindig nem válaszoltál az alapvető kérdésre és felvetésre: Ha választani kell, miért az oroszt választjátok? Még egyszer leírom, az orosz már volt nálunk és bebizonyította mit tesz egy elnyomott néppel, az amerikai még nem volt nálunk, de látjuk azt is. Nem mondom , hogy jobb vagy rosszabb, de mivel az oroszok konkrétan a szomszédunkban is háborút robbantott ki, ezért nem hiszem, hogy bármikor is az oroszt kéne választani bármiből is, ki lesz a következő? Észtország, litvánia, lengyelország, magyarország? Soroljam?
  De erre nem tudtok választ adni, csak valami ködös homályba vesző válaszokat adsz te is.
  Így nem lehet társalogni, és nincs is értelme. Szóval ennyi. kalap
 • Bulcsuvezér #12 2016. március 17. 12:22

  13
  @ArkaChopa: Ki szolt hozzád. És magyar vagyok.
 • ArkaChopa #13 2016. március 18. 06:36

  14
  @Bulcsuvezér: nem hazudtoltad meg magad...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!