Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

7 hozzászólás

 • bazeee 2015. július 24. 01:18

  1
  szóval a piát s a drogokat jobban szeretjük :D
 • pubyteso 2015. július 24. 05:59

  2
  kemény
 • o.O 2015. július 24. 07:51

  3
  Az a baj, hogy én is így tennék. Elég sok bűnszervezet van ami, gyerekekkel küldi ki koldulni az embereket, gyakran megnyomorítják őket, aztán a nap végén begyűjtik tőlük a napi "keresetet". Ezért én sem adnék/adok nekik pénzt. Nyilván nem minden otthontalan ilyen, de amúgy is munka párti vagyok szóval, inkább nem támogatok semmilyen bűnszervezetet. A drogos, alkoholos az meg őszinte, nem kertel. Ha kell neki egy utolsó adag bármiből, hát csinálja, így gondolkodtak az emberek. Én is egyszer adtam életemben hajléktalannak pénzt, odajött és a könnyes szemmel előadott hattyú halála nélkül azt mondta, szeretne venni egy kenyeret meg sört. Na mondom ez igen.
 • kléni #3 2015. július 24. 09:30

  4
  @o.O: Jaja, én is a drogosnak adtam volna. :D Az ilyen családapa tuti, hogy elissza a napi keresetét. Akinek annyira fontos a gyereke, meg a jó élet, az fog találni rendes megoldást is, nem az utcára mennek koldulni. Ráadásul az a gyerek egyáltalán nem néz ki homeless-nek, ebből is érződik, hogy nem valós a szándék. Ráadásul két embert kéregetésből normálisan eltartani kissé nehéz. A drogos változat legalább tök poén. De szerintem az meg megjátszott valamennyire. Pl. ott 0:50-nél, még csak el se olvassa a táblát, máris egyből adja a pénzét.
 • KillHates 2015. július 24. 12:28

  5
  Azért akkor lenne igazából mérvadó a videó, ha vágás nélkül látnák mondjuk egy-egy óra "termését"
  Nem hiszem, hogy jobban felhívja a figyelmüket a drogos-piás tábla, minthogy egy földön kucorgó kislányt ne vennének észre... Gyanítom, hogy egy kicsit manipulált ez a "szosöl ixpiriment" :U

  Ami viszont nagyon durva, hogy a csaj a kutyával azt a pénzt ajánlotta fel, amit aznap keresett! Mondta, hogy most csak ennyije van és egy imát elmond értük. Ezért is állította meg a srác és adott neki vissza 100 dodót a saját pénztárcájából.
 • KillHates #3 2015. július 24. 12:33

  6
  @o.O:
  Baromi egyszerű kiszúrni a román-ukrán-tökömtudja kamukoldusokat; megkérdezed tőlük, hogy honnét jöttek, hol fognak ma este aludni, mit fog enni stb... A legtöbbjük egy qrva szót sem tud magyarul (talán a annyit, hogy "kérem", de a köszönöm már nem szokott menni nekik)
  Szóval szóba elegyedsz velük és ha normális (ha tényleges rászoruló, akkor az szokott lenni) akkor jó helyre kerül az adományod.
  A barátom felesége egyszer egy banánt adott egy hajlott hátú nőnek aki hozzávágta és valami érthetetlen nyelven ordított vele. Persze a haverom felrúgta, erre meg majdnem a népharag söpörte el. Mondanom sem kell, addig persze mindenki torony magas ívben [email protected] a koldusra.... :)
 • Hessen #6 2016. július 22. 15:45

  7
  @KillHates: Ez tényleg így van. rotfl rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!