Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Sandy sziget eltűnt! ohmy

Úgy tűnik a szigetet valami rejtélyes okból odarajzolták egy térképre, és onnantól kezdve módszeresen másolták egyik térképről a másikra. Még a modern digitális térképek is jelezték. Úgy tűnt el, hogy Sydney Egyetem tudósa felkeresték a szigetet, és helyette 1400 méternyi vízmélység várta őket. Se híre se hamva. Ezután nézték vissza a térképeket, amiből kiderült, hogy a legrégebbieken nem volt ott. Valaki oda tette.
A leghitelesebb Kék Rák Ollója kocsma hírei szerint, az egész mindössze egy kocsmai verekedéssel kezdődött. Bill a vigyori kapitány lányára valaki azt mondta, hogy egy éjszakai légyott közben összekeverte a cirkuszi rozmárral. Bill a lánya védelmére kelt, és egy fakupával jobb értelemre derítette a vigéc matrózt. A matróz orra vére egy Kamenzy nevű osztrák hadirokkant felé repült, aki védekezésül odatartotta 3-as Jack térképét. Így került rá a folt. Amit később Bill a vigyori kapitány lányáról neveztek el Sandy-nak.
Utóirat - A rozmár terhes lett, és két kis rozmárnak adott élete, Rébusznak és Sámsonnak. Később a tengerész letagadta az apaságot, de a bíróság verdiktje szerint heti 4 penny jár gyerekenként a Rozmár mamának. Akik azóta is békében élnek. yeh

5 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!