Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Ami az igazság: nagy imre kommunista volt,bent volt a pártba.de 56 ban mikor kicsuszott az irányitás a kezük alól,áttált a forradalmárok mellé.

7 hozzászólás

 • Matula 2014. június 30. 00:15

  1
  Na most megköveznek :) de tény,hogy nagy imre komcsi volt,de mikor 56 ban kezdték előszedni a felelősöket,ő úgy gondolta,hogy hirtelen Magyarpárti lessz,és köpköd a pártra amiben bentvolt. azt kapta amit érdemel egy áruló,kádár meg azért hivta vissza a ruszkikat,mert különben őket végzik ki a nagy imre féle kormányerők.
 • Wundermax #1 2014. június 30. 00:32

  2
  @Matula: Hát én ehhez totál hülye vagyok, neked még csak-csak hiszek, de Kádár elvtárssal már nem tudom hányadán állok. Érdekes viszont, hogy a mainapig nem tudjuk biztosan h mi történt...
 • Airmen #2 2014. június 30. 00:38

  3
  Ami kb kivehető az az, hogy Groß Imre a párt oldalán állt, de amikor nagyobb hasznot látott a komcsiellenességben akkor úgy tett mintha egy szent lenne.Persze azért Csermaneket sem kellett félteni ha a hatalommal kellett visszaélni.
 • Matula #2 2014. június 30. 00:43

  4
  @Wundermax: nézz utána,kádár és nagy imre egy pártban voltak,ugyan olyan nézeteket vallottak.szovjet irányitás mellett.mikor kitört a forradalom,és látták,hogy baj van,nagy imre inkább a Magyar forradalmárok mellé állt,hozzá kell tenni azt is,hogy már ávósokat meg más kommunista párti embereket öltek meg,és imre megijedt.kihasználta az alkalmat arra,hogy vezető legyen.de nem jött össze,ha ésszel teszik ezt és nem végezték volna ki a komcsikat egyből,akkor nem hivták volna vissza az oroszokat.ami meg még hihetetlen de igaz.kádár és hofi géza együtt szokott vadászni,spanok voltak.itt nálunk a kabhegyen mulatoztak és vadásztak a 70es-80as években.ahhoz képest hofi úgy van az emberekben,hogy komcsigyülölő szinész aki kifigurázza rendszert.közben meg ő is egy volt velük.
 • Wundermax #4 2014. június 30. 00:48

  5
  @Matula: érdekes, utánanéznék, de szerintem abból akkora dezinformáció kerekedne, hogy ihaj:D remélem egyszer majd mindenre fény derül.
 • Vagabond 1 2014. június 30. 06:30

  6
  A kommunista ugynokakták titkositva (80!!!) évre.
  Vajon miért nem oldják fel a titkositást se a fidesz se az mszp?!
  Azért mert ez a két párt ugyanaz a párt.
  Rá lehet guglizni a: "rozsadombi paktum"-ra.
 • jokerss 2014. június 30. 15:43

  7
  miért nem azt a beszédét raktad ki kádárnak amikor azt mondja "nagy az én bűnöm"1956-ról.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!