Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
27 évesen :(

10 hozzászólás

 • vica5 2014. november 14. 23:42

  1
  ink nem írok semmit rotfl rotfl
  alszok xd
 • grim 2014. november 15. 00:11

  2
  oooohhh ez már annyira megható hogy háááányok -.-'
 • kléni 2014. november 15. 00:21

  3
  Azért a csaj nem rossz.
 • ArkaChopa 2014. november 15. 08:07

  4
  A történet : Joey Johnson Afganisztánban szolgált, de a sok nehéz harci esemény miatt a csaták során súlyos stressz érte. Ezért Poszttraumás sokkot kapott. Leszerelték, otthon a motorozásban lelte meg a lelki békenyugalmát. Azonban egy balesetben mellkastól lefele megbénult. A fiatal menyasszonya (Michelle) viszont kitartott mellette. Így az sem volt akadály , hogy összeházasodjanak, a barátai segítségével oldották meg ezt a pillanatot! kalap
  Sajtos Matuka gyorsabb volt a feltöltésnél! :D
 • [ törölt felhasználó ] 2014. november 15. 08:40

  5
  Minnyá sírok...
  Ha szedte volna szépen a Xanaxot amit a doki felírt akkor nem lenne nyomorék! Sőt ha nem megy Afganisztánba, akkor boldogan élne! Mit keresett ott?
 • KillHates 2014. november 15. 10:44

  6
  Nagy "poszttraumális sokkjában" el kellett neki mennie nyélgázon húzni és beleállni a földbe/szalagkorlátba (jó esetben) vagy egy másik közlekedő félbe.... így sikerült [email protected] a saját, a menyasszonya és a leendő gyerekei életét. Mi lesz a következő ha nem jön össze neki valami az életben? Bedob egy aranylövést és padlógázon letarol egy óvodaudvart?

  Történt velem is már sok [email protected] az életben, de még sohasem nyúltam sem gyógyszerhez, sem droghoz, sem alkoholhoz, hogy jobb legyen. Elgondolkodtam, és túltettem magam rajta... Az élet megy tovább...

  Szerintem senki sem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy elmenjen katonának, ott végignézze ahogy gyerekeket/nőket/bajtársakat gyilkolnak. Jó pénzért, megbecsülés reményében tette. Bátorkodom javasolni azoknak akik katonának szegülnek, dolgozzanak előtte pár hónapig egy vágóhídon... Ott egy picikét megkérgesedik az ember lelke, akár az 51-es út melletti qrvák sarka...
 • rooby 2014. november 15. 13:44

  7
  Szerintem a sorsot nem lehet elkerülni.Igy vagy úgy de megtörténik veled az ami megvan irva.Én ezt tapasztaltam .Nem csak motorosbalesetben vagy háboruban lehet lebénulni! Ismerek olyat aki gerincsérvmütétben bénult le.
 • [ törölt felhasználó ] #7 2014. november 15. 20:32

  8
  @rooby: Majd ha olyant posztolsz, megkönnyezem, de ez egy hódító amelyik megérdemelte a sorsát! Lehet, hogy az unokáim már ezek ellen fognak harcolni, amikor földbe bombázzák a Kárpát medencét a víz miatt!
 • rooby #8 2014. november 15. 20:54

  9
  @Harkonnen: Nekem se tartozik a kedvenceim közé amerika.Egy hataloméhes műállam.Nem biztos,hogy kell harcoljanak a Kárpát medencért az amcsik mert már a fiatalság nagy része elvándoról magától.Esetleg az itt maradt perui indiánokal.
 • Hunor 2016. május 18. 12:21

  10
  Őt is sikeresen meghülyítették a hazádért harcolsz dumával.
  Pedig dehogy,pár tucat ember érdekeiért hallnak meg emberek szerte a világon ezen gondolatok alatt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!