Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Megérkezett a képtelenség

Megígértük, megtettük!

A jó hír, hogy élesítettük az új képtelenséget, a rossz hír pedig, hogy élesítettük az új képtelenséget. A megszűnő funkciók, a hibás működés, és megannyi rossz döntés eredményeképpen a "kérjük vissza a régit" hozzászólás tiltólistára került.

Ha máson nem is, egy dolgon mindenképpen sikerült javítani. A posztok mellett található kapcsolódó bejegyzések kritikán aluli relevanciával jelentek meg, sokszor köze sem volt a adott témához. Azt nem ígérjük, hogy nem fog megtörténni soha többet, de sokat javítottunk a helyzeten. Lássunk néhány példát:

Ennyit a jó dolgokról, több nem is nagyon van, lássuk mik azok, amik még változtak. Összevissza.

Rovatok: Régi nevén csatornák. Rendbetettük. Van retró, nagyvilág, film és mozi, reméljük népszerű lesz a gif is. Megtekinthető a Rovatok alatt.

Megújultak a profiloldalak is, látványos megjelenést kaptak!

Új lapozó van, tervek szerint lapozni is lehet vele, valamit kapott egy "véletlen oldal", egy oldal teteje, és nyitóoldal funkciókat. Ha átírod az aktuális oldalszámot, majd entert ütsz, azonnal arra az oldalra ugrik, amit beírtál.

Több hónapba került, meg több éves igényt elégítettünk ki akkor, amikor megoldottuk a következő problémát: a videólejátszó megjegyzi a hangerőt.

Ha már videólejátszó: ha bejelentkezett felhasználó vagy, a lejátszás gomb mellett megjelent egy komment buborék, amire ha rákattintasz, akkor az adott pillanathoz tartozó kép megjelenik a hozzászólás dobozban. Megírod a véleményed, beküldöd, megjelenik a kép, melyre ha rákattintasz, a videó oda fog ugrani. Jó móka lesz ez. ..

Van storyboard, ami annyit tesz, hogy az idősávon ha viszed az egeret, megmutatja hogy ott mi történik éppen. Nem nagy szám, de a mienk.

A Véletlenek tényleg véletlenek. Illetve 10 szett forog.

Képes posztok: választható megjelenés, ha kell lista, ha kell bélyegképek. A galériában működik az egérgörgő. Na jó, talán még ez is jó funkció.

A gifek a legjobbak. Megállítható, elindítható, például oldalt az ajánlóba pedig ha ráviszed az egeret, elindulnak. Tessék kipróbálni:

Az Időgép tesztelése közben azt vettük észre, hogy eltelt néhány óra és észre sem vettük. Átláthatóak a napi posztok és könnyen rátalál az ember a magának való dolgokra. Vedd elő, csak hogy teljen az idő

A böngésző értesítések segítségével szólni tudunk, ha új poszt van. Ehhez az engedélyt adjátok meg!

A hozzászólások mellett megjelent egy zászló. Ha kifogásolhatónak tartod a kommentet, szabályellenesnek, vagy ha egyszerűen úgy gondolod, hogy nem méltó az oldalhoz, akkor ezzel jelentheted nekünk a problémát. Kérünk titeket használjátok tisztességgel!

Posztfeltöltés

FIGYELEM: Ne told túl a szerkesztőt!

Posztfeltöltéskor egy modern szövegszerkesztőt tettünk be, aminek segitségével lehetőségetek van "szebb" bejegyzéseket készíteni. Ez nem azt jelenti, hogy tele kell verni formázással. Használj annyit és olyant, amit a bejegyzés megkíván. Meglátjuk, hogy teljesít ez a szerkesztő, majd előhozzátok a hibáit, és tovább lehet lépni. Jó lesz ez is.

FIGYELEM! Poszt szövegben nem fognak ezentúl a szmájlik megjelenni. A korábbi posztokban igen, de a jövőben nem. Fogadjátok el tényként! Megértéseteket köszi.

Milliók kérése lett kielégítve akkor, amikor: feltöltéskor a rendszer megjegyzi a feltöltött fájlokat!

A régit ne kérd vissza. Sosem volt rá példa, hogy emiatt visszatették, nem mi fogjuk elkezdeni!

És most jön a legrosszabb! Az ígéret ellenére sajnos nem sikerült teljesíteni az időzített poszt funkciót és a poszt utólagos szerkesztését. Ezek nehéz feladatok, dolgozunk kell még rajtuk.

Majdnem napra pontosan 4 évvel a régi új képtelenséggel itt az új képtelenség. Használjátok egészséggel!

Kommentbe a hibákat, anyázásokat!

428 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!