Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Tranyó stílus - B....ták már meg magát?

39 hozzászólás

 • [ törölt felhasználó ] #14 2018. január 18. 20:55

  15
  @kisokka: "A politikusokra nem fecsérlem tovább a szót, eleget szidtam már őket az évek alatt. A magyar hírközlés meg a fejébe kaphatna már egy kicsit, mert ennek nem lesz jó vége."

  Rózsaszín ködben élsz. A "hírközlés" pártok kezében van. innentől kezdve nem értem kit intesz te óva hogy ennek nem lesz jó vége.
  "Nincs hitele a szememben egy ilyen médiának, nincs joga magát médiának se nevezni"
  Mert az m1-nek van joga? Ébresztő!!!
  Akkor lenne igazad hogy ha mindenkit akit besároznak a "köztévében", lehetőséget kapna az ő szemszögéből bemutatni az egyes eseteket. Az aztán marhára fair hogy az én meg a te pénzedből lefizetünk két hulladékot, aztán újra a mi pénzünkből leadják. Majd a jobbik szintén a mi pénzünkből bepereli őket, és az egész cirkusz tök fölösleges mert hazugságra épül.
  Nem szoktam m1-et nézni de nem hiszem hogy bármelyik ellenzéki párt tagja szívesen látott vendég lenne a studióban. Egyoldalú vádaskodásra való reflektálástól mit vársz?
 • Bulcsuvezér 2018. január 18. 21:05

  16
  Ilyenkor hol van kléni hogy megmondja hogy ez nem ide való? :D
 • [ törölt felhasználó ] #16 2018. január 18. 21:08

  17
  @Bulcsuvezér: Én már tudom mi lesz ennek a posztnak a vége. Diktatúra van itt is...
  Homokba kell dugjuk a fejünket.
 • ArkaChopa #12 2018. január 18. 21:24

  18
 • [ törölt felhasználó ] #14 2018. január 18. 21:25

  19
  @kisokka: Egyébként ha objektív bemutatást szeretnél tőlük látni, előbb mutass te egy objektív videót arról mikor Vona a köztévében bizonyítja ártatlanságát.
  Ha van ilyen, akkor némán elkullogok, de kötve hiszem hogy lenne.
 • Gondolkodó 2018. január 18. 22:08

  20
  Mert terád ha azt mondják < moderálva > vagy és meleg partikra jársz,hogy bizonyítod be az ellenkezőjét?
  Utálom már ezt a sárdobálást,amit csinálnak!
 • Gondolkodó 2018. január 18. 22:10

  21
  Jé már azt se lehet leírni hogy buza /i/
 • [ törölt felhasználó ] #20 2018. január 18. 22:26

  22
  @Gondolkodó: Pont hogy a buZinak kell bizonyítania az állítását, mert különben jó hírnév és emberi méltóság megsértése a vád, úgy tudom.
 • [ törölt felhasználó ] #15 2018. január 19. 05:19

  23
  @_voodoo_: Az első idézet-válaszodra bár nem tettél fel kérdést, azért válaszolok. Ugyanezt írtam korábban is. Nincs már magyar média pártállás nélkül, ezért is lenne tele pár Holdkráter. Ilyenfolytán a második idézet-válaszodat is megválaszoltam már korábban. Nekik sincs semmi joga, egyetlen "magyar hírközlésnek" se lenne semmiféle joga arra, hogy embereknek sugározzon bármiféle hírekkel kapcsolatos műsort.
  Bulvárszar az egész, politikával mixelve, tényleg ez kell a népnek? A faszomért nem lehet tényleg, legalább egy olyan portált találni, ami pártatlanul áll hozzá a hazai kérdésekhez? Eldurvult a helyzet. Szívem szerint azt mondanám, hogy ez már a legalja, de mondtam már ilyet korábban is és mindig van alább. Ezért kaphatna észbe a magyar hírközlés, de mivel nem vagyok túl optimista e téren, ezért valószínűnek tartom, hogy már nem fog. Letértünk egy olyan útra, ahonnan már nem lehet, vagy nagyon nehéz visszakapaszkodni.
 • törölt felhasználó 2018. január 19. 07:50

  24
  Az a helyzet, hogy bár nem régen regisztráltam, az oldat jó sok éve nézegetem és derülök olyakor nagyokat a kommenteken is. De ez ami most itt megy nem erre az oldalra való. Aki Magyarországon ma politikából él bármilyen formában, az számomra nem ember.... ennél fogva szívesebben nézegetném az eddig mexokott képek a nagyvilágból, gifek, bakik stb. szórakoztató tartalmakat, mintsem egy még a n@pisz@rra sem való videó alatti hitvány média és politikusként magát embernek valló senkiházikról szóló eszmecserét. Akikről itt pazaroljátok az időtöket, azok akkora ember alatti ostobaságban élnek, ahol egészen egyszerűen már nincs erkölcsi nívó.
  Csak ne szopódjatok be, mert akkor majd rátok is jótékonyan borul a szellemi leárnyékoltság légmentesen záró búrája!
 • [ törölt felhasználó ] #23 2018. január 19. 08:20

  25
  @kisokka: Oké, látom nem érted. Mindegyik a kormány kezében van, megy a sárdobálás és az agymosás. Mást nem tud csinálni ebben a helyzetben az ellenzék mint a saját csatornáján hirdeti az igét.
  Ha kicsit is átlátnád a dolgokat....
  Tudod milyen veszélyes ez amit csinálnak, hogy az agymosást nyomják minden adón? Nincs már egy rendes rádió sem. :( A kocsiban inkább a csendet hallgatom mint a sok szart.
  Egyébként mindegy hogy melyik pártról beszélünk, ekkora hatalmat nem szabad adni egyiknek sem a kezébe.
  De látom sokaknak fel sem tűnik hogy egy diktatúra épül, homokba dugjátok a fejeteket. Szarnám le én is nagyívben az összes politikust, csak akkor azt mond meg mit hozna a jövő ha mindenki leszarja mi történik vele és körülötte.
 • [ törölt felhasználó ] #23 2018. január 19. 08:21

  26
  @kisokka: Én itt befejeztem, ha megérted megérted, ha nem nem.
 • törölt felhasználó #26 2018. január 19. 09:22

  27
  @_voodoo_: tuti beszopódtál :O
 • [ törölt felhasználó ] #27 2018. január 19. 10:00

  28
  @törölt felhasználó: Na látod, én meg a ilyen rólam alkotott véleményekre tojok nagy ívben. fucku Sokkal fontosabb dolgok zajlanak körülöttünk, még ha nem is veszitek észre.
 • [ törölt felhasználó ] #25 2018. január 19. 10:28

  29
  @_voodoo_: Azt csak a hülye nem tudja, hogy a mindenkori kormány uralja a sajtó igen magas százalékát, a mostani talán még az eddigieken is túl tesz. De akkor kész, ennyi? Mindegyik portálnak, tv adónak, újságnak kötelező lenne lepaktálni a kormánnyal, vagy az ellenzékkel?
  Látom te meg ezt nem érted, hogy lehetne némi függetlenség ebben a kurva újságírásban, de még egy reményfoszlány sincs erre.
  Értem én, hogy lejáratókampányok ezrei folynak az ellen, aki rosszat mer írni a kormányról, vagy akár az ellenzékről, de itt inkább a jó öreg közmondásnak van igaza: pénz beszél, kuty­a ugat.
  Nem kell túlbonyolítani, a kis főszerkesztő Zsuzsikát megvesszük kilóra, az majd azt fos ki a tudatba, amit mi akarunk. Ha nem tudjuk megvenni, akkor kirúgatjuk a kis Zsuzsikát, mert a főnökét már megvettük. Ilyenkor beállítjuk helyére Micikét, akit még le se kell fizetni, alapból elhiszi ezt a sok faszságot, amit mondunk. Ekkor jönnek azok az emberek, akik még írni sem tudnak értelmesen, szarásig tolják a helyesírási hibákat még a világhálós sajtófelületen is(!ami azért is vicces, mert nem kell ecsetelni miért...). Gyalázatos az összes mai magyar hírfelület. Ennek kéne már véget vetni az alapjaitól kezdve.
 • törölt felhasználó #28 2018. január 19. 10:30

  30
  @_voodoo_: asszem itt komoly bajok vannak. voodoo beszopódás általi beintekesideges XD Komoly dolgok itt zajlanak körülöttem, család munka stb nek hivják :D nem az ami neked ennyire véresen komoly :D fenntartom amit ehhez először irtam... borul aza búra jócskán:D remélem a többi poszt nem lesz ilyen véresen komoly XD
 • törölt felhasználó 2018. január 19. 10:33

  31
  ja? elmentem vicces állatos posztokat nézegetni, mert a dühöngők nem érdekelnek. Nézegetek véresen komoly titákat :D
 • [ törölt felhasználó ] #29 2018. január 19. 11:47

  32
  @kisokka: "De akkor kész, ennyi? Mindegyik portálnak, tv adónak, újságnak kötelező lenne lepaktálni a kormánnyal, vagy az ellenzékkel? "
  Édes Öregem! Ami ellen te harcolsz, az nem fog megváltozni sosem, mert a média 90%-át a kormány uralja! Ha a maradék 10% a pipacsok virágzásáról csinál műsort nulla huszonnégyben, a büdös életben nem valósul meg az elképzelésed!!
  Az arányokra oda kellene figyelned. Nem mindegy hogy 10 millió emberhez jut el az üzeneted, vagy csak 500 ezerhez.
  Én nem akarom hogy a politikusok uralják a médiát, ha jól veszem ki a szavaidból te sem. Csak annyi a különbség hogy te abban hiszel hogy 1-2 független portállal ezt el lehetne érni... Jó vicc :D
  ... én pedig nem.
 • [ törölt felhasználó ] #29 2018. január 19. 12:00

  33
  @kisokka: Bekapcsolom a rádiót, megy a Soros tervről szóló mantra és a népbutítás. Mikor jön el az hogy aki csak zenét akar hallgatni, az hallgathatja nyugodtan? Mikor fog ez megváltozni? És főleg mitől? Mi az elképzelésed?
 • [ törölt felhasználó ] #33 2018. január 19. 13:07

  34
  @_voodoo_: Az az idő csak és kizárólag akkor jöhet el, ha egy nagyobb médiabirodalom úgy dönt, hogy nekik elég a csatornáikból befolyó bevétel és nem fogadja el a megvesztegetés lehetőségét sem.
  Persze ilyenkor azt gondolná az ember, hogy ugyan ezt hogyan tehetné meg? Hogyan sugározhatna ma Magyarországon országosan egy tv
  állomás, ha nem nyal be csontig senkinek? Na itt fullad kudarcba az optimizmus, mert sehogy.
  Teljesen meg kellene szüntetnie egy adónak a hazai politikáról a tudósításait, hogy független tudjon maradni.
  De hogy a neten sincsenek független társaságok, az az igazán röhej.
 • [ törölt felhasználó ] #34 2018. január 19. 14:01

  35
  @kisokka: Tehát várja meg az ellenzék amíg a sült galamb a szájukba repül. Elképzelem habonyt, ahogy szól a főszerkesztőknek, hogy hívjátok már be Vonát, had védje már meg magát, és mondja el az álláspontját.
  A jelenről beszéljünk. Mivel mind a kormány TULAJDONÁBAN van, melyik fog úgy dönteni? Talán az RTL az amelyik nem, hamár médiabirodalomról beszélünk. Mondjuk ebben sem vagyok biztos, nem nézek rtl-t.
 • kléni 2018. január 19. 15:09

  36
  Ez nem ide való.
 • kléni #16 2018. január 19. 15:09

  37
  @Bulcsuvezér: Tessék, bár a videót nem néztem, mert fingom nincs mi van benne. rotfl A kommenteket is csak most pörgettem át.
 • [ törölt felhasználó ] #35 2018. január 19. 15:17

  38
  @_voodoo_: Egy szóval nem mondtam ilyet, olyanról pofázok már jó ideje, hogy MINDEGYIK húz valamelyikhez. Védje meg magát, szarok rá, csináljon saját tv székházat se, az se érdekel, de a jelenlegi helyzet...Nem érdekel, leírtam korábban, elég volt ebből as témából, úgyse változik semmi. Mindegyik csicska adó húz valamelyikhez.
 • [ törölt felhasználó ] #18 2018. január 19. 15:21

  39
  @ArkaChopa: Olvastam amúgy, de azért nem szóltam hozzá, mert már megtettem párszor :D Valamelyik nap olvastam egy cikket egy hasonló ökörségről és a Nature magazint jelölték meg forrásnak. Már azon is naponta jelennek meg ilyen arcpirító baro­mságok, ebből soha véget nem érő posztsorozatot is lehetne csinálni, de mindig ugyanaz a téma. Megbecsülik a biztost, mert 7%-al több vajszín érkezett, mint eddig, ezért már tudják a csillag belső összetételét, korát, súlyát, mellméretét. Orbitális faszság az egész.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!