Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Annak emlékére, hogy megszűnt a szürreality show. Illetve, a Youtube-on a magyar videósok elmúlt évekbeli munkássága, amit a fiatalság iszik.

13 hozzászólás

 • [ törölt felhasználó ] 2018. június 14. 21:41

  1
  shit
 • [ törölt felhasználó ] 2018. június 14. 21:47

  2
  Sőt, valaki törölje már légyszíves, mert marhára irritáljak ezek az ismeretlen arcok. rotfl
  Illetve a videó semmiről sem szól, vagyis nekem nem mond semmit.
 • noed2 #1 2018. június 14. 21:49

  3
  @_voodoo_: Ez inkább ismeretterjesztő, mint szórakoztató, de értem, hogy ide inkább ez kellet volna a témával kapcsolatban:
  YouTube - www.youtube.com
 • noed2 2018. június 14. 21:50

  4

  ezt akartam linkelni
 • [ törölt felhasználó ] #3 2018. június 14. 21:57

  5
  @noed2: Ismeretterjesztő? Hát úgy is lehet fogalmazni. lolÉn csak Dancsót ismerem a videóban szereplők közül, de a betekintés után sem tudtam meg a többiekről semmit. Na nem mintha akartam volna.
 • Sheldon 2018. június 14. 21:58

  6
 • ratart #5 2018. június 15. 08:13

  7
  @_voodoo_: A minecraftos csávót, meg a félhosszúhajú gyereket legszívesebben pofánvágnám. Az egy ismerősömnek
  (nem mellesleg pultoslány) gyereke éjjel nappal ezeket a szarokat nézi. Durva, hogy, hogy ki tudja mosni az ember agyát ez a sok tartalmatla f*szság.
 • [ törölt felhasználó ] #7 2018. június 15. 22:12

  8
  @ratart: Hát, elég tenyérbemászó képük van ezeknek az biztos, úgyhogy megértelek.
 • kisokka 2018. június 16. 09:20

  9
  A legnagyobb baj nem az újonnan megjelent tartalmatlan videósokkal van, hanem azokkal, akik régen tartalmat is tudtak készíteni, átcsapnak ugyanebbe a szarba. Nem mindegyik, mert van olyan, aki megmaradt többé-kevésbé olyannak, amilyen volt, de elég rossz azt látni, hogy egyesek képesek magukból bohócot csinálni azért, hogy szponzorációt kapjanak. Ez azért már eléggé a legalja.
  Ezen a szinten nem csak a néző agya van átmosva, hanem a videósé is, mert sokszor tényleg elhiszi, hogy az jó, amit csinál, jó irányba "fejlődött" az évek során. Pedig csak arról van szó, hogy kisgyerekeknek bohóckodik, akik megdobják őt elemózsiával. Ép eszű ember, aki régen normális videókat készített(legyen az bemutató bármiről, nem ez a lényeg), ezt nem tehetné meg, de ilyen szinten működik a nézői ráhatás.
  Jó pár éve követek magyar, vagy külföldi videósokat, de idén már többről iratkoztam le, mint tavaly fel. Ilyen szinten változik az egész. Ha valaki arról kap visszajelzést, hogy idióta parókában bu­zis hangon streameljen, akkor ezt fogja csinálni, mert ez milyen vicces...Ha valaki meg arról, hogy milyen bátor, mert felvállalja magáról, hogy leszbikus, akkor fosásig lesz minden videója ezzel, amit elég lett volna egyszer elmondani. Ezekből látszik, hogy mennyire nincs tartalom, mert ugyanazt a szart akarja "eladni". Egy idő után megunják 10-en a csatornáját, leiratkoznak, de sebaj, van még másik száz, aki még nem látta.
  Nevetséges.
 • MJoe 2018. június 16. 11:23

  10
  Az életünket elönti a szemét. A youtubeon is.
 • igaz_mondo #2 2018. június 16. 17:15

  11
  @_voodoo_: Most egy megdöbbentő és ritka bejelentést kell tennem, egyet kell értenem "_voodoo_"-val! :-) Mellesleg, mintha egy pillanatra Magyarósi Csaba is feltűnt volna a videóban, aki viszont a többivel ellentétben kifejezetten jó, tartalmas és sokszor vicces, szórakoztató, érdekes videókat csinál, főleg amelyekben bejárja a világot.

  De ettől függetlenül a többi válaszolóval is egyet tudok érteni: sok semmirekellő, magamutogató, munkakerülő... ...a szar produkciókra egyre nagyobb lesz az igény, hiszen azt egy elmebetegis fel tudja fogni... :-)

  ...és egy bolond százat csinál...
 • noed2 2018. június 16. 17:40

  12
  A videónak lényegében ez volt a célja, hogy egy valódi tükröt mutasson a magyar youtube-ról.
 • Pano 2018. június 16. 21:35

  13
  Felnőtt egy generáció, aki csak a tökét akarja vakarni, dolgozni nem akar, de a pénz az persze jöjjön, ahogy a csövön kifér. Ezek mellett pedig mindenről véleménye van, amit kérés nélkül rá akar erőltetni mindenkire, miközben intellektusának szintje még grafikonon is alig ábrázolható.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!