Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Kinek mi a véleménye ? :)

74 hozzászólás

 • kisokka #48 2010. szeptember 28. 20:41

  50
  @Bombi: Akkor ezt nyilván azért mondod, mert nem sok közöd lehet a PC-hez.Bentley-VW?Azért ez erős...
 • Animal 2010. szeptember 28. 20:50

  51
  @kisokka: most miért...a Bentley minden saját maga csinál kivéve a motort, mert azt az audi adja neki... de amugy minden házon belül egyedileg készü,l adig a VW szétszorja alválalatoknak minden h olcsobban kijöjjön csak a méretek stimmeljenek aztán össze lehet legozni :) ugyan ez a PC - MAC
 • kisokka #51 2010. szeptember 28. 20:52

  52
  @Animal: Ja értem, így nem gondoltam bele a hasonlatbalol:beer:
 • fulee9999 #37 2010. szeptember 29. 02:41

  53
  @Animal: Most jól értelmezem, hogy szerinted a linux nem pc-re való operációs rendszer?
  Amúgy én külföldön is halál lazán egy széthúzott pc-vel operálnék, az meg hol érdekel ha kiröhögnek érte? :D
 • CirkEpoch 2010. szeptember 29. 08:36

  54
  Szerintem PC a Mac közelébe sem ér.
  1. Aki nem veheti meg magának mert nincs pénze az ne sírjon hogy drága hanem mennyen dolgozni vagy tanuljon hogy jobb állása legyen, ha meg nem tud tanulni mert nincs pénze mennyen dolgozni hogy legyen pénze tanulni, Steve Jobs is megmondta hogy a Mac et egy bizonyos rétegnek készítik, és nem viszik lejebb az árát, és igaziból jól is teszik mert tanuljuk meg értekelni azt amint van, PC-t lehet ütni vágni rugni de egy Mac et soha, nincs szíve hozzá senkinek :P.
  2. Minőségbe eggyik PC-sem veszi fel a versenyt egy Mac-el,
  3. Hülye tévhit hogy egy Mac en nemlehet játszani, az meg mégnagyobb hogy szarul mennek a játekok, minden jó játek megvan Mac-re, és nagyon is jól mennek.
  4. Munkában egy élmény rajta dolgozni.
  5. A mac nagyon is nyitott, lehet rá programot írni, lehet rá játekot fejleszteni és hála a jó istennek, HP-n, meg Dell-en meg Acer meg hasonló hulladékokon, nincs Mac csak rontaná a Mac imádzsát, és rengeteg kompatibilitási hiba lenne a sok idióta Hardware fejlsztő hibáiból, lustaságábol és trehányságából.
  6. Nem az ilyen kis szegény ország futtatja fel őket hanem az az ország ahonnan indult mert nem olyan balfaszok mint a magyarok hogy ha van is valamint a porba nyomjuk és leköpjük, vagy jobb esetbe le se szarjuk jobb a külföldi. (tisztelet a kivételnek)
  7.Tudom hogy ez hosszú lett és de kezdem unni a Mac gyűlölő képeket, beszólásokat... :)
 • fulee9999 2010. szeptember 29. 11:56

  55
  Nem veszi fel a PC minősége a maccel? Meg mindenféle játék van rá? Na, azért butaságokat ne kezdjünk már írni :) Meg, hogy jobb a hardware support macre? Azért ez kicsit túlzás. Másrészt egy jó PC kerül annyiba mint egy mac, szóval nem magával a bruttó árral van a gond, hanem az ár/érték aránnyal. Nem volt valami meggyőző az érvelésed.
 • rohamcsiga 2010. szeptember 29. 12:49

  56
  herceg egy normális ember is megveheti a mac et csak egyszer kell kifizetni töbször nem és nem nem vagyok gazdag és hülye sem
 • kennyflevi #54 2010. szeptember 29. 16:59

  57
  @CirkEpoch: nincsigazad.
 • D4rK 2010. szeptember 29. 20:35

  58
  lexarom a mekket
 • kisokka #54 2010. szeptember 30. 04:54

  59
  @CirkEpoch: Öcsipók, most, hogy fészbúkról írsz be, nyilván te vagy az istenke, de gondolkodj el azon, amit Füle írt.7 pontod van, kb egy igazság sincs benne.Ballagj ki a nagy Amerikába és írj újságot, hátha Sarah Jessica Parker is felfedez.Szütyvedék MAC-el meg ne nagyon brillírozz, mert speciel én rühellem, mint mondtam, már próbáltam és kb egy sapka fost nem ér.Nyilván ezen nőttél fel, mert apuci megvette, de előbb próbálj ki egy PC-t és aztán szólj le közénk, kis szaros pórnép közé.
  Mégegyszer: MAC EGY FOS.
 • kisokka #54 2010. szeptember 30. 05:02

  60
  @CirkEpoch: Húú te...Ez az első pontod még jobban felbaszta az agyam, kurva nagy mázlid, hogy úriember vagyok és nem élőben beszélgetünk.Már rég kicsontoztalak volna.
 • kisokka 2010. szeptember 30. 05:04

  61
  Szar irodista vágja a fejemhez, hogy menjek tanulni, beszarokrotflInkább azok mennének tovább tanulni, becsülni egy picit a melóst, pff
 • fulee9999 #60 2010. szeptember 30. 07:16

  62
 • kisokka #54 2010. szeptember 30. 12:39

  63
  @CirkEpoch: Nem tudom ki vagy te, de azt tudom, hogy Esztergomba ne egyen a fene.Sőt!Magyarországra se.Akárhányszor olvasom a szarod, mindannyiszor felkúrja az agyam(mert van!)
  Szerintem még most gondold meg, hogy mit írsz, amúgy meg gyere ide fosti.
 • kisokka 2010. szeptember 30. 13:32

  64
  @fulee9999: Van erre valamilyen gamma??Úgy értem lehet vele nyomatni valamit???
  Nem ismerem, csak ezért kérdem:)
 • cadmagician 2010. szeptember 30. 20:46

  65
  én szerintem meg pina!+!!!!!44
 • kisokka #65 2010. szeptember 30. 20:53

  66
  @cadmagician: Akkor Twitter, há most nem mindegy?lol
 • fulee9999 #64 2010. október 1. 08:52

  67
  @kisokka: Call of Duty, Halo, WoW ( ugye az kötelező minden platformra), Starcraft2, nagyrészt a konzolra kiadott játékok. Mostanság ami kijön konzolra az nagy eséllyel megvan mac-en is. Nem mellesleg ezzel is erősítve a PC multifunkcionalitását :D
 • majomhal 2010. október 1. 13:47

  68
  CirkEpoch szerintem leírta a frankót, eddig itt senki nem szidta a pc-t, viszont mások fosozzák a mac-et, annyi elég lenne, hogy "nekem a pc jobban bejon és kész". Mert amit CirkEpoch leírt az korrekt.
 • kisokka #68 2010. október 1. 13:51

  69
  @majomhal: Nekem a pc jobban bejön és kész:PCsóri pc-s vagyok, ez van, el is bujdosok szégyenemberotfl
 • majomhal #69 2010. október 1. 14:40

  70
  @kisokka: jo azzal a részével nem értek én sem egyet amit írt, hogy menjen dolgozni aki mac-et akar:D de a tobbi rendben van
  pc, mac mind2 korrekt cucc, mind2 mellett és ellen szólnak érvek
 • g90 2010. október 7. 16:42

  71
  ha bele gondolunk nem a 2 kezü muával kereső embernek lett ki találva árban nem meg fizethető!
  nem a dolgozni kel küldeni az embertmeg nem tanulni, van aki nem tud elvégezni egy egyetemet fő iskolát (itt nem az szellemi és értelmi szintre gondolok hanem mai keresetekre)
  nem dolgozhat vki ugy hogy 1 évig semmit nem vesz hogy meg tudja venni mindig lessz ki adás!
  sztem a dolgozó embereket kéne meg fizetni nem azokat akik irodában punnyadnak ülnek vagy éppen dolgoznak(biztos azért tanultak hogy könyeb legyen nekik de sztem ha az a kőmüves nincs meg fizetve aki a házát épiti akkor az a ház nm biztos hogy olyn tökéletes )itt nem kell személyeskedni meg vitázni itt nem mi vagyunk hibásak
  mi csak itt osztjuk az eszet nekünk kéne lázadni ezezk a dolgok ellen
  de az ország nagyrésze kussban van! nem mert nem szabad fel szólalni....
  idióta emberek istenem ez a sok szájkaratés..... kiváncsi lennék hány ember forditja el a fejét ha egy nem magyar hanem más etnikai származásu csuyán néz rá? nem sok mer melletük is kidűtött mellel járni! vissza kéne menni honfoglalásig és ujr lóra ülni ki takaritani az országot a söpredéktöl és ujra rendbe enni a gazdaságot!
  na m1 kicsit ki keltem magambol már nem fogom törölni hsz em et ha nem tetszik vkinek szoljon nyugottan vagy törölje töröltesse! én pc zek mert csak arra telik és 20 évesen szakma nélkül nap mint nap dolgozni járok hoy legyen vmim!
 • CirkEpoch 2010. október 15. 02:32

  72
  4 éves köröm óta számítógépezek PC-vel, MAC-re váltani = megváltás/megvilágosodás volt.
  Leszögezném hogy én nem vagyok MAC-fan, csak józanul próbálok gondolkozni, mondjatok már nekem egy olyan PC-t aminek FULL aluminium váza van, és jön hozzá egy értelmes operációs rendszer is, Linux-nak esélye sincs hacsak valaki nem szeret konzolból programot instalálni, meg hasonlók :D, Windows 7 tól lefele a Windows egy talicska szar, és Windows 7 ben is rengeteg a rosszul megoldott dolog, a rá írt programokról már ne is beszéljünk... meg a mennyiségéről, akarsz találni egy programot és kijön 1.000.000 szar(ezzel sokan még fel is vágnak), amiben van 1 normális... Mac-re kevesebb program van ugyanarra a témára de azok mind jól mennek, és majdnem minden megvan Mac-re is ami Windows ra. Designról már ne is beszéljünk. Másik dolog aki csak bottal pitiszkálja a mac operációs rendszerét az ne csodálkozzon hogy furcsa és kicsit kezelhetetlennek tűnik főleg ha windows ról jövünk. A mac a gondolkodó emberek birodalma, valójában minden egyszerű, csak meg kell ismerni, kicsit kell tanulni, nekem amúgy senkise mondja hogy mikor előszor ült Windows elé az máris értett mindent, haggyuk már...
  @g90 Ha gyűjtessz ne MAC-et vegyél hanem csinálj belőle még több pénzt, szóval fektesd be, szerintem a legjobb befektetés önmagunk tanítása, hiszen minnél többet tudsz annál több a lehetőséged, több lehetőseg = több pénz.
  Játekok Appl-re: www.apple.com/games/ ezek után mondja még valaki hogy nincsenek játekok MAC-re...
  Üdv,
  Én
 • CirkEpoch 2010. október 15. 02:52

  73
  Ja és én nem a PC-seket akarom bántani hanem azokat akik jogtalanul szidják a MAC-et. PC-t használni nem ciki sőt néha muszály, nincs vele semmi gond, csak nem kell megsértődni csupán azért mert vannak olyanok is akik megengedhetik maguknak a MAC-et.
  Amúgy @herceg mi ez a comment? "pénzük van, de hülyék... " itt is látszik hogy csak irigykedés az egész, én ezetktől felfordulok, Mert a magyarok olyan kurva okosak nem, mikor fog a magyra holdra menni???, ahh.. haggyuk már nem is érdemes erről beszélni tiszta téboly..
 • kisokka #73 2010. október 15. 06:09

  74
  @CirkEpoch: Jogtalanul szidják?Szidja a hóhér, csak én akkor sem látom sok értelmét, amennyivel drágább, tudhatna többet is...
  Hát az utolsó előtti mondatodra nem tudok mit kommentálni.Már majdnem azt hittem, hogy egy intelligens ember vagy.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!