Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Lenne megoldás!

Nyelvtudás nem árt!

20 hozzászólás

 • farrd 2019. október 23. 18:31

  1
  Kimegyek, adnak cvájtauzend ojrót, majd hazajövök, hogy ne okozzak gondot nekik. Ezt havonta szeretném eljátszani. Ha utalják, akkor meg is ígérem nekik, hogy ki se megyek, nehogy koptassam az autópályát náluk.
 • Cody78 2019. október 23. 18:31

  2
  Überzetzungolok, pont tudok németül:
  Rinyál az ingyenélő, hogy a tv-ben azt mondták hogy az eu-ban mindenkinek 2000 eurót adnak. Közben meg semmi.
 • Bodeszgabesz 2019. október 23. 19:16

  3
  Pfüüűűűjjjjj... (köpés)
  Adnék olyat neki (meg az összes ingyenélőnek) h besza behugy..... aztán futhatnak vissza ahonnan jött!
 • Fekete Párduc 2019. október 23. 19:39

  4
  A megoldás a remigráció nem pedig egy [aktív] etnikai tisztogatás! Az utóbbi valószínűleg előbb fog megtörténni a történelmi németekkel mint a gyülevész néppel ha azok kikiáltják a független szultánságot/kalifátust. :(
  Nagyon nem a mai napra való ez a videó.
 • pepuccso 2019. október 23. 19:58

  5
  Zuerst musst du arbeiten, Flüchtling... akkor majd lesz sok-sok euró és nem kell a segílykíre várnod. Ja, az allakufakbáron kívül nem nagyon értesz semmihez, nemdebár? És a markodat is tudod tartani, meg óbégatni is - na ilyenekből van nekünk pont több, mint elég, nem kell még ide semmilyen kecsket@@szó ködharapó.
 • bishop 2019. október 23. 20:03

  6
  Ha ennyire bírjátok a németet akkor bírok még tolni német nyelven videókat! Csak eddig az igazat megvallva nem akartam erőltetni,mindenki csak angolul tud. Vagy úgy sem. Meg végülis ez egy magyar oldal amit igyekeztem tiszteletben tartani.
 • mBardos76 2019. október 23. 20:36

  7
  A szomorú az, vannak itthon született polgár társaink is, ugyanezzel a mentalitással. Sokan. Legalábbis itt Erdélyben.
 • [ törölt felhasználó ] 2019. október 23. 20:38

  8
  Ha azért sírna mert nem kap munkát, még sajnálni is tudnám. Így max a padkát haraptatnám meg vele.
 • bishop 2019. október 23. 20:58

  9
  0,32-nél ti értitek a feliratot? végig néztétek a videót???????
 • pepuccso 2019. október 23. 21:44

  10
  Persze, értem a feliratot, csak nem értek vele egyet - könnyű mondani, na de megtenni?!

  Képtelenség.

  Ráadásul uszító a tartalom, éppen elég erőszak van e nélkül is és pont ugyanolyanná tesz, mint akik az erőszak által akarják eltüntetni a mi kultúránkat.
 • bishop #10 2019. október 23. 21:55

  11
  @pepuccso: Nem tartom uszító tartalomnak. Inkább a vicc egyik morbid fajtájának. "pont ugyanolyanná tesz, mint akik az erőszak által akarják eltüntetni a mi kultúránkat." Szerinted ha el akarják tüntetni a mi kultúránkat márpedig erőszakkal,akkor nekünk hogy kéne közben viselkedni? Komolyan érdekelne a véleményed,ami magában foglalná a megoldást.
 • pepuccso #11 2019. október 23. 22:32

  12
  @bishop: sztem nem vicc, ha nácikkal példálózunk - seggfejek voltak, a hülye fajelméletükkel együtt, a történelem meghaladta őket. Mindazonáltal elfogadom, hogy morbid viccnek fogod fel, oké.

  Sztem nem kellene ajnározni őket és nem kell beengedni sem, ezt többször leírtam már itt. Most megint: ha kopog egy Bettler az ajtómon, kinyitom és megkérdem: mit óhajt? Ha a javaimat óhajtja, elhajtom a fenébe, ha beéri adománnyal, akkor kap kenyeret, ha dolgozni akar, elméletileg tudok neki munkát adni (nem adok, mert nem akarom, hogy nálam kempeljen akárcsak pár órára is).

  Ha megérti és távozik, öröm, bódottá. Ha erőszakoskodik, rendőrt hívok. De nem jöhet be a lakásba, egy percre sem, mert az az enyém és nem akarom, hogy bármit behozzon, legyen az a szaga, a háziállatkái vagy a filozófiája. Van szemem és minimális tapasztalatom, tehát látom, ha füstös képű kecskepásztor vagy szőke, Malmőben végzett agysebész a 8 diplomájával - ez esetben jó utat kívánok neki, menjen békével, nekem nem fog hiányozni.

  Én lakom ott, ő meg nem.

  Ilyen egyszerű.

  Ha pedig valaki ezért elítél, akkor szíve joga, fogadja be ő maga, tartsa el, de tőlem egy fillér hozzájárulást ne akarjon és ne merészeljen követelni.

  Jótanács az állítólagos "menekülteknek":
  Haver, van neked egy szép, telibe áldott hazád a sivatag kellős közepén, ott is megvolt mindened, menjél szépen haza, ott tutuld el, mennyire szereted Al lakot, mennyire kedvesek a kecskéid és mennyire demokratikus, allakáldott vezetőid vannak, akik jó pénzért homokot importálnak a meglévő sivatagjaidba, meg fegyvereket és faszályos eszméket! Öltözz dementornak, ha akarsz, kövezd meg a szomszédod és csinálj, amit akarsz, de OTTHON!!!!

  Ha pedig Rómában jársz, akkor úgy viselkedj, ahogyan a rómaiak! Ez régi bölcselet, magamtól nem is tudnék ilyen okosságokat :D
 • bishop #12 2019. október 23. 22:37

  13
  @pepuccso: Jól mondod. Viszont ez a megelőzés kategória,amiről már asszem lemaradt Európa. Engem viszont a megoldás érdekelne,ha mondjuk ténylegesen úgy döntenének,hogy akkor erőszakkal elveszik a javainkat eltüntetni a kultúránkat.Mi más megoldás létezne abban a helyzetben,mint,hogy ugyanolyanok leszünk mint ők?
 • pepuccso #13 2019. október 23. 22:52

  14
  @bishop: Rendőrt hívok, jönnek a kék bácsik és elviszik őket a dutyiba, esetleg felhívjuk Rakéta Karolinát, neki van egy szép kék hajója és ért hozzá, hogyan kell mindenféle szemetet felszedni a vízből, majd lerakni a tiszta tengerparton...

  Kissé komolyabban: van olyan, hogy fegyveres rendfenntartó szervezet/haderő, ezek ma még talán képesek megálljt parancsolni a képzetlen, vallásfanatikus -túlnyomórészt hadköteles, 18-30 éves, életerős, mobiltelefonos, munkanélküli - migráncsoknak. Megfigyel, megállít, ha nincs munkája egy év után, kivisz a tengerpartra aztán vagy gyalog, esetleg fentebb említett nőszeméllyel irány haza! Ja, hogy ott nem jó? Majd Al lack segít, nagy a ti hitetek, padlófejelők...

  Node lövöldözni? Az nem ejrópéjer...
 • bishop #14 2019. október 23. 22:59

  15
  @pepuccso: Szerintem ennyi rendőr,meg fegyveres rendfenntartó szervezet,egy az hogy nincsen,kettő meg hogy az akkor ugyanúgy erőszak három,miből gondolod hogy erre lenne időd?Valamint feltételezem a nem oda valók sem állnának azért szégyenkezve a földet nézve mozdulatlanul,míg a fegyveres erők helyre tennék őket. Innentől kezdve viszont bármi kialakulhatna. Mondjuk az észszerű párbeszédet kicsit kizártnak tartanám. Úgyhogy hidd el,erőszakra csakis és kizárólag erőszak lehet a válasz ilyen esetben. Aki erősebb az győz. Ez ennyire egyszerű.
 • pepuccso #15 2019. október 23. 23:08

  16
  @bishop: Az már igaz, hogy lenne minimális erőszak, mégis úgy vélem, hogy határozott fellépéssel/magatartással elriaszthatóak az élősködők.

  Másik poszthoz: ezek itten Bremerhavenben néha nagyon lipsi módon állnak hozzá a dolgokhoz, én tűnök radikálisnak hozzájuk képest - valszeg másokkal találkoztunk.
 • bishop 2019. október 23. 23:12

  17
  Köln-Essen-Düsseldorf szentháromságban élek. rotfl Azt mondják állítólag itt a legnagyobb a rasszizmus. Itt van a legtöbb gond.Állítólag!
 • AcIv55 2019. október 23. 23:13

  18
  Tessêk! xd nesze nektek német rotfl

 • Cody78 #5 2019. október 24. 04:16

  19
  @pepuccso: sollst. De nem akarnak. Dolgoztam németben, láttam, halottam hírüket.
 • Kork #6 2019. október 24. 09:38

  20
  @bishop: jöhet még, ezt láttam már
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!