Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

15 hozzászólás

 • kléni 2015. július 2. 23:14

  1
  Most komolyan azért burkolták be azt a fent tartásához igencsak sok energiát igénylő 2 m2-nyi erkélyt, hogy belerakjanak egy fotelt, amin ülve a laptopra tudnak görnyedni? :D Ez aztán nagyon kreatív. grat
 • [ törölt felhasználó ] #1 2015. július 2. 23:22

  2
  @kléni: plusz ha nem tévedek padló fűtést tett alá. megszórva jó vastag szőnyeggel :)
 • [ törölt felhasználó ] 2015. július 2. 23:27

  3
  De amúgy arra a pár m2 sokkal több pénz , energia ,idő jut mint egy 5x akkara kertes házra. meg tudom érteni.
 • Matula #1 2015. július 2. 23:29

  4
  @kléni: Minden ember arra használja a saját erkélyét amire akarja :D ez egy jó megoldás hely szűkében.Ha ő ott akar netezni és kikapcsolódni akkor tökéletes döntés. pl : elvonultan a családtól ahol nem zavarja senki.Itt gondolj arra,hogy gyerekek nyözsögnek a lakásban de kell egy hely ami a tiéd.
 • kléni #4 2015. július 3. 00:16

  5
  @Matula:
  - Olvasásra nem a legjobb, mert a lámpát a másik oldalra rakták, a nap is szembe sütne, ami csak zavaró lenne mint előnyös.
  - Netezésre nem a legjobb, mert túl alacsonyan van a az asztal, ölbe téve meg nem túl kényelmes a laptopozás, hamar fel is melegszik. Hosszú távon abban a fotelben sem lenne túl kényelmes ülni.
  - Film/videó/kép nézésre, játékra nem alkalmas a hely, mert szintén szembe süt a nap, ami miatt alig látszódna valami a monitoron (hacsak nem rak bele egy teljesen sötét függönyt, de akkor már a ház belsejében jobban járna).
  - Beszélgetésre nem alkalmas, ahhoz túl kevés hely van.
  - Gyerekek elleni védelemre pazarlás a hely. Egy ekkora lakóházban a 15.-en nem fognak a gyerekek ugrálni (remélhetőleg). Az már magában rossz, ha nem lehet őket fegyelmezni, hogy fogják vissza magukat. Az ajtóüveg a kiabálás ellen aligha megfelelő védelem, ráadásul nem lenne állandóan zárva az ajtó, vagy a gyerekek ki is nyithatják. Ha nem bírnak magukkal, vidd le őket a játszótérre, aztán menjenek tanulni. Mellesleg már van egy szoba az elzárkózásra a szülőknek, ahol alszanak. Ott legalább már ágy is van.
  - A netezést azért nem nevezném kikapcsolódásnak, ha valaki annyira sokat netezik, hogy még egy erkélyt is átalakít miatta.
  - A képek alapján azt a téglafalat nem mondanám valami jó hőszigetelőnek, főleg, hogy 5 oldalról jön a hideg. Még ha állandóan megy is a padlófűtés (aminek a fele elvész ahogy Laci is mondta) szerintem ég akkor se lehetne tisztességesen befűteni ott. Elég nehéz úgy kikapcsolódni, ha fáznod kell. Mivel 5 oldalról nincs jön a hideg, sokkal intenzívebben kell fűteni, ami miatt több energiát is felfal a hely, mint a lakás többi része. Tényleg megéri fent tartani egy ilyen helyet a helyett, hogy a gyerekek figyelmesebbek lennének, és a nappaliban foglalnák el magukat a szülők (hiszen pont erre való a nappali)?
  - Nem nevezném kreatívnak, ha a szoba harmadát kihasználatlanul hagyják. Akkor már rakjon az ablak alá egy polcsort pár könyvvel meg növénnyel.
  - Az előzőhöz kapcsolódva, bár tök szépen megoldották a falak burkolását, maga a szoba teljesen üres maradt. Ez szintén nem túl kreatív.
  - Kikapcsolódásnak nem lenne pont jobb, ha szabad levegőre ülne ki? Akár pulcsiban/kabátban, de még mindig jobb ha friss levegőt szív, mint folytatja a shit posztjaidnak nézegetését a képtelenség.hu-n.
  - Egyáltalán miért egy 2 m2-es kis zugot kell kikapcsolódási helynek választani? Sétáljon egyet, menjen valami helyre, stb. TV nézésre vagy olvasásra a nappali alkalmas, a fentieket figyelembe véve. Az erkélyre meg tud rakni kis dolgokat tárolásra, amik hűtve maradnak. Vagy ruhákat száradni. Vagy volt korábban egy posztod, paradicsomot ültethet rá. Megspórolja a felújítás és fent tartás költségét, amiből vehet mást.
  - Más most nem jut eszembe szóval mentem aludni. kalap
 • [ törölt felhasználó ] 2015. július 3. 00:57

  6
  Én nem nagyon látom hogy milyen erkély volt ez azelőtt. Jó lett volna egy külső kép, ami nem 5 kilométerről van fotózva... Csak azért fontos ez mert láttam már leszakadni erkélyt ami túl volt terhelve. Nem mindegyik alkalmas arra hogy ráfalazz, ablakot építs be stb..
 • aSaca-Hun #5 2015. július 3. 13:57

  7
 • JohnFly 2015. július 3. 14:51

  8
  Előtte, csak egy lehangoló posztkommunista ipari-hulladék hagyaték volt, most egy szocreál-utópisztikus haszontalan fos.
  Azon a 4m2-en olyan pöpec konyha, és fűszereskertet lehetett volna berendezni, fele ennyi pénz ráfordításával, hogy az tényleg megért volna egy posztot.
 • jetlimester #5 2015. július 3. 14:55

  9
  @kléni: Hát ezt azért jól megaszontad! grat rotfl
 • F4RR3LL 2015. július 3. 17:48

  10
  Hát... ügyes, meg minden, de valóban semmi értelme. Ha kikapcsolódásra kellett, akkor valóban takarítsa le magát sétálni.
  Még pornót nézni és hokizni sem lehet ott, mivel akkora ablakok vannak, hogy csak na. Plusz igen, a padlófűtés... rá szőnyeg?
 • gyepet 2015. július 3. 21:58

  11
  Hurrá! Az oroszokhoz is elért a dekorpanel,és a padlófűtés! De ez mitől is kreatív?
 • HUBERTUS #5 2015. július 4. 10:10

  12
 • minime 2015. július 5. 14:58

  13
  remélem lopják az áramot külöben drága lesz az a fütés
 • SaTu91 2015. július 6. 19:42

  14
  csinált egy nappalit a másik mellég? panellakó..
 • Jabberwoky 2017. február 26. 23:01

  15
  Nem mindenkinek van hatalmas kertes háza!!! Neki ez jutott ezt a kis lyukat próbálja számára otthonosan kialakítani.... Mindenkinek van valami amit szívesen csinál de rajta kívül senki nem érti miért jó...... Amúgy szerintem is szar amit csinált....
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!