Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A gumióvszer használata tanácsos, de sokan kényelmetlennek tartják, mert nem mindig illeszkedik jól. Ezt a problémát szüntetné meg egy új fejlesztés, a koton spray.

gratgratgrat
Vinzenz Krause tinédzserkorában sokat bajlódott a megfelelő óvszerméret megtalálásával. Úgy látszik ez olyan meghatározó élmény volt életében, hogy a probléma felnőttként sem hagyta nyugodni. A harmincéves német férfi immár szexuálpedagógusként a spray formátumú óvszer kifejlesztésén dolgozik.
A kotonpiaci adatok szerint az óvszerbiznisz fejlődik, de éppen a fiatalok, a középiskolás korúak körében stagnál. Sokan macerának tartják a védekezésnek ezt a formáját, pedig az óvszergyártók sorra találják ki, a már szexuális játékszernek is beillő érdesített, ejakulációt késleltető, színes, szagos, sötétben világító óvszereket.
Krause még 2001-ben indított egy olyan internetes szolgáltató oldalt, ahol a felhasználók megoszthatták egymással a gumióvszerekkel kapcsolatos tapasztalataikat. Krause szerint az oldalt 300.000-en használták, és ő rájött, hogy a méret problémák más férfiaknak is komoly gondokat okoznak.
www.neatorama.com
Így addig kísérletezett, amíg ki nem fejlesztett egy spray kiszerelésű óvszert. A folyékony latexet minden irányból alaposan, a rendeltetési helyére kell fújni, ahol az száradás és szilárdulás után tökéletesen "méretre szabott" óvszerré alakul.
Ez idáig elég jól hangzik, csak az a baj, hogy a tesztelt prototípust a férfiak több okból is kritizálták. Egyrészt idegenkedtek attól, hogy legbecsesebb testrészükre ismeretlen anyagot fújjanak, másrészt a spray sziszegő hangját enyhén szólva illúziórombolónak találták. A legnagyobb baj a találmánnyal azonban az, hogy a folyékony latex száradási ideje vágyrombolóan hosszú: két-három perc, ezért egyelőre nem kerül piacra a folyékony koton. Míg találmányát tökéletesíti, Krause igazi óvszer-harcosként szorgalmazza, hogy az óvszereket a jelenleginél sokkal többféle méretben gyártsák.

15 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!