Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
70 másodperc alatt kirakta a 2 éves kislány grat

10 hozzászólás

 • Hessen 2015. augusztus 11. 00:40

  1
  Jah hát Japán a kiscsaj. Ez mindent meg magyaráz. Egyébként grat. Ügyes azt meg kell hagyni.
 • zatrok 2015. augusztus 11. 01:27

  2
  Ezt a gyereket meg kell nézeti egy dokival, mert senki sem normális aki ezt ki tudja rakni (bár azt sosem értettem, h mi a kiindulási alap, mi számít összekevert állapotnak)
  Én 16 éves koromban elkezdtem, most 37 vagyok, de még néhány forgatás lehet hátra, bár szerintem semmi különbség nincs az indulás óta! Pedig szoktam tekergetni!!!
 • Jimmybátyó #2 2015. augusztus 11. 09:59

  3
  @zatrok: Nekem is kell vagy 70 év mire kirakom! :D :D
 • Ittaskőműves 2015. augusztus 11. 10:13

  4
  érdekes, hogy az okosabb emberek, akikre tényleg azt mondjuk zsenik, magához az élethez mégis hülyék :D sokszor látni ázsiaiakról ilyen videókat, hogy valamiben kiemelkedően jók, közben életfelfogásuk meg fura, de egyébként nekem is van informatikus matek zseni ismerősöm, tényleg lexikon van a fejében, de 30 éves létére egész nap a gép előtt ül és gyanús, hogy még szűz, és az is marad, ha nem talál rá a rosszlányok.hu-ra :D
 • elmap2 #4 2015. augusztus 11. 11:21

  5
  @Ittaskőműves: küldd el neki a linket e-mailben, vagy regisztrálj az ő e-mailcímével, és kapni fogja az értesítéseket :D
 • Ittaskőműves #5 2015. augusztus 11. 14:25

  6
  @elmap2: lehet már választok is neki egyet, olyat, amelyik szárazra facsarja :D
 • cancer 2015. augusztus 11. 14:35

  7
  2 évesnél azért több a csajszi, de ettől függetlenül minden elismerésem. Én úgy tudom kirakni ha szétszedem darabokra és összenyomkodom. rotfl
 • Dikkmándi 2015. augusztus 11. 18:05

  8
  Ügyes kislány, a kiráshoz van pár metódus, én a Fridrich félét használom.
  Az alapja az, hogy a fehér oldalon egy plusz jelet kiraksz, majd az oldalsó szineket hozzápasszintod, majd a fenti hiányzó sarkokat. Megy persze tovább, de nem bonyolult. Szerintem egyszerü a kocka kirakása, és eszrevettem, hogy logikailag fejleszti az agyat ha forgatod, persze a végére ki is kell rakni. Én a háromast, a négyest, és a tükröst is ki tudom rakni, nekem nagyon tetszik.
 • F4RR3LL 2015. augusztus 11. 19:46

  9
  Én 70 másodperc után basztam volna falhoz, majd a darabjait 70 másodperc alatt a helyükre cuppantottam volna. rotfl
 • igaz_mondo 2015. augusztus 12. 14:39

  10
  Jééé a hozzászólások őrültjók... :-)

  zatrok: logikusan gondolkozol, egyik fiatalabb haverom azt mondta, hogy egyszerű kirakni, ő pl YouTube-ról tanulta meg, ahogyan az jellemző is az új generációra... :-)

  ittaskőműves: te is logikus dolgokat firtatsz. De tudod minden nézőpont kérdése. Ha jobban belegondolunk mihez kell érteni, hogy "jeles"-t kapj az "Élet"-című kúr-zuson? :-)

  1.: meg kell tanulni elviselni, hogy tömény cigifüstben seggrészegre leigyuk magunkat, miközben a legutóbbi csalfa qrváinkat ellemezzük ki... :-)

  2.: és pl a dugás sem annyira bonyolúlt művelet, csak be kell lökni, meg kihúzni, ezt persze különböző ritmusokra és különböző helyeken és pózokban... :-)

  3.: mindig nagyobbat kell mondani a másiknál, nem érdekes, hogy nem igaz, hiszen mindenki hazudik... :-)

  A fenti 3 pont elegendő ahhoz, hogy a kúr-zust teljesítsék... :-) ...de aki ennél többet is szeretne kezdeni az életével, annak sajnos szembe kell néznie azzal, hogy úgy nézzenek rá, mintha másik bolygóról jött volna... :-)

  Dikkmándi: ő biztosan tanár... ...a Rubik-kocka kúr-zuson! :-)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!