Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A végén ott van minden infó. :)

5 hozzászólás

 • Pepejoe január 10. 19:57

  1
  Na, így okés! A vidiből nem sokat értettem mifaszt rohangál ott a csőcselék de így leírva már vágódeszkázom, ki-kivel van. :)
 • Gyuluska január 10. 21:07

  2
  Már nem azé, de hol a büdös grancba vannak a rendőrök? Csak hívtak előtte egy darut?
 • LongJohnHolmes január 11. 00:35

  3
  Mikor Kínában voltam, tájfun miatt a repülőtéren vártunk 11 órát. Unalmamban egy otthagyott újságot nézegettem. (Nem olvastam) Voltak bekezdések, merg sorok, mint mifelénk. Az egyik oldalon volt egy féloldalas autóreklám. Egy autó volt fotózva egy szalonban és az autó tükörképe látszott a padlón. Az tűnt fel, hogy miért az autó padlón lévő tükörképe az élesebb, mint maga az autó. Pár percnyi agyalás után rájöttem, hogy végig fejtetőn tartottam az újságot. Ekkor jót röhögtem magamon, és körbenézve a mögöttem ülő két pasas is :)
 • yust január 11. 08:13

  4
  Azért ez szép. Ott, Kínában valószínűleg hősként ünneplik, mert kimentett pár embert. Ha itt, európában történik mindez akkor sajtóbotrány, bíróság, örülhet, ha le nem csukják, mert nem tartotta be a biztonsági előírásokat, mert csak úgy pőrén a kampóval biztosan nem szabad embert emelni, meg nem volt rajta védősisak, meg lábvédő, meg függő teher alatt tartózkodni tilos, meg képesítés nélkül csak úgy nem mentegethet, ezer szabályt találnának amit megszegett... Ezerszer megbánná, hogy ezt tette...
 • Inhouse #4 január 11. 08:29

  5
  @yust: Kihagytad, hogy keresztben átvágott a többsávos úton a dupla záróvonalon. :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!