Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A Mercedes Mama nevű milliomos NET sztárt letartóztatták gyorshajtásért, és most adománygyűjtésbe kezdett, hogy kártalanítsák és, hogy el tudja viselni a börtön hónapokat. Szegény....

Margarita Tomovska 28 évesen már igencsak megszedte magát, ez hozta magával a szimpatikus "mindent megtehetek" stílust. Ausztráliában lakik és rendszeresen posztol videókat a sebesség mániájáról. Azonban a szemfüles Ósztrál rendőrök követni kezdték. Így sikerült egy 10 perces üldözést összehoznia, ami után megállították és megbilincselve hűvösre tették.
A rafinált ügyvédje hamar kiszabadította, de a bíróság már nem volt kegyes. A tárgyaláson megemlítették, hogy a hátsó ülésen a 3 éves kislánya ült, úgy hogy be sem volt kötve, miközben 230 km/h-ás sebességgel száguldozott, és a fittyet hányt a rendőrségre. Sőt videofelvételt is készített az üldözés közben, amit az oldalára feltöltött. A bíró szerint a gépjárművet halálos fegyvernek kell tekinteni, ami szerencsére nem okozott tragédiát, de nem Tomovskán múlott.
18 hónapra ítélték (bíró szerint ekkora felelőtlenséget nem lehet büntetlenül hagyni), és korlátozták a gyerekével a kapcsolatát.
Az ügyvédje megint résen volt, és arra hivatkozott, hogy az anyósülésen lévő férfi kényszerítette gyorshajtásra a nőt. Erre a bíró azt mondta: Nincs olyan épeszű ember,aki a 3 éves gyerekével hajlana ilyen kényszerítésre, inkább megállna.
Tomovska megdöbbent az ítéleten, hisz azt hitte neki mindent lehet és a bíróságon is. Bízott a felmentésében, és ezért egy 3 millió Ft-os szettben érkezett a tárgyalásra, amiről otthonában képeket készített és feltöltötte az internetre, hogy lássák kivel van dolguk?
Az ítélet annyira megviselte, hogy a tárgyalás után adományokért kezdett könyörögni, mert az egyik rendőr megütötte két ujját, és nem tud dolgozni (mit is?), sőt elvesztheti az oldala után a támogatást a szponzoroktól.
Nem tudni volt-e aki adott pénzt a szegény éhező párának, de az oldala megszűnt rövid időn belül.

4 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!