Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Hát leégne a pofámról a bőr ;)

9 hozzászólás

 • Mr. Hyde 2015. január 3. 23:09

  1
  szar ügy :D elején azt hittem elsírja magát
 • koppany82 2015. január 3. 23:17

  2
  Ja szegény, próbálta volna nem kiszolgálni őket, kapott volna a főnökétől és holnap már munkája sincs...
  De lehet én látom rosszul.
  Egyébként már a kiskölyök is beépített volt? Nagyon sasolt a kamerába.
  A kiscsaj meg gondolom sör meg talán cigi?
 • szazhat 2015. január 4. 00:01

  3
  Ott is csak a kis embereket baszogatják fogják meg
 • Airmen 2015. január 4. 00:37

  4
  Fel lehet fogni úgy is, hogy a főnökétől kapott volna, meg úgy is, hogy szart bele az egészbe és soha nem nézett meg semmit.Mivel nem tudjuk, hogy milyen elvárásai vannak a cégnek a dolgozókkal szemben(tehát:Nem kell ellenőrizni, csak kiszórni vagy pont az ellenkezője), szerintem kár lenne élből elítélni.Az tény, hogy jogilag ellenőrizhetné nálunk a pénztáros az életkort, hogy ott is így van-e, az már más kérdés.

  Lehet azt is mondani, hogy a kisembert fogják meg, viszont ki mást kéne?Gondolom ott azt is tudják, hogy melyik boltban történt az eset(ahogyan itt is aránylag kiszúrod, ha ilyen videó készül), azaz az emberek(és talán a hivatalok is) előtt ez teljesen köztudott lesz.Aztán, ha majd egy 15 éves kis fasz szopó alkoholmérgezésben megdöglik a környéken, lesz kit hibáztatni.A cég is szívhat emiatt, nem csak a dolgozó.

  Persze ismerve az orosz helyzetet(bár ez mindenhol jellemző a világon) a korrupció és az ismeretségi kör mindig segít, ha baj van xD Szóval lényegében véve a legnagyobbat tényleg a pénztáros bukja a dolgon.A kis tinipicsa meg legrosszabb esetben elment volna a másik boltba és viszlát.Azért a cég sem bukik olyan sokat, amikor 1000-ből 1 vásárló a másik boltba megy.
 • Wundermax 2015. január 4. 03:17

  5
  Ha a kissrácnak ad el cigit, akkor megéremli a fenyítést, de, h egy sörért. Aazzal nem fog nagyon lealjasodni a csajszi, volt már annak elég fasz a szájában, most pont azt a szerencsétlen 1 doboz sört kell megvonni tőle?rotfl
 • ArkaChopa 2015. január 4. 07:36

  6
  Nálunk a kis boltot záratták be fél évre. Egy fiatal új pénztáros csajszi volt. A sorban 1 gyereknek (NAV-osok embere volt) elfelejtett blokkot adni egy rágóról. Azonnali harakiri lett belőle. A bolt több 100ezres büntit kapott, amit valami huzavona miatt nem fizetett be azonnal, így bezárták fél évre. A kis csajt meg kirúgták. EGY RÁGÓÉRT! Most akkor ki is járt jól? Az ilyenek miatt fucku a pitiáner szemétségekért. A százmilliós sikkasztásnál meg félrenéznek! fucku
 • Matias Rider 2015. január 4. 08:38

  7
  Nehogy már védjétek ezeket a csaló < moderálva > ellenőröket! úgy ahogy írta a kicsikkel basznak ki! hagy vegye az a kis köcsög a cigit úgyis bagóznak! de lassan nem az lesz a trendi a drogok! mi is azt csináltuk kis korunkba bagóztunk! most azzal a különbséggel, hogy a füveset nyomják! holmi mutyi val nem tehetnek semmit!
 • Urian 2015. január 4. 12:39

  8
  Én egy trafikban dolgozom suli mellett több mint egy éve. Nyílt titok szerintem mindenkinek, hogy miről is szól ez a biznisz, de a kedves hatóság nem ezt a témát feszegeti, hanem a legundorítóbb módon próbálja a kassza mögötti népet mély torokra bírni. Zalaegerszegi bíróság határozata szerint, mindenkit le kell igazoltatnia a trafik dolgozójának, aki belép a nemzeti dohánybolt területére. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez gyakorlatban képtelenség. Szóval minden NAV os ellenőr tehet egy szívességet... suck my dick (ha nem értik kérjék Vida Ildikó tolmácsát)
 • kisja 2015. január 5. 17:48

  9
  itthon kérik a pénztárosok a személyit, többször történt már előttem ilyen. Ezért még bent a boltban kérnek meg felnőtteket, vigye már ki nekik az alkoholt, és néha szerencsével járnak. Az továbbá kérdéses, egy kiskorút felbérelni cigi-pia próbavásárlónak mennyire szabályos
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!