Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

28 hozzászólás

 • jk88 2018. december 22. 17:30

  4
  Omg, ekkora femináci szart, ez még az igazi náciknak is becsületére vált volna.
 • Cíke #3 2018. december 22. 17:45

  5
  @ko-pi: like nagyra nőjön! :D
 • Cíke 2018. december 22. 17:48

  6
  Ezt a ratyi posztot, anyám borogass. Ratyi a feltöltő is. rotfl
 • Ethical Hacker 2018. december 22. 18:21

  7
  Ribanc kurva
 • ko-pi #5 2018. december 22. 18:43

  8
  @Csirkeláb: köszi! Jó úton jár.
 • maciworks 2018. december 22. 20:14

  9
  Talán fel kellene fogni, miről is szól ez a videó. Pedig pont nektek szól, pont az ilyen fotelhuszároknak, mint az eddigi hozzászólók. Csak sajnos ehhez kellene egy-két agysejt is, hogy megértsétek. Lehet ugatni.
 • kléni #9 2018. december 22. 20:37

  10
  @maciworks: Pont, hogy nem a fotelhuszároknak szól, mert ők csak futárhuszárkodnak, és nem járnak partikra mindenkit kurvának nézni. De te már csak tudod, ki mit tud, ugye kedves fotelhuszár-barátom? :) Nekem sikerült felfogni, hogy mit akart elérni a videó. Abszolút nem értek egyet vele. A helyes célt nem ilyen módon kell elérni. Ez csak gyűlöletkeltésre jó.
 • noed2 2018. december 22. 20:37

  11
  Lehet mindent mondani, de a probléma valós, a védtelen nem tudja magát megvédeni.
 • Ethical Hacker #9 2018. december 22. 21:28

  12
  @maciworks: Jaj hagyjuk már, egy csaj megvillantja a mellét csak röhög rajta, a körülötte lévők pedig megbámulják, ez történik. Ha egy srác csinál hasonlót egy utolsó bunkó.
  Nézd meg mi volt anno a retekklubbon mikor az egyik csaj sztriptízelt, és mi volt akkor mikor a srác helikopterezett a farkával. Hónapokig téma volt, és még mindig megemlítik a helikopterezést.
  A másik kurvának pedig szokása volt köpködni, mely szerintem undorító szokás, de azt már elfelejtették, műsorvezető celeb lett belőle.
  A celeb ribancoknak már kint van a melle háromnegyede, olyan ruhát vesznek fel, soroljam még? A legtöbb csajt akkor éri "attrocitás" mikor kihívóan öltözködik vagy viselkedik, csak éppen a videó nem erről szól hanem hogy minden faszi bunkó.
 • hunorok 2018. december 23. 07:48

  13
  Elmehetsz a feminista kurva anyádba.....ha nem lenne a sok bunkó, tapló faszi nem lennél te sem és nem tudnál, ilyen szennyvideókat készíteni. LOL
 • mr.vagabond 2018. december 23. 10:02

  14
  Volt egy ember, aki cigizett.
  Cigizett hétfon, kedden, ...stb.
  Mindig rendes volt.
  Egyszer egy szép napon ez az ember eltorte az álkapcsomat....
  Mindig vigyázz azokkal akik cigiznek!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Pepejoe #3 2018. december 23. 10:17

  15
 • Pepejoe #3 2018. december 23. 10:18

  16
  @ko-pi:
  Ez igen, gratula!
 • ko-pi #16 2018. december 23. 11:03

  17
  @Pepejoe: köszönöm! Bár a gratulációt inkább az anyja érdemli. Persze abban a 2 percben rendesen odatettem magam:D
 • Pepejoe #17 2018. december 23. 11:17

  18
 • igaz_mondo 2018. december 23. 11:19

  19
  Érdekesek a hozzászólások, és én érdekesnek találtam a videót is, nem szűrtem le belőle semmi messzemenő következtetést, de amikor elolvastam a hozzászólásokat ...és hogy pont az fikázza, aki feltöltötte,... és aztán egyre többmindenki egyre többmindent magyarázott bele, fotelhuszárok, meg partyarcok... :-)

  Akit zavar a videó mondanivalója, az készítsen egy hasonló videót, azzal a címmel, hogy: "Kedves anyu, fiúnak fogok születni"
  Ami azzal jár, hogy:
  1.: 4 éves koromtól a pöcsömmel fogok játszani
  2.: 14 éves koromban, ha nem dugok meg minden pinát körülöttem, akkor le< moderálva >znak
  3.: 24 éves koromra ha nem leszek apa, akkor kisebb a valószínűsége, hogy leszek-e nagypapa
  4.: 34 éves koromban vagy papucs leszek, vagy egy részeges disznó, aki kurvákat szopat
  5.: 44 éves koromban, ha nem megyek el pornószinésznek, akkor legalább megházasodok még 3-jára is és felnevelem más gyerekét
  6.: 54 éves koromra már annyira utálni fogok mindenkit, hogy szájbabaszom akit látok
  7.: 64 éves koromban ha végre elmehetek nyugdíjba és nem lesz rákos-daganat a seggemben, akkor kapuzárási pánikban még bebaszok
  8.: 74 éves koromban sajnálkozom, hogy mennyit baszhattam volna még át is meg be is... :-)
  9.: 84 éves koromban dicsekedhetek, hogy 5x házasodtam van 30 gyerekem, 50 unokám és ha előlről kezdhetném még többet basznék
  10.: 94 éves koromban ha marad még pár épelméjű gondolatom és nem leszek Alzheimer-koros, arra gondolok, hogy vajon holnap is gondolhatok-e még a baszásra, vagy engem basznak tarkón a kis nyugdijamért részeg drogos fiatalok, akiknek kell a baszásra a pénz...

  :-)
 • kléni #19 2018. december 23. 11:51

  20
  @igaz_mondo: Miért kellene ujjonganom a tartalomtól ahhoz, hogy feltöltsem? És amit te leírtál videó-forgatókönyv mire lenne jó? De legfőképpen, aki a fenti videóval nem ért egyet, ezzel miért kellene egyetértenie?
 • Ethical Hacker #19 2018. december 23. 20:02

  21
  @igaz_mondo: Ez a te életed, ez nem általános.
 • igaz_mondo #21 2018. december 25. 20:12

  22
  @Ethical Hacker: Na látom megjött a keménymag... :-) ...egy szóval nem írtam, hogy magamról írnék önéletrajzot, sőt a legtöbbször nem is magamból kiindulva írok le "általános" következtetéseket, csak ahogy egyik haverom mondaná: "ne csak nézzé, lássá is". Továbbá feltételezem, hogy Te magadból indultál ki és nem tartod Magad általánosnak: azaz sohasem játszottál a farkaddal, közöd sem volt a puncihoz, nem csináltál gyereket, nem is voltál bebaszva, meg gondolom át sem... ...tehát mondhatni csápjaid vannak és agyhullámok segítségével kommunikálnál, feltéve ha Rajtad kívül nem lenne mindenki általános... :-)

  @kléni: kár, hogy mindig félreérted, amit ki akarok fejezni, vagy mást magyarázol bele, nem írtam, hogy ujjongjál, csak megjegyeztem, hogy éppen az fikázza, aki feltöltötte, különben mi a bajod a videó mondanivalójával?
 • kléni #22 2018. december 26. 12:45

  23
  @igaz_mondo: Nincs itt semmi félreértés se belemagyarázás. Az üzeneted célja az volt, hogy kifejezd negatív véleményedet a többiek reakcióiról, nem tetszik, hogy valaki következtetett valamire, arra pedig (szó szerint) szavakat se találtál, hogy én is nagyon mást tartok helyesnek, mint a videó készítője. Ha nem ezt akarod írni, akkor egyszerűen ne ezt írd. Azonban az üzenetedből semmi más nem olvasható ki. Ha más a célod, ne fogalmazz úgy, amiből csak erre tudok következtetni. És még mindig nem tudom: mi a baj azzal, hogy a videó tartalmát úgymond fikázom, csak mert én töltöttem fel? Van valami íratlan szabály, hogy ezt tilos?

  A videó mondanivalójával a következők a bajom:
  - Szép dolog a "kinek nem inge, ne vegye magára" elvet követni, csak éppen nem fog megvalósulni, mert a videóban elhangzott egy "talán te is ilyen voltál" mondat. Kiindulva abból, ami a videóban is említésre kerül (van, aki másképp fogja érteni), lesz olyan férfi, aki magára veszi, pedig sose csinált ilyet, ami csak értelmetlen utálathoz vezet, és lesz olyan nő, aki kikötés nélkül a férfiak összességét fogja értelmetlenül utálni 1-2 idióta tette alapján. Nem értek egyet semmiféle gyűlöletkeltéssel.
  - A lány szerint, aki beszél, jó nevelést kapott, erős és független nő. Tehát vele nincs gond, mindent jól csinál, mindig képes a helyes döntés meghozására, hiszen megtanították rá. Ennek ellenére egy idegenekkel teli bulin mégis hullarészegre issza magát, betép, barátok nélkül megy oda, így teljesen egyedül van. Egy értelmes ember ilyet nem csinál, és még véletlenül sem hívja magát utána jól nevelt, erős, független nőnek, kezd el mindenki mást hibáztatni a saját felelőtlensége miatt. Aki ilyet tesz, azt én lenézem, akkor is, ha utána történt valami, mert a két dolog különvehető, és mindkettő rossz. Bulizni, szórakozni lehet anélkül is, hogy öntudatlanra issza magát. Az pedig, hogy mennyit iszik, az ő döntése.
  - Lehet csak én éltem nagyon jó környezetben, de nálunk nem volt menő se kurvázni, se ribancozni az iskolában. Aki így viselkedett, azt pofán vágtuk (tényleg!), rászóltunk, felnyomtuk tanítónéninél. Igen, tudom, akinek nem inge, ne vegye magára. De elegem van már abból, hogy szinte naponta találkozok olyan videókkal, amikben szerepel egy "a férfiak disznók" üzenet. Már pedig a videó mondandó az, hogy mivel a férfiak disznók, másképp kell őket nevelni. Olvastam erről egy jó kis cikket pár éve. Aki erkölcstelen, erőszakos, az úgy se fogja ezeket a videókat nézni, vagy egyszerűen majd röhög ezen is. Az értelmes férfiak viszont egyre depressziósabbak, mert azt érzik, ők valami piszkos fajba tartoznak, és bár szeretnének tenni ellene, igazából semmit nem tudnak tenni. Jól hangzik a videóban, hogy aki ilyen vicceket mesél, az tuti egy erőszakoskodó állat, de ez nincs így. Az emberek viselkedését még megannyi dolog meghatározza, 1-2 jellemző alapján nem lehet mélyre menő következtetést levonni (pont erről beszéltél te is). Az helyesen viselkedő férfi csak azt érzi, a nők egyre jobban utálják őket, miközben ő teljesen másképp gondolkodik.
  - A női egyenjogúságba beletartozik az önvédelem. Ne a férfiakra hárítsanak mindent, a saját hibájukért vállalják ők a felelősséget. A videóban beszélő nő erős, független, nem áldozat típus. Akkor miért nem védi meg magát, miért egy másik férfi segítségét kéri? Segíteni persze jó dolog, és aki nem tudja megvédeni magát, annak kell is. De akkor ne keltse azt a benyomást, hogy ő bármire képes egyedül, mert nem. Ne hibáztassa azokat, akiktől segítséget akar kérni, sőt, nem is igazán kéri, hanem elvárja.
  - Egészen véletlen, hogy a videóban nem sorolta fel, a lányok milyen disznó vicceket mesélnek egymásnak az iskolában, ugye? És hogy ennek milyen következménye van? Az valamiért kimaradt. Megint csak azt az érzetet akarja kelteni, hogy a nő vétlen, egész életében egy bárány volt, mindent jól csinál. A valóság ezzel szemben az, hogy a nők között is vannak idióták, akik tudnak erőszakoskodni, sőt, a szellemi terrorizálásban sokkal jobbak. Nekem már több nő is okozott igencsak nagy kellemetlenséget azzal, hogy azt hitte, ő a világ középpontja, bármit összehazudozhat, bármit kimondhat, én pedig le vagyok szarva. A valóság egy pici részhalmazának kiragadása, és felnagyítása helytelen, minden probléma egészével kell foglalkozni. A feminista mozgalmak pedig pont erre hajtanak legtöbb alkalommal. Így könnyen támogatókra találnak, mert az utálat könnyen terjed. Uszítással bármiről meg lehet győzni a nagy népet, ami nagyon veszélyes fegyver.
  - A helytelen viselkedést, magatartást nem azért kell elutasítani, mert az nemi erőszakhoz fog vezetni, hanem azért, mert helytelen viselkedés, magatartás. Az ilyen stílus az élet minden részére kihat. Helyes nevelés még rengeteg másik dologban is javíthat. Ezekkel a mozgalmakkal az a baj, hogy 1-1 esettel foglalkoznak csak. És van, aki úgy gondolja majd, ha ezeknek megfelel, akkor minden rendben van. Erre jó példa a környezettudatosság: ha szelektíven gyűjtöm a műanyagot, azzal még nincs megoldva minden környezetszennyezés. A helyes nevelést nem a közösségi médián keresztül kell elérni kampányként, like számokban mérve. A helyes viselkedést kell megtanítani, önmagában, teljes értékűen. Ennek lesz következménye, hogy az ember elítéli az erőszakoskodást, szexuális visszaélést, kihasználást. De ha csak 1-1 dolgot kiabálnak (mint pl. ne mesélje kurvás, ribancos vicceket), a többi háttérbe kerül, és bár fontosak, az emberek nem fognak vele foglalkozni. "Egyik dolog a másikhoz vezet."
  - Én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a videó mögött ott van a valóság, ami még ha nem is úgy játszódik, ahogy ez a reklámfilm bemutatja, lehetséges ilyen vagy hasonló vagy tök más eset is, ahol a nő tényleg vétlen. Csak éppen pont ez a baj: a cél nem szentesíti az eszközt. Ahogy mondtam: az erőszakoskodás helytelenségének hirdetésére, a bűncselekmény törvényes elítélésére, a helyes nevelésre, a felelős bulizásra megvannak a rendes módszerek. Csak mert pár nő azt hiszi, hogy ettől a videótól fog megoldódni minden baj, még közel sem biztos, hogy az ilyen kampányok nem ártanak többet, mint amennyit használnak.
  - Olyannyira nem biztos, hogy pár hete olvastam egy cikket, hogy a #metoo mozgalomnak már megvan a negatív hatása: felsőbb piaci szektorban dolgozók már egyszerűen félnek egyedül maradni nőkkel pl. egy üzleti vacsorán, kinevezni nőket magas beosztásra, mert attól tartanak, hogy a nő majd amikor kedve tartja, belengeti a "megerőszakoltak engem is X éve" kártyát, és mivel már óriásira nőtt a közutálat, a férfi nem tud mit tenni ellene. A gyűlöletkampány vezethet oda is, hogy nem fognak már érdemben foglalkozni a valódi esetekkel, mert "biztos ő is csak farkast kiáltott". Ennek az áldozatul esett nőkre nézne nagyon súlyos következménye van.
  - Még lehetne sorolni. Nekem magával a videóval van a bajom, amilyen módon el akarják mondani a dolgokat. Nem megfelelően mutatják be, és emiatt maga a videó nem jó. Lehet azt jobban csinálni. Ami még inkább idegesít, hogy ilyenkor ha valaki azt mondja, ez a videó nem jó, azt úgy veszik egyesek, hogy szerinte az erőszakoskodás nem helytelen. A kettőt nem szabad összekapcsolni. Az állatok módjára viselkedők elítélése, a védetlenek megvédése, a helyes nevelés stb. fontos. Az ilyen gyűlölködő videó, ami tele van általánosítással, félremagyarázással stb., az szerintem nem jó. Láttam én már a témában pontos történetet, ellentmondásmentesen elmesélve, miért volt úgy, ahogy, mi lenne a helyes dolog, hogyan lehetne valóban megelőzni. Azt támogatom, ezt nem.
 • Ethical Hacker #23 2018. december 26. 13:05

  24
  @kléni: Szeretem mikor ilyen komoly vagy Kléni blokkolnam
 • Cíke #23 2018. december 26. 13:57

  25
 • Árpi #23 2018. december 26. 17:11

  26
  @kléni: S mint úgy vala a bölcs szólott, így eme válasz megfogalmazódott.

  Kléni mester, ős bölcsesség.
  Minden dolgok tudója.
  Engedd meg, hogy csodálatommal megköszönjem, eme csodás fogalmazásodat.

  Puszi a hasadra*
 • Árpi 2018. december 26. 17:11

  27
  rotfl
 • igaz_mondo #23 2018. december 27. 19:42

  28
  @kléni: Köszi, hogy leírtad, amit gondolsz. Nos bevallom, én nem merültem ilyen oltári mélységekbe a videó nézése közben, csak megnéztem..., de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Ugyanis mint írod, végülis akármibe bele lehet magyarázni bármit, igen akár azt is, hogy megerőszakoltál egy nőt a munkahelyeden, ami nem igaz, de ezért kirugnak...

  Éppen ezért megnéztem még egyszer a videót, most már azokkal a megjegyzésekkel, amelyeket hozzáfűztél, de én még most sem értem mi vele a problémád? A világot szeretnéd megváltoztatni? Azt szeretnéd, hogy a nők ne minden fiúra úgy nézzenek, mint egy disznóra? Nos erre meg csak azt tudom mondani, hogy: "egy fecske sohasem csinál nyarat"... ...vagy én is idézhetném az egyik régi irodalomtanárnőmet: "Vagy megszoksz, vagy megszöksz"... :-)

  Persze idegeskedni is lehetne bármin, de csak beteggé teszi az embert, nekem meg őszintén szólva nincs kedvem állandóan valamin síránkozni, meg nyavajogni, ami persze nem azt jelenti, hogy mindent elfogadok olyannak, amilyennek, csupán van jobb dolgom is.

  Sokan hisszük azt, hogy jó nevelést kaptunk, sőt erről mindenki megvan győződve. A bukta csak akkor van, amikor a saját szülőd vallja be, hogy nem is olyan biztos, hogy mindent tényleg olyan jól csinált az életben, mint először gondolta. Erre meg azt szokták mondani: "utólag mindenki okos"... ...a csaj a videóban, amikor fiatal és összefekszik fűvel-fával, akkor azt gondolja ez a jó (nameg a hormonok is hajtják), később már ugyanazt hibának érzi és ezek által válik erőssé és magabiztossá... Tehát minden az életben egyszerre jó is, meg rossz is, és hogy kinek éppen melyik, az az adott embertől és annak hozzáállásától függ. Tehát ha azt gondolod valamiről, hogy az rossz, akkor az nehezebben lesz jó!

  Egy kicsit férfi-soviniszta is a hozzáállásod, ami szintén nem baj, hiszen mindenki tapasztalhatja, hogy sajnos vagy nem, de a nők a munkahelyekről is szépen kezdik kiszorítani a férfiakat (akik vagy elmennek részegnek, vagy közmunkára, ahol isznak), ismerek olyan sulit, ahol szinte nincs is férfi tanár, mondjuk az a suli is úgy működik, nőiesen... :-) ...ha egy férfi tanár rosszabb jegyet mer adni valamelyik tanulónak, rögtön összehívnak egy rendkívüli szülői értekezletet és jobb belátásra bírják a megszeppent tanárbácsit... ...miután megkérdőjelezik szakmai hozzáértését... :-) ...igen női lelki-terror...

  Persze megértjük, hogy a nők is karriert akarnak befutni (nemhiába egyik "kedvencem" Angela Merkel), nem csak otthon gyereket nevelni, meg a gatyádat kimosni... ...na pont ebből kifolyólag olyan elkorcsosult és erkölcstelen minden (hiszen a nők is szeretnének kis energiabefektetéssel (tanulás, munka nélkül), dúsgazdagok lenni, és ők tényleg bevállalnak mindent). Bekapcsolod a TV-t, jön a ValóVilág, amiben azt reklámozzák hogyan kuppancs minél kevesebb idő alatt minél többet. Nem nézel TV-t? Menj fel a Net-re, ha éppen nem sodrodsz el egy szexoldalra, akkor is kapsz olyan spam-eket, hogy hogyan duplázd meg a farkad méretét... :-)

  Egyesek szerint a Zsidók célja, hogy szellemileg, erkölcsileg lehúzzanak nemzeteket, ugyanis akik lent vannak és kenyérért vízért könyörögnek, azokkal egy szamarat is meg lehet dugatni (azaz nem gondolkoznak, így írányíthatóak).

  De őszintén szólva mi férfiak is úgy gondoljuk, hogy a nők qrvák, persze erről nem szoktunk nyíltan beszélni (máraki), mert a nőknek hazudozni kell, hogy leszopjanak... :-) ...ha igazat mondasz nekik, jobb ha elmész papnak! Bár akkor inkább a qrva anyádba küldenek el... :-)
  (pedig állítólag mind azt szeretné, ha nem hazudnának nekik, mekkora paradoxon már ez is)

  Egyik drága anyuka egyszer azt mondta: "mi a gyereket hazudni tanítjuk otthon, mert ez az élet"...

  Na nem ragozom, esetleg még annyit, hogy milyen jó érzés, ha mások tudják, hogy én mit akartam vagy mit nem akartam kifejezni egy-egy hozzászólásommal... ...abba is azt magyaráz bele bárki, amit akar! :-)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!