Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • AcIv55 2018. október 19. 19:23

  1
  Ja
 • igaz_mondo 2018. október 19. 23:27

  2
  KÁR, hogy ezek csak jópofa rajzok és mindenki igazat ad nekik, csaképpen senki sem tesz ellene semmit... :-)

  Sok rohadék embert ki kellene írtani, de végülis a RÁK is ezt teszi, csak kibaszott lassan! :-)
 • pepuccso #2 2018. október 20. 21:18

  3
  @igaz_mondo: Akkor is ezt mondanád, ha Téged érintene a probléma?
  Esetleg jobban szeretnél barlangfalra posztolni korommal?
  Gondolom, minden utazásodnál gyalogolsz, mert a postakocsi illetve a szamáron való utazás az már a technikai design ördögi orma, továbbá a szamár és a ló károsanyag-kibocsátása nem felelnek meg a legújabb, britt tudósok által megállapított breaks-it normáknak...
 • igaz_mondo #3 2018. október 21. 12:59

  4
  @pepuccso: Várj, Te valamit itt egy kicsit félreértettél...

  1.: ezek a problémák mindenkit érintenek, vagy így vagy úgy, valakit közvetlenül valakit közvetve.

  2.: nem értem hogy jön ide a barlangfalra-posztolás? Tehát úgy gondolod, hogy annak, hogy manapság az ovisok is tablettel járkálnak..., az iskolások meg arra hivatkozva, hogy felesleges dolgokat tanulnak, egyre hülyébbekké válnak... ...ennek logikus magyarázata, hogy tönkre kell vágni a környezetet és élővilágot???

  3.: igen, nagyon sok helyre gyalogolok, vagy biciklizek, de nem azért mert környezettudatos vagyok és szeretem az állatokat, hanem mert nagyon sokat ülök és kifejezetten jólesik, ha a picsámat nem az autóval teszem arrébb mindig... :-)

  4.: tehát itt én arra utaltam, hogy mennyire káros az emberek "boldogságkeresése" a világra. Ha belegondolsz, tiszta felesleges dolgokra vagyunk rákényszerítve, mégpedig úgy, hogyha nem fogadod el őket, akkor kikiáltanak antiszociálisnak... :-)

  5.: sokszor szoktam a politikusokat felhozni példának, hogy azok aztán semmit sem csinálnak, és a mi pénzünket herdálják el a baromságaikra, meg arra hogy bizonygassák, hogy nekik van igazuk..., válogatás nélkül lőném őket tömegsírba! :-)

  Hidd el sok léhűtő, semmirekellő ember van, akik azt hiszik, hogy kiskirályok (összeharácsolnak mindent, és amikor sok pénzük lesz, elhiszik, hogy hatalmuk is van, amivel mindent megvehetnek kilóra), és hogy a szavuk sokat nyom a latba, kár hogy sokan elfelejtik honnan indultak... ...pedig valójában az is kár, hogy lélegeznek! :-)

  De a sok duma helyett beszéljenek a mozgóképek:

 • pepuccso #4 2018. október 21. 16:23

  5
  @igaz_mondo: Jaj, nem nem nem! Úgy értettem: ha Te küzdenél a betegséggel - aztán rájöttem: az csak a rohadékokat érinti, Te pedig nem vagy az.

  Sajnos, a "fejlődés" magával hozza valaminek a lerombolását is, a technológiák miatt - ha ezt elutasítod, akkor a fejlődést is vele. Mivel a többséget nem igazán érdekli, mi lesz a környezettel, marad a rombolás. Amíg nem lesznek maguk is érdekeltek benne anyagilag, senki nem fog fikarcnyit sem törődni a környezettel.

  Csak nem Te vagy a Győrkös? :D
 • igaz_mondo #5 2018. október 21. 22:51

  6
  @pepuccso: Nem, nem, nem vagyok a Győrkös, én nem támogatok semmilyen szektát, se szélsőséges felekezetet... :-) ...alapjáraton szkeptikus vagyok mindennel kapcsolatban... ...amolyan arany középút-kereső... ...tehát én valójában csupán az én általam igaznak vélt nézeteimet igyekszem objektíven kifejezni, néha sikerül is... :-)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!