Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:cool:

4 hozzászólás

 • Wundermax 2015. augusztus 12. 22:18

  1
  rotfl
 • JohnFly 2015. augusztus 13. 12:49

  2
  Pár hete, vagy hónapja az arabus telivérek feldobtak egy videót a dzsátubéra, amin egy ennél kisebb robbanás volt, odahamisítottak néhány villódzó pixelt a képre, és az egész világot telekürtölték, hogy izraeli atombombával bombázzák őket a szaudiak. Ahhoz képest ez a robbanás is csak 21 tonna tnt-nek megfelelő méretű volt, mégis nagyobb tűzgolyóval járt, mint az állítólagos kilotonnás méretű neutronbomba.
  De hát a népirtást meg kell valamivel indokolni.
 • Airmen #2 2015. augusztus 13. 17:10

  3
  @JohnFly: Mondjuk azért az izraelieknek nem kicsit vannak olyan fegyvereik, amik csak nekik lehetnek.Amiért Iránt már lebombázná a fél világ, azt izrael a Negev sivatag közepén probléma nélkül csinálhatja.De a foszforbombák használatára nehéz azt mondani, hogy az is fotosop.
  Jemenben talán nem voltak annyira hülyék, hogy bevessék, de a létezését nehezen tagadhatnák, hiszen még az amcsik szerint is minimum 60 robbanófejük van.
  Izrael egyik legnagyobb fegyvere, amivel lerázhatja az atombombájuk után érdeklődőket a titkaik.Minden jelentős országról van annyi infójuk, hogy egyik sem meri megkockáztatni, hogy ez harmadik feleknek is eljusson.Ezért inkább nem érdekel senkit az izreli atomfegyver.

  Mellesleg egyébként ha már Jemen:Az viszont bizonyított, hogy Szaúd-Arábia amerikai kazettás bombákat használ Jemenben.Ja, a kazettás bombák amúgy tiltottak és Amerika az egyik legnagyobb követelője volt a tiltásnak.

  Fegyverek terén egyik országnak sem lehet hinni a világon.Csak nálunk 100%, hogy nincs semmi, mert hát végül is tényleg nincs :D
 • jk88 2015. augusztus 13. 22:21

  4
  ... Az az este is úgy kezdődött, mint a többi.
  Cseng éppen hazafelé baktatott az Adiads cipőgyárból a 14 órás műszakja után, mikor is eszébe jutott, hogy elfogyott otthon a rizs. Így útba ejtette az otthona és munkahelye közötti útvonalhoz legközelebb eső TSCECO-t. Azonban a "tészta és egyéb" osztályon szörnyű meglepetés várta: elfogyott az összes rizs.
  Így történt, hogy Cseng akkor este 2 kiló babot vett rizs helyett.
  Utólag már mindenki láthatja, rossz döntés volt...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!