Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

"Kézzel készítek jelmezeket könnyített porcelánból és az általam létrehozott festett üvegből.

Profi sminkes és autodidakta stylist vagyok. Amikor új lényeket, jelmezeket vagy mondákat próbálok kitalálni egy jelmezes/sminkes megjelenéshez, elég gyakran előfordul, hogy néhány szebbnél szebb anyag, amivel szívesen dolgoznék, egyszerűen nem használható pusztán súlya miatt.

Mindig is vágytam a porcelán és az ólomüveg könnyű, hajlékony változatára, hogy az alkotásaimat a következő szintre emeljem, ezért fogtam magam és megalkottam a Porcelain 2.0-t - a saját könnyű, viselhető porcelánomat és ólomüvegemet.

Mivel néha a világ leglehetetlenebb anyagaiból merítek ihletet a jelmezekhez, sok időt kell töltenem azzal, hogy felkutassam és kidolgozzam az újjáalkotásuk módját. Amikor egy bizonyos terv van a fejemben, nem igazán szeretek engedményeket tenni, hiszen nem csak egy karaktert, hanem egy egész történetet próbálok megalkotni, és minden a részletekben rejlik.

A COVID-19 kezdeti fázisaiban otthon bezárva rengeteg időm volt arra, hogy rengeteg technikával és anyaggal kísérletezzek, néha sikerrel, de gyakrabban nem. Végül ez vezetett a műporcelán és a festett műüveg megalkotásához. Az egész folyamat egy-egy jelmezdarab esetében még mindig 3 hétig tart.

Már így is elképesztő évem volt azzal, hogy első helyezést értem el a COVID-19-es World Bodypainting Fesztiválon, és ezzel az új technikával csak remélni tudom, hogy Rihanna vagy Lady Gaga is láthatja majd az egyik - másik jelmezemet viselni, amikor az egész világ újra egy kicsit biztonságosabb lesz!"

Nincs hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!