Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
gigaúgy legyen yeh

Jósolt a polip: a spanyoloké a Paul-pozíció
Az oberhauseni tropikárium polipja, Paul ma délelőtt megjósolta a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság hátralévő két mérkőzésének kimenetelét. Paul szerint a bronzmeccsen Németország legyőzi Uruguayt, míg a döntőben Spanyolország nyer Hollandia ellen.
"Csak" egy Eb majdnem helyes és egy vb helyes végigtippelése kellett ahhoz, hogy az oberhauseni tropikárium megteljen televíziós stábokkal: Paul, a polip-orákulum választását mind a német, mind a spanyol közszolgálati adó élőben adta.
Paul a világbajnoki döntőre és a bronzmeccsre egyaránt tippelt: előbbire spanyol, utóbbira német győzelmet – mondhatni biztonsági módon választott... Persze azután, hogy az elődöntőt követően fél Németország találgatta, mi lenne a legjobb recept belőle, ez nem csoda.
A polip-jósnak nem okozott sok gondot a döntő győztesének kiválasztása: a holland zászlós üvegedénybe helyezett kagylóra rá sem hederített, a "spanyol" kagylóra bezzeg lecsapott – ezúttal másodperceken belül döntött.
Paul eddig tökéletesen jósolt a világbajnokságon, helyesen tippelte meg a Nationalelf Ausztrália, Szerbia, Ghána, Anglia, Argentína és Spanyolország elleni mérkőzésének végkimenetelét is – most először tippelt "semleges" összecsapásra.
"Ez nagyon gyors volt, sima döntőnek tűnik" – mondta Tanja Muzig, az oberhauseni Sea Life sajtósa, aki meglepődött, hogy az állat most villámgyorsan döntött – volt, hogy 70 percig is "filozofált".
forrás:nemzetisport :D

59 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!