Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • Matula 2014. április 28. 20:58

  1
  A faterom is az volt,már csak az öreg tiszteletére is :(
 • adriai6 2014. április 28. 20:59

  2
  grat
 • TonyEricsson #1 2014. április 28. 21:41

  3
  @Matula: :beer: Ámen!
  A posztért meg grat
 • levaizsi 2014. április 28. 22:40

  4
  Egy házaspár a Nemzeti Galériában egy művészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta őket. A kép három fekete meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettőjüknek a farka fekete volt, de a középen ülőnek rózsaszín. A galéria őre - aki néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet és felajánlotta a segítségét. Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az Afrikai-Amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja a fehér patriarchális társadalom által.
  - Valójában - mutatott rá - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszin pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban tapasztalt kultúrális és szociális hátrányosságát.
  Miután az őr elment, egy skót férfi lépett a párhoz és azt kérdezte:
  - Szeretnék tudni, valójaban mit is ábrázol ez a kép?
  - Aztán milyen alapon hiszi, hogy ön többet tud, mint az őr? - kérdezte a házaspár.
  - Mert én festettem - felelte a skót. - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem Afrikai-Amerikai férfiak. Csak három skót bányász. A különbség mindössze annyi, hogy a középső fickó az hazament ebédre...
 • zatrok 2014. április 28. 23:32

  5
  respekt................és ezek az emberek elmehetnek akár már 65 évesen nyugdíjba, amíg egy "szegény szerencsétlen" rendőr v. katona, (aki életében nem látott még tolvajt sem,puskát sem, de még szenet sem, mert gázzal fűtenek rá) már 38 évesen nyugdíjas lehet. (vannak ilyen ismerőseim, akikkel folyton ezen vitázunk, csak azért merem ezt mondani)
 • Evaristus #5 2014. április 29. 11:40

  6
  @zatrok: ez így igaz, nem beszélve arról hogy a bányász bér se valami eget verő. Pedig sokkal veszélyesebb mint más munka, emelet ha nem lennének bányászok szinte az egész élet megálna, pl politikusok nélkül meg nem :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!