Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

17 hozzászólás

 • ko-pi 2018. szeptember 24. 19:12

  1
  Azon túl, hogy a járdán közlekedő egy fasz, csak azért mert a járdán közlekedik, remélem, hogy egyszer combon lövi valaki ezeket a direkt balhét kereső igazságtevőket. Sajnáltam rá 12 percet. Mi lett a vége?
 • kléni #1 2018. szeptember 24. 19:38

  2
  @ko-pi: Miért? Valahogy meg kellene oldani, és nem beletörődni, hogy hát ez van. A rendőrök nem teszik, nekik meg elegük lett belőle. Most miért ne csinálják? Nem kötelező verekedést kezdeniük az autósoknak. Nehogy már azok legyenek a rosszak, akik helyes cselekvést akarnak elérni. Én mondjuk nem értem, miért nem egy jó kis paprikaspray-t vetnek be azok ellen, akik kiszállnak arcosodni meg verekedni, önvédelem címszó alatt.
 • ko-pi #2 2018. szeptember 24. 19:53

  3
  @kléni: egyrészt rendben van, ahogy az előző hsz elején írtam is. Másrészt viszont erős arroganciát érzek a másik oldalon. Nyílván lehetne ezt árnyalni. Pl. az ott lakók megelégelték, hogy a gyerekek nem tudnak a járdán közlekedni, mert arra rövidített a sok gci autós. De valahogy mégis azt érzem, hogy ez csak a balhé miatti jutubtöltelék, azzal takarózva, hogy a közért teszik. Pár éve olyanok voltak, hogy a közterületen ivóktól vették el a piát és öntötték a földre, és nem csak a részegen hőzöngőktől, hanem a barátnőjükkel a padon beszélgetőktől is. Kicsit hasonló a szitu.
 • kléni #3 2018. szeptember 24. 20:04

  4
  @ko-pi: Pár hónapja volt itt egy videó, hogy nagy terepjáróval "arrébb tolták" a bevásárló parkolójába rosszul beállókat, vagy direkt melléálltak, hogy a kocsi tulajdonosa ne tudjon beszállni. Arra én is azt mondom, hogy köcsögök voltak, és csak a szívatásért tették. Itt is lehet, hogy hírnevet akarnak szerezni maguknak, meg nagymenőzni, de ezt kevésbé érzem rossznak. Írod, hogy ha a környéken lakóknak lenne elegük, akkor oké lenne. Hát, ők azt elégelték meg, hogy Oroszországban sokan szarnak a közlekedési szabályokra, és valami figyelemfelhívót akartak csinálni. Én ennél jobb lehetőséget nem igen látok. Szóval ha szükséges, és lesz hatása, akkor legyen csak balhé. Mindenért meg kell küzdeni. Hadd szenvedjenek csak azzal, hogy lekapargatják a matricát.
 • syn7h37ic 2018. szeptember 24. 20:12

  5

  Pedig marha egyszerű lenne megoldani, csak a városnak kéne, és nem a gyalogosoknak. Lehetetlenné kéne tenni a feljutást a járdára kocsival.
 • ko-pi #4 2018. szeptember 24. 20:12

  6
  @kléni: nem mondom, hogy nincs igazad, csak egy intuíció, hogy a másik fél sem normális. Amúgy érdekes módon az előző videónál én is azt reméltem a hisztiseknél, hogy ne egyszerűen tudják leszedni a szélvédőről a matricát.
 • kléni #6 2018. szeptember 24. 20:24

  7
  @ko-pi: Értem, hogy nem vagy ellenem. :D De mi lenne akkor szerinted a normális? Ha a rendőrök büntetnének. Nem teszik. Ha építene a kormány a járda elejére ilyen oszlopokat, ami miatt nem tudnak rá felhajtani. Nem teszik, mondjuk nem vagyok biztos, hogy ezek az oroszok nem próbálnák meg kidönteni őket. :D Szóban szólnak, aztán továbbengedik balhé nélkül. Ennek semmi hatása nem lenne. Odaállnak a saját fényképezőikkel és rögzítik a szabálytalanságot, és egyből feljelentik a rendszám alapján. Ez lehet nem elismerhető bizonyíték. Tüskesort raknának a járdára. Ez már szándékos károkozás, a végén még őket csukják le. Stb. Szóval értem én, hogy nem szimpatizálsz velük, részben én sem, de mi lenne a lehető legjobb szerinted, ha nem ez? Mert ha csak ez van, akkor el kell fogadni, hogy ez van.
 • laci42 2018. szeptember 24. 20:43

  8
  Egy kukkot nem értek a szövegből. De parkolóba állt be. Más behajtási lehetőséget nem látok a videón.
 • ko-pi #7 2018. szeptember 24. 20:50

  9
  @kléni: nehéz kérdés. Talán őszintébbnek érezném, ha ezeket szépen csendben, videózás nélkül kirángatnának a kocsiból. De lehet, hogy ez az egész érzésem csak azért van, mert rohadtul unom ezeket a jutubosokat. Tudod melyikeket.
 • kléni #9 2018. szeptember 24. 21:08

  10
  @ko-pi: Ez mondjuk igaz. Én is érzek ilyesmit, amikor pl. szegényeknek segítenek. Szép dolog a segítség, de ebből nem szükséges YouTube-n reklámot csinálni. Erről arra lehet gondolni, hogy igazából már nem is a jó szándék, hanem reklámokon keresztüli bevétel irányította az illetőt. Az viszont mindenképpen díjazandó, hogy éppen ezt választotta, mert ha tőle eltekintünk, a tette legalább ér valamit, és sokszor csak ez a fontos. De én próbálom ezt úgy magyarázni, hogy így eljut több emberhez az üzenet, hogy há' ne menj már autóval járdán, ha emiatt többen csatlakoznak/több támogatást kapnak, ami miatt hatékonyabb lehet a mozgalom, akkor elviselhető.
 • ko-pi #10 2018. szeptember 24. 21:20

  11
  @kléni: azt hiszem, lehet ez a végszó.
 • farrd 2018. szeptember 24. 23:03

  12
  Jó volt olvasni az eszmefuttatásotokat. Minden vitának ilyennek kellene lennie. Ezt szeretem, csak klénit nem rotfl
 • kléni #12 2018. szeptember 24. 23:16

  13
 • Gondolkodó 2018. szeptember 26. 19:18

  14
  Kis pökhendi fa..ok akiket még senki nem vágott pofán. Úgy vártam hátha valamelyik autós megteszi, de nem.
 • neophyte #14 2018. szeptember 28. 16:37

  15
  @Gondolkodó: Te is ilyen járdánközlekedő pöcsömfia vagy?? :D lol
  Na jó,csak vicc volt, nehogymessértőggyé! :D ;)
 • Cody78 #14 2019. március 18. 16:59

  16
  @Gondolkodó: Ne akadj akkor velem szemben mikor a járdán közlekedsz kocsival. Nekem kiszállhatsz és pofán vághatsz. Ott taposlak a földbe.
 • Pepejoe 2019. március 19. 22:32

  17
  Sosem tudhatod ki van a másik oldalon.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!