Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Asszed' oroszok kemények? Közlekedj Indiában!

Part2:

7 hozzászólás

 • mig 2016. október 8. 07:28

  1
  Itt most bal oldali közlekedés van? Mindenki szépen csordogál , káosz van ugyan de senki sem őrjöng mint itt nálunk - kurvaanyádozik, mutogat, dudál, gyünapicsádba, beelőz kanyarban, nyomja neki stb. - az utakon nem sok foltot látni mint itthon. :)
 • woody 2016. október 8. 07:33

  2
  Ahogy látom itt nincs sávhoz kötve a közlekedés, abban mész, amelyikben éppen kevesebben vannak.:D
 • kisokka 2016. október 8. 07:57

  3
  Ez olyan, mint amikor a kiscicához odadobsz egy pamutgombolyagot. Nem fog vele kötni, mert fingja nincs róla, hogy arra való, csak játszik vele, pofozgatja.
  Na ezek itt valahonnan kaptak párszáz km utat. Nehezen tudom elképzelni, hogy az indiai hatóságok döntöttek arról, hogy itt, vagy ott út lesz, de más lehetőség meg ugyebár nincs. Szóval itt van, nesztek egy út, menjetek rajta. És ennyi.
  Abban is biztos vagyok, hogy ez a fejetlenség az utak hiánya miatt van, egy sima főútvonalra besűrűsödnek egymillióan 10 kilométerente, aztán oldd meg valahogy.
  Meg aztán úgy vannak vele, hogy itt vagyunk bőven egymilliárdan, nehogymár még jogosítvány, meg ilyenek, na majd azzal fogunk baszakodni, nem? Ha létezik is ez a dokumentum az országban, gondolom annyit tesz ki a vizsga, ha letekered az ablakot, akkor átmentél, ha nem, akkor kapsz egy elefántot.
 • woody #3 2016. október 8. 11:45

  4
 • kléni 2016. október 8. 12:34

  5
  Végül is nem történt semmi baleset, mint az oroszéknál. Eljutott mindenki A-ból B-be fejfájás nélkül. Szóval nem értem a problémát. :D Mondjuk okkal gyorsabban haladna a tömeg, ha nem mindenki úgy menne, ahogy csak akar, hanem normális szabályozás lenne, de hát erre még nem jöttek rá.
 • kisja 2016. október 9. 21:09

  6
  Komolyan mondom, példaértékű a közlekedésük! Valószínűleg ott figyelnek egymásra az emberek! Magyarországon ilyen közlekedés mellett percenként történne egy baleset
 • dark_kutya #6 2016. október 10. 11:29

  7
  @kisja: azért működhet, mert semmi másra nem figyelnek az emberek, csak arra, hogy senkinek ne menjen neki. Jártam hasonló országban és sokkal könnyebb volt, biztonságosabbnak éreztem.
  Nálunk minden agyon van szabályozva, 1 helyett 10 dologra kell figyelni (hajszálpontos sebesség, trafi, záróvonal, táblák, zebra, index, köv. távolság, stb. stb.), a lényegre pedig már nem jut. Tuti kevesebb lenne a baleset, ha az egyik szemmel nem a kilométerórát kellene nézni, mert ha véletlenül 10-el többel hajtasz már fizetheted a 10ezreket.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!