Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

7 hozzászólás

 • Malac 2016. június 10. 20:46

  1
  Azért van amelyikre azt tudnám mondani: áhh valakinek a kövéreket is meg kell csinálni.
 • KillHates 2016. június 10. 21:22

  2
  #16

  ez mekkora poén!! XD
 • Grenadírf4ls #2 2016. június 11. 00:43

  3
  @KillHates: :D , de nemáár ilyen nincs. Mármint a BAL oldali nagy benga,....há ilyen csipője meg segge , meg combja nincs senkinek. A Jobb oldali, az teljesen hiteles, hiszen 1 osztható kettővel.
 • woody 2016. június 11. 09:18

  4
  #16 :D
 • oritomi 2016. június 11. 09:47

  5
  elég ügyesek a képek,mert nem tudnám megmondani hogy a kövér a valódi vagy a sovány.Néhol viszont az árnyék árulkodó
 • farrd 2016. június 12. 12:21

  6

  Szegénynek mindegy, hogy milyen alkat. Mindkettőn transzneműnek néz ki. :-/
 • Pepejoe 2016. július 20. 21:05

  7
  Pont katonakoromban volt egy helyiérdekeltségű csaj, keveset tudtam kimászkálni persze de mindig a HEMO-ban találkoztunk, oda csak csoportosan mehettünk ki, hivatásos felügyelettel.
  Kis dagi volt a csaj, azt szerettem benne, hogy ugye a zsír rengeteg vizet tárol, így az ő típusuk nem egy összeaszott-szárazbőrű kóró. Csak rágondoltam, milyen hibátlan bőre van és angyalarca és máris állt a sátor. Nem annyira típusom a dagi, de valahogy mégis el tudnak bűvölni mindig és teljesen megértem azokat, akik kattannak rájuk. Ráadásul jól állt nekem az egyenruha, ő meg arra kattant. :D
  Mindig becsempészett a szüleihez az ablakon át vagy lenyúlta jogsi nélkül a tesója kocsiját és ott gyakorolta rajtam a nyelvtechnikát, hát kibebaszott hálásak az "előnytelenebb" külsejű lányok.
  Mondom, nem típusom ők és nem is akarok felszedni ilyet (plusz asszony sem örülne) de ha vagyunk egy szórakozóhelyen vagy stb. és kifigyel egy ilyen lány (hozzáteszem, hogy bejövök az ilyeneknek, szeretik a colingereket, bezzeg akik nekem jönnek/jöttek be, azok meg leszarnak/leszartak :D ) akármennyire nem jön be, de dobok egy OLYAN mosolyt, örüljön már a kis töltött galamb, hogy jó kis csaj ám valójában...;)
  Hálából, mert hálás vagyok az én kis szabadszállási lánykámnak.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!