Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Halottnak tettette magát.

22 hozzászólás

 • einstein 2016. december 2. 23:46

  1
  miért csak a csótány feje van kitakarva?
 • KillHates #1 2016. december 2. 23:55

  2
  @einstein: Gondolom a bzui jogvédők miatt....
 • BitPork #2 2016. december 3. 00:23

  3
  @KillHates: azok a "bzui" (bár nem tudom mit jelent, de biztosan csúnyát) jogvédők még a takonygerinczű ̶s̶z̶a̶r̶h̶á̶z̶i̶t̶ budaházit is védték, jftr
 • Cody78 2016. december 3. 08:07

  4
  Meg is érdemlik, amilyen balfaxok.
 • Morci 2016. december 3. 09:15

  5
  agyonverni
 • Malac #3 2016. december 3. 10:25

  6
  @BitPork: Hogy jön ez ide?
 • einstein #3 2016. december 3. 13:56

  7
  @BitPork: És még te osztod az észt gyűlölködésről.....pff
 • BitPork #7 2016. december 3. 19:45

  8
  @einstein: LOL! Tehát ha valakiről bebizonyosodott h a saját országa ellen tervezett dolgokat , annak meg kell simogatni a fejét , és nem lehet elmondani róla hogy bűnöző, mert gyűlölködök? Ugyan-ugyan ...

  Malac #3 : úgy jön ide, hogy a gyűlölködés közben az alapvető normák védelme felett (vö emberi jogok) őrködő emberek szervezetek vannak lekurvázva, teljesen indokolatlanul. Akármelyikünk, ha ott találja magát a bíróság előtt és prekoncepciók (vö "migráncs" és egyéb) alapján támadják, biztosan örülne az amúgy itt és most le"bzui"-zott jogvédőknek.
 • lacento 2016. december 3. 20:52

  9
  Hogy-hogy lopott ? Én úgy hallottam lakás-autó-lóvé JÁR nekik neeeem?
 • LongJohnHolmes #8 2016. december 3. 22:05

  10
  @BitPork: Nem az országa ellen tervezett okoska. Ha egyáltalán terezett bárki bármit.
 • BitPork #10 2016. december 4. 11:59

  11
  @LongJohnHolmes: Nem-e? Te, engedd meg hogy megkérdezzem : regnáló politikusok ellen elkövetett és tervezett élet és vagyonellenes bűncselekmények, nem az ország rendje elleni erőszak kategória? Jaaa, hogy megint ott tartunk hogy az egyik oldal politikusa jó politikus, a másik oldal meg nem... aha. Csak egyszer ébrednétek fel ebből a háromszínű álomból és tanulnátok meg valóban objektíven ítélni. Pont mint a 2006-s tv ostrom kérdése. Leszarom hogy jobb v baloldali volt aki felgyújtotta, de azt nem hogy az én pénzem is benne volt és utána megint belement a helyreállításba. És ezért kellett volna éles lőszerrel közéjük lőni, mert a közt (és a saját anyját is ezen a vonalon!) meglopta és megrongálta. Végül essék szó róla, hogy rendőri felszólításnak ellenállni még akkor is ősi romkán szokás ha történetesen egy képviselő él vissza a mentelmi jogával. Ezért is járt volna az éles lőszer. Lehet most azt mondani h nem vagyok liberális (mert itt is csak ez kerül elő a végén mint ultima ration) , csak akkor megint ott vagyunk h nem is érti az ezt mondó hogy mitől liberális ami liberális.
 • Malac #8 2016. december 4. 18:15

  12
  @BitPork: Szerintem nyugodtan engedd el a gyűlölködés témát. A hozzászólásaid eléggé alátámasztják, hogy semmivel sem vagy különb. A két dolognak meg továbbra sincs semmi köze egymáshoz.
 • Pepejoe #11 2016. december 4. 18:31

  13
  @BitPork:
  Tökigazad van. Több közeli és távoli ismerősnek lett kára abból a 2006 os témából. Van amelyiknek az 5 nm es kirakata tört be, nem 2 fillér. Másiknak a kocsja helikopterezett a tetején forogva, egyikük sem kapta meg a pénzét, egyik esetben per is volt a biztosítóval és bukta. Én aznap egy rendezvényen dolgoztam a Deákon és a rengeteg sörpadból, csetreszekből, kivetitőkből, molinókból és chafingokból alig maradt negyed teherautónyi és 4 et vittünk, nem volt idő cuccolni, a rendőrök elhajtottak a mi érdekünkben mert látták mi lesz.
  Ez az egész összetettebb annál, minthogy állást foglaljak a 2 oldal közt (sem a rendőröket sem a hőzöngő rendbontókat nem szeretem annyira) de annyit mondhatok, hogy pl. ha berántanak egy rendőrt a tömegbe a lépcsőről ld. tv székház és agybafőbe rugdossák, ELVESZIK A FEGYVERÉT (már önmagában nem is tudom milyen büntetési tétele van) és eleve az életét veszélyeztetik, kistársai bátran megvédhetik fegyverrel. Ilyen helyzetben még a bezzegkultúráltésirigyeltvágyott nyugaton is golyó jár min. lábba, nem beszélve az USA ról. Sokat köszönhetnek a már akkor is kiherélt és megfélemlített rendőröknek, akik nem merték meglépni azt, amihez minden joguk meglett volna.
  Honvédségben őrségváltáskor, (aki volt katona tudja, hogy van) azaz a rajra nézve sebezhetőbb-kevésbé védhetőbb helyzetben a 4 őrbiztosító bármelyike felszólítás nélkül lelőheti a támadó/kat.
  És azok nem hivatásos emberek, hanem 18-20 éves srácok voltak.
 • BitPork #12 2016. december 4. 21:01

  14
  @Malac: az utóbbi pár hsz az értelmetlen gyűlölködésről szólt. Mindenki gyűlöl - emberek vagyunk. Ugyanakkor vannak okok mik nem védhetőek. Én azt mondom h mindenkinek helye van itt. Legyen jobboldali , baloldali , hetero v meleg, nem számít. Az viszont h az a másik nem olyan mint én, és ezért egy sz@rdarab, nem h nem lehet ok, de tűzzel vassal üldözendő. Ennek a látásmódnak elég sok háborút köszönhetünk. Elég csak megemlíteni a mostani nagy migráncsozás alapját adó szíriai konfliktust. Pont ez a kirekesztő hozzáállás az ami önbeteljesítő és eddig csak rosszat hozott bárkire és bármire. Szerintem.

  @Pepejoe: örülök h egyetértünk ebben. A nyílt utcai őrjöngés és vandalizmus nem nemzeti cselekedet. Ahogy az sem amikor féltucat ember 1-2 másikat megver mert csak. Az összes ilyen dolog szégyellendő és elítélendő. Vona kezdi érezni hogy a kontrollálatlan gyűlölet nem vezet sehova - nagyon helyesen. Speciel én őt is gyűlölöm, de inkább vele egyezek ki mint azokkal akik helyeslik és hallgatólagosan megtűrik a nyílt erőszakot.
 • [ törölt felhasználó ] #14 2016. december 4. 21:12

  15
  @BitPork: "Speciel én őt is gyűlölöm"
  A migráncsokon kívül van olyan ember vagy állat akiket szeretsz?
  Remélem gyereket nem akarsz.
 • [ törölt felhasználó ] #13 2016. december 4. 21:21

  16
  @Pepejoe: Egyetértek, ugyanakkor most beáldoznám az 5 négyzetméteres kirakatom egy kisebb forradalomért amelyik leváltaná és börtönbe dugná ezt a maffia kormányt.
 • KillHates #3 2016. december 4. 22:52

  17
  @BitPork: Igen, aztán átgondoltam; feltételezem, hogy azért takarták ki az elkövető arcát, hogy elkerülhető legyen az önbíráskodás, esetlegesen valami dráma, mert mondjuk az emberünknek van egy ikertesója, vagy egy hasonmása.

  Viszont a jogvédők akkor is bzuik! :D XD
 • BitPork #15 2016. december 5. 08:45

  18
  @_voodoo_: A gyerekkérdés nem tisztázott. A szarógép stádiumát nem viselem el, de lehet h örökbe fogadok olyat akivel már lehet beszélni :) A másik felvetésedre meg csak egy dolgot tudok őszintén válaszolni: nincsenek előítéleteim - mindenkit egyformán utálok :D
 • [ törölt felhasználó ] #18 2016. december 5. 09:01

  19
  @BitPork: Te is voltál "szarógép" te szerencsétlen, de minek? Kisszék nem kellett anno anyádéknak?
 • [ törölt felhasználó ] #18 2016. december 5. 11:06

  20
  @BitPork: egyre lejjebb süllyedsz...
 • BitPork #19 2016. december 6. 09:56

  21
  @Csirkeláb: voltam ám, és szégyenlem is :)

  @_voodoo_: ilyen kinyilatkozásokat én is tudok tenni, pl: Magyarország jobban teljesít - és még sincs mögötte semmi, nem hogy valóságtartalom :D
 • einstein #14 2016. december 6. 12:21

  22
  @BitPork: Add meg a lakcímedet és én holnaptól elterjesztem a hajléktalanok között hogy te egy befogadó ember vagy és szívesen vendégül látsz bárkit(erődön felül is) jöhet bárhonnan, bármennyi.Nem csak pár napra ám, be is költöznének hosszú távra,teljes ellátással természetesen.Ellenkező esetben te egy kirekesztő és gyűlölködő ember vagy.Ennyi a migráncs téma dióhéjban.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!