Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

23 hozzászólás

 • LongJohnHolmes 2018. június 22. 11:54

  1
  Szerintem meg kamionnal jár. Gondolom nem tetszett neki, hogy kikanyarodott elé a Suzuki és nekiállt tülkölni. Legközelebb kérjen magának rendőri felvezetést.
 • Inhouse #1 2018. június 22. 12:26

  2
  @LongJohnHolmes: Nem mondtam, hogy ki a hibás, csak, hogy az öreg egyből fejelt...persze attól még bunkó volt a kamionos.
 • LongJohnHolmes #2 2018. június 22. 12:45

  3
  @Inhouse: Ha rád húznának egy nyergest, főleg, hogy úgy érzed, hogy neked van igazad, akkor te mit tennél? Mivel én nem vagyok nagy termetű, így nekem mindenféle segédeszközök vannak az ajtózsebben :) Például a kerékkulcs is a kezem-ügyében van. A fenti esetben mindkettőt pót KRESZ vizsgára kellene küldeni. Pszichiátriai kezelésre. :)
  Megboldogult (lehet, hogy még él) oktatóm mondta mindig amíg vezettünk csak úgy néha kinyögte.
  - Nem te vagy a leggyorsabb az úton.
  - Ne versenyezz senkivel.
  - A kint felejtett irányjelző tömegszerencsétlenséget okoz.
  Iszonyat bunkó szivar volt amúgy. MHSZ oktató. :)
 • [ törölt felhasználó ] 2018. június 22. 13:08

  4
  Nálunk a melóhelyen van egy mondás, hogy minden suzukis hülye (nyilván nem az(mind)). Ez a videó sajnos nem cáfolta ezt a tényt. XD
 • Clark Kent #3 2018. június 22. 15:56

  5
  @LongJohnHolmes: Kikanyarodott elé, nemhogy igyekezett volna, hogy ne tartsa fel feleslegesen a másikat még rá is fékezett mikor a kamionos beérte.Innen indul a sztori.Hogy két agresszív fószer közül melyiknek van igaza, aki kiugrik egymást gyepálni?Egyiknek se.
 • Bodeszgabesz 2018. június 22. 16:06

  6
  Minden hülye Suzukis, de nem minden Suzukis hülye... :D
 • syn7h37ic 2018. június 22. 16:07

  7
  A motoros volt a hibás. Ott volt végig.
 • kisja 2018. június 22. 16:28

  8
  Ha a suzukis ráér mennyen busszal, ne tartsa fel a többit. Nincs igaza! Leszorítani se kéne, de még abból se tanul
 • Athesz 2018. június 23. 06:58

  9
  Nekiáll szopatni a kamionost és sír a szája ha meghúzzák az autóját...
 • Inhouse 2018. június 23. 11:32

  10
  Én nem varrnám a Suzukis nyakába az egész helyzetet, attól függetlenül, hogy nem a fejelés az új köszönés. Itt a két hasonló bunkó akadt egymásra. Kamionnál oktatják, hogy fél méterre meg kell közelíteni az előtted levőt, ha nem tetszik valami, aztán meg le kell szorítani a körforgalomban? A Suzukis meg hozta a tőle elvárt közlekedési morált a tötymörgéssel és ráfékezéssel. Szóval szép pár lettek, az öreg meg szerintem meglepte a kamionost a kemény homlokával...puhányabbat várt. :)
 • neophyte 2018. június 23. 15:02

  11
  De utálom én is,mikor kikanyarodnak elém,oszt baszik haladni!! A kurvaannyáért ül kocsiba,ha menni meg nem mer vele?!?! De még integet a fasz! Fhúú de felbaszott még engem is!!
 • [ törölt felhasználó ] #1 2018. június 23. 15:08

  12
  @LongJohnHolmes: Ha kikanyarodsz valaki elé akkor haladj, ne tards fel! Ezt jegyezd meg!
 • [ törölt felhasználó ] #12 2018. június 23. 15:08

  13
  @_voodoo_: *tartsd
 • LongJohnHolmes #12 2018. június 23. 16:38

  14
  @_voodoo_: Jópofa vagy :) Megjegyzem. Te meg jegyezd meg, hogy nem te vagy csak az utakon. Ha kikanyarodnak eléd féktávolságon kívül, utána azt csinálnak amit akarnak. Meg is állhat, ha szabályosan teszi. Te meg megállsz mögötte és és ha 5 percig kell várj, míg elmegy a szembejövő forgalom, hogy kikerüld, akkor is szabályosan tette. Akkor is, ha ettől céklavörös lesz a fejed.
 • [ törölt felhasználó ] #14 2018. június 23. 16:42

  15
  @LongJohnHolmes: Megteheted, csak bunkóság. Én általában előzékeny vagyok mindenkivel, kiengedek mindenkit, csak haladjunk, menjen minden gördülékenyen, de akin látom hogy segg a vezetéshez, vagy tanuló kocsi, azt hagyom szobrozni a sorban, mem engedem magam elé.
 • LongJohnHolmes #15 2018. június 23. 16:58

  16
  @_voodoo_: Ha így kimegyek valaki elé, biztonságosan, és az a tökfej elkezd dudálni, mert rá kellett lepnie a fékre, akkor én is ráfékezek vagy bemutatok neki a miheztartás végett.
  Volt már olyan esetem is, hogy kikanyarodtam egy kocsi elé szűk utcában. Elkezdett villogni rám. Lassítok, erre még jobban villog. Lassan megállok előtte, kiszálltam komótosan a kocsi mögé mentem és néztem a kocsim hátulját. Ez a faszfej meg ott várt. Odamentem hozzá és kérdeztem tettetve a hülyét, hogy mi van a kocsim hátuljával, hogy villogott? Na, így kb. egy perc után mér száguldhatott is tovább.
 • [ törölt felhasználó ] #16 2018. június 23. 17:25

  17
  @LongJohnHolmes: Jelen szituációban a legelső bunkóságot az öreg követte el azzal hogy tökéletesen látta a kamionost, és azt is hogy csak úgy mehet ki elé hogy fékezésre kényszeríti, vagy felveszi a tempóját. Kérdem én, mi a retkes picsáért nem várta meg míg elhalad a kamion? Fordítva ülsz a lovon, itt az öreg volt türelmetlen, remélem a kamion végigszántotta a suzuki oldalát.
  A kresz azon szabályát te is tökéletesen bemagoltad hogy fékezésre kényszeríthetjük a másik járművezetőt, azt azonban nem tudtad megtanulni hogy ne tartsuk fel indokolatlanul a másikat. A sztorid leírása után, azt is el tudom képzelni rólad, hogy picit még a pöcid is feláll az ilyen szituációkban. :P
  Majd megkeresem a videót, ahol bemutatják, az egyik nyugati országban hogy szedik ki a lassan haladókat, illetve a jobbra tartás kötelezettségét elmulasztókat.
 • [ törölt felhasználó ] #17 2018. június 23. 18:03

  18
  @_voodoo_: A közlekedésben való arroganciáját az is bizonyítja hogy fejeléssel indítja a "beszélgetést". Szerintem eleve úgy kelt fel hogy ma jól megszopatok egy kamionost...
 • LongJohnHolmes #17 2018. június 24. 08:57

  19
  @_voodoo_: Jelen szituációban a Suzukis simán kikanyarodhatott a kamion elé, mert nem veszélyeztette. Ha bunkó volt, akkor is. A kamionos meg fortyogjon magában, ahogy én is, ha kikanyarodnak elém.
  Mikor pedig a kamionos leszorította, az szándékos veszélyeztetés volt, amiért akár böri is járhat. Meg is érdemelte a fejest.
  Nem tartott fel senkit indokolatlanul!!! Volt indoka, arrafelé akart menni az úton, ezért kanyarodott ki. Mit nem értesz ezen?
  Ha ki akarsz kanyarodni megy mellékutcából de végeláthatatlanul jönnek a kocsik, akkor te megvárod, amíg elmegy az összes? Én nem, kitolom a kocsi elejét féktávolságon kívül és kénytelen megállni és beengedni. Ezt találták ki szabálynak.
  Írom ezt úgy, hogy teherautósofőr voltam. Azt is tudom ez miatt, hogy a teherautósofőrök nem az emberiség krémje, mint ez a faszfej is, aki megkapta a magáét. Csak akkor ugasson, ha igaza van, de ha van egy csepp esze, akkor sem ugat, mert pont azt veszíti el amiért ugat. Az idejét.
 • [ törölt felhasználó ] #19 2018. június 24. 09:22

  20
  @LongJohnHolmes: Mondtam én hogy veszélyeztette? Feltartotta!
  Azt miből gondolod hogy végeláthatatlanul jönnek a kocsik? Ez hülyeség, kamu!
  Szerinted a kamionos volt türelmetlen, mert lassítania kellet, szerintem meg az idióta öregember, aki nem tudott várni, inkább kihajtott a kamion elé. Pont. magdi
 • LongJohnHolmes #20 2018. június 24. 11:57

  21
  @_voodoo_: Nem tartotta fel! Fékezésre kényszerítette. Ezt pedig szabad. Lehet, hogy a kamionosnak rossz volt a fékje, vagy túlsúlyos rakományt vitt, de lehet csak sietett, mert késésben volt. De a legvalószínűbb, hogy egy agresszív < moderálva >, aki megkapta ami járt a nagy pofájáért. Ott a körforgalomba szépen el kellett volna húznia a faszra balra és nem pattogni a nagy kamionjával.
 • Jabberwoky #21 2018. július 13. 20:37

  22
  Jogában áll annyival menni a nyomorék suzukisnak amennyivel akar! Ezen jogában a kamionos nem gátolta meg! A kamionosnak jogában áll 65 el haladni amiben a < moderálva >ok mint nálunk is gátolja, gátolják a nyomorék S driverek! Tehát miért nem engedi meg a kamionosnak hogy haladjon? Miért gondolja hogy majd Ő a fossal meg mondja mit hogy kell..... A kamionos itt semmiben nem volt hibás! Habár de! Nem verte agyon és gyújtotta fel a buzukijaban azt a barmot!
 • LongJohnHolmes #22 2018. július 13. 21:03

  23
  @Jabberwoky: Nem érted az egészet :) Rágódj még ezen.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!