Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

42 hozzászólás

 • ArkaChopa 2017. november 13. 08:09

  1
  Végre megtudhatjuk (Aciv kérdésére) , hogy ki takarít? :D
 • zsoltee 2017. november 13. 08:57

  2
  :D már megint xD és megint megnézem :D omfg még mindig
 • farrd 2017. november 13. 09:06

  3
  Tourette szindrómás, aki hasznot húz a betegségéből. Nyugtassatok meg azzal, hogy itt belenéztem én nem növeltem a Youtubeon a nézettségét. Beteg egy világ. Azért csinálja, mert nézik az emberek... El nem tudom képzelni, hogy mit találnak ezen viccesnek felnőtt emberek. Hormonzavaros tiniként még én is jót röhögtem volna rajta mert milyen poén, hogy ilyen debil, de...de... erre nincsenek szavak. Egyben biztos vagyok: normális ember ilyet nem csinál.
 • mBardos76 2017. november 13. 11:01

  4
  F***om, ezt most hogy mosom ki a szememből?! ;(
 • [ törölt felhasználó ] 2017. november 13. 12:00

  5
  Ez gusztustalan. Már megint a lábát kenegeti ez a buzogány.
 • kléni 2017. november 13. 12:23

  6
  Arka! Remélem, már neked is feltűnt a kommentekből, hogy ez a téma olyasmi, amire sokunknak nincs igénye, és undorodik tőle, nem tartjuk viccesnek, se viccesen betegnek. Több ember van már így ezzel, mint ami belefér az "akkor ne nézd meg" kategóriába. Ha neked ennyire tetszik, akkor kövesd a csatornáját*, de szépen kérünk, fejezd be, ezeknek a megosztását és más posztokat rakj fel az képtelenség.hu-ra! Köszi. kalap

  * És javaslom, vizsgáltasd ki magad egy pszichológussal, mert ha neked szórakozás, hogy ez az ember elpazarol annyi ételt, amit én egy évtized alatt se tudok magamba tömni, akkor szerintem te is betegvagy.
 • zsoltee #1 2017. november 13. 17:17

  7
  @ArkaChopa: Élvezd a kiakasztást! :D :D :D :D :D
 • [ törölt felhasználó ] #7 2017. november 13. 17:51

  8
  @zsoltee: Ez eddig csak Matula stílusa volt...
 • zsoltee 2017. november 13. 17:56

  9
  Láttod, így is van akinek tetszik ez :D
 • AcIv55 #1 2017. november 13. 18:43

  10
  @ArkaChopa: óhhh rotfl ez még mindig beteges rotfl xd
 • [ törölt felhasználó ] #9 2017. november 13. 19:51

  11
  @zsoltee: Csak melegek, vagy beTegelméjűek lehetnek :P
 • ArkaChopa #6 2017. november 14. 07:58

  12

  @kléni: @_voodoo_: kedves híveim :D, ha nem vennétek észre mindössze ti 2-en reklamáltok. De 4 -en nyomtak képtelenséget, de ha ez nem elég akkor több mint 800-an meg is nézték. Ami többet nyom a latba mint a ti hisztitek.
  Ha nem tetszik a műsor, akkor légyszíves csináljatok ti értékelhető posztot, és tegyétek fel. Bár kléni esetében értékelésről nem beszélhetünk, tehát az ő részéről semmi motivációt nem érzek. Persze posztot készíteni sokkal több idő és energia, mint kritizálni. De hát kellenek a kritikusok is.
  Mivel épp elég jó/rossz posztot tettem fel, most már egy ideje úgy gondolom azt teszek fel, ami konkrétan nekem tetszik. Ha ez tetszik ez tetszik. Ha repülős akkor repülős. Ha más akkor más. Én ennyit tettem eddig az itteni társaság érdekében. Továbbra is olyanokat fogok feltenni ami épp ENGEM érdekel és úgy gondolom jó poén.
  Én mindig jókat mosolygok ezen az idiótán, főleg ahogy csendesít : ssssssss rotfl. Most ezt üzenem nektek : sssssss rotfl
 • kléni #12 2017. november 14. 08:11

  13
  @ArkaChopa: Nem, nem csak mi ketten reklamáltunk ellene.
 • kléni 2017. november 14. 08:22

  14
  És, nem nyom többet. Ahhoz, hogy mi mit rakunk fel, nincs köze annak, hogy te mit raksz fel. Az értékelés és az értékelhető poszt nem ugyanaz. Nem mellesleg az én posztjaimra is érkezett már 5 képtelenség na? Az én posztomat 7 ezren nézték meg, bár szerencsére ez sem számït semmit, és soha sem ok egy poszt feltöltésére. Ha kellenek a kritikusok elmondásod szerint, akkor miért nem hallgatsz rájuk? Annak pedig, hogy én keveset töltök fel, ismét nincs köze ahhoz, hogy te mit töltesz fel. Semmit nem számít mit töltöttél fel korábban, az az új feltöltésnél semmire nem jogosít fel. Tudod nagyon jól, hogy nem fogok hallgatni a sss-re, szóval gondold ezt át még egyszer.
 • ArkaChopa #14 2017. november 14. 08:35

  15
  @kléni: nagyon frappánsan megfogalmaztad azt amit én nem akartam ilyen nyíltan leírni :D
  Semmi közötök hozzá, hogy mit teszek fel! És nekem sincs ahhoz ti mit tesztek fel. Azaz a reklamációtok okafogyott , nincs értelme. Én se reklamálok nálatok , ti se reklamáljatok mert értelmetlen.
  Ha valami nem tetszik mehettek a főnökhöz sírni. Agyő!
 • kléni 2017. november 14. 08:39

  16
  Ha nem lenne elég, hogy kb. minden mondatodat cáfoltam, tudod mit jutott eszembe? hogy pont olyan volt ez a megnyilvánulásod, mint jó öreg cimborádé, Matuláé!

  - Sok posztot töltöttem fel, tehát nekem bármit szabad, én amolyan isten vagyok.
  - Aki kevesebbet posztol, mint én, annak kuss van.
  - A posztomat megnézték X-en, nyomtak rá tetsziket Y-an, tehát tuti, hogy jó.
  - Ha csak ketten szólalnak fel, az nyilván semmit nem jelent. Ha 4-en, az se. Ha 16-an, az se. Ha 64-en, az se. Hiszen X ember megnézte!!!
  - Ha a te posztodat kevesebben tetszikelték, mint az enyémet, vagy te kevesebb tetsziket nyomsz, mint én, vagy a te posztodat kevesebben nézték meg, mint az enyémet, akkor biztosan nekem van igazam.
  - Ha nem tetszik, csinálj jobbat, és nem érdekel, hogy már csináltál vagy fogsz csinálni jobbat, ezt igazából úgy értem, hogy én mindig ezt fogom felrakni.
  - Rengeteg időt áldozok a posztkészítésre, noha erre senki nem kért és várja el, ezért senki nem szólhat hozzám, még ha amúgy nekik is készítem a posztjaimat. Akinek kevesebb posztja van, mint nekem, az tutira nem tudja, mennyi idő egy poszt elkészítése.
  - Nekem tetszik, tehát biztosan jó.

  Nem ismerősek ezek a kijelentések? :)
 • ArkaChopa #16 2017. november 14. 08:52

  17
  @kléni: minden szavad badarság, és magadból indulsz ki. Én csak a példa miatt hoztam fel a számokat semmi másért, kis iróniával, hogy lássad nem számít , hogy kritizálsz mert van akit érdekel.
  De te ebből mit szűrsz le? SEMMIT! Hanem rögtön támadsz, és összehasonlítasz. Én nem tettem ilyet.
  Mostanában inkább magadba kéne nézzél mert folyamatosan másokkal kötekedsz. Sőt engem sem hagyól ki a sorból, pedig én már csak heti 3-4 alkalommal nézek fel. De nem hagyod ki, hisz kell az ellenség kép.
  Mostanában csak az egyértelmű, hogy pont te és még páran vagytok azok akik úgy képzelik itt bármit is meghatározhattok. Ugyan ki hatalmazott fel téged KLÉNI? CAD mondta, hogy oszd az észt?
  Megmondod ki milyen posztot tegyen fel? Ki vagy te, hogy ezt megmond?
  Elvárod, hogy jó posztokat tegyek fel? - Ugyan miért? Kinek kell nekem megfelelnem? Neked? Nem is ismerlek.
  Nem is értékelsz semmit, ami egyáltalán nem hat motiválólag, hogy bármi jó dolgot megosszak, mondjuk a te kedvedért. Pont ebből fakad, hogy ez a poszt pedig azért készült, mert voltak akiknek tetszett az előzőleg feltett ilyen poszt. Ők számomra sokkal többet jelentenek, mint a TE, és semmit nem számít a szánalmas siránkozásod.
  Minden ember azoknak tesz kedvére akik előtte vagy a kedvére tettek, vagy megdicsérték, elismerték. Ebből a szempontból hoztam fel az értékelés problémáját, de te ezt nem tudod egyszerűen megérteni, mert csak az lebeg a szemed előtt, hogy valakinek beszólj. grat
  Neked így korán reggel nincs jobb dolgod? Mert nekem van, szóval pápá
 • [ törölt felhasználó ] #15 2017. november 14. 12:14

  18
  @ArkaChopa: Már hogyne lenne közünk hozzá! rotfl
  Ideszemetelsz, nekünk meg kerülgetni kell. xd
  Szennyezed a zinternetet!
 • kléni #17 2017. november 14. 13:12

  19
  @ArkaChopa: Arka! Én azon kevesek egyikének tartalak téged, aki képes logikus gondolkodásra, és értelmes vitatkozásra, kompromisszumokra, nem kap vérszemet, ha valaki mást gondol, mint te. Rosszul ismertelek ki? Mert a mostani viselkedésed nem ezt támasztja alá.

  Reggel, felébredés után valóban nem volt világos teljesen, minek is írtad azokat a számokat. Ugyanakkor, soha nem állítottam, hogy soha senkinek nem tetszett, és nem nézte meg ezeket a típusú videóidat. Azt írtam, "sokunknak". Én is láttam, hogy van, aki képtelenség-et nyomott a posztra, hogy megnézték több százan, hogy valaki egy :D-t írt a poszt alá. Mit akarsz ezekkel a számokkal bizonyítani, vagy cáfolni? Itt a legelső és legszarabb posztom:
  képtelenseg.hu - Jézus ökle
  3 ezren nézték meg, 12 like és 4 képtelenség érkezett rá. Csak példaképpen. Ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy erre az oldalra napi rendszerességgel ilyen posztokat kellene feltölteni. Ott is írták, hogy szar, nem is nagyon raktam fel azóta ilyet.
  Elmondásod szerint évtizedekig statisztikákkal foglalkoztál. Biztosan nagyon jól tudod, mennyire könnyű olyan statisztikát kreálni, ami a neked kedvező arcot mutatja, manipulálva ezzel másokat. Nagyszerű, hogy ennyien nézték meg a posztodat, de alapvetően minden posztot megnéznek pár százan, mert nem tudják, mi az, nem ismerik fel kezdőkép alapján (főleg, ha onnan fel se ismerhető a tartalom mivolta, amivel becsapsz mindenkit, és ez már kétszer is előfordult), mert kint van a főoldalon, mert mindent megnéznek. Ennél jóval kevesebb azok száma, akik ismételten, 20-szor megnézik, sőt, már kifejezetten várják is, hogy ilyesmit rakj fel újra. Ezek számáról van statisztikád? A macskát nyomók száma nem az, mert ők macskát nyomtak, nem a "még még még ilyet" gombot. Arról van statisztikád, hány ember undorodik ettől, hányan kerülik ki, hányan mondják, hogy "tökéletes lenne, ha soha többé nem látnék ilyet az oldalon", hányan gondolják úgy, hogy ez a tartalom nem illik bele a képtelenség.hu légkörébe, rontja a minőséget, és szégyent hoz ránk? Ilyen gombok nincsenek. Azt mondjuk tudjuk mérni, hányan tették szóvá, és milyen gyakran, hogy nem kellene ilyesmiket posztolnod, és ezzel hányan értettek egyet. Az ilyen típusú posztjaid kétharmadánál írták, hogy ez szar, és nem ide való. A negatív véleményű kommentek 22 like-t kaptak, míg a pozitívak 15, ami szintén közel 2/3. Tudod te, mekkora ereje van a bűvös kétharmadnak? :D A parlamentben mindent elsöpörnek vele. De még ha nem is lenne ilyen sok ember, akinek nem tetszik, elég csak egy pár. Ismered a Mátrixot? A történelemben is bebizonyosodott már számtalanszor: legyen bármennyire is kicsi az ellenzék, akinek nem tetszik a rendszer, mégis akár a egész rendszert is képesek elpusztítani.
  Meg kéne értened, hogy nem magadnak készíted a posztokat, hanem másoknak. Te már végignézted feltöltés előtt, jót röhögtél rajta. Voltak, akiknek nem tetszett, és ezt szóvá is tették, többször. Ők se jelentenek neked semmit? Nem én voltam az egyetlen, aki azt mondta, hogy ez szar. Nem én voltam az első, aki szóvá tette, hogy nem kellene ilyet posztolnod. Az egész érvelésed arra épül, hogy én mekkora egy szar alak vagyok, közben sokan mások vannak, akik értékelnek, nem vitáznak, de mégsem tetszik nekik se. Velük mi van? Én ebből azt szűröm le, még ha van is hiba velem, amit most mondtam, abban igazam van.
  Azt mondod, semmi közünk nincs ahhoz, hogy mit posztolsz. Már hogy a búbánatos picsába ne lenne? rotfl Nem magadnak posztolsz, hanem másoknak, ezt te is elismerted az írásodban. Olyat tölts fel, ami neked ÉS másoknak is tetszik ÉS kapcsolódik a többi tartalom típusához. Mégis miért csak azt kellene írniuk a felhasználóknak mindenhova, hogy ez szuper, még több ilyet, de azt már tilos, hogy ez nem tetszik, kérlek, ne rakj fel több ilyet? És, ha a közönségben sok embernek nem tetszik, akkor miért hagyod ezeket figyelmen kívül? Tudom, hogy nem minden témakör való minden felhasználónak. Tudom, mert pl. Digger videót is én nézem meg, se a régi fotósokat, az elhagyatott barangolós témakört se, és még számtalan másik témát, mert ezek nem érdekelnek. Továbbhaladok. De nem is azt írtam, hogy ne rakj fel több ilyet azért, mert ez nekem nem tetszik, és az van, amit én mondok. Azért kértelek meg erre, mert ez már azon a szinten van, ami nem illik bele az oldal légkörébe. Hiába röhögsz rajta te és más kiadósan. Ettől még igénytelen, erkölcstelen, durva, felkavaró, betegstb. marad ennek az embernek a tevékenysége. Ez olyasmi, amit ezen az oldalon nem kell naponta látni. Ettől még, ahogy javasoltam is, te és mások szórakozhattok a Youtube csatornáján. A világon bármire, de tényleg bármire lehet vevőt találni. Mindenhez találsz olyan embert, ami neki tetszeni fog. Ettől még nem fog minden tartalom erre az oldalra illeni. Számtalan gusztustalan, idióta, vicces, szexuális, tudományos tartalom van, ami nem illik ide.
  Úgy gondolom, igencsak rendes hangnemben, kulturáltan kértelek meg valamire, miután láttam, hogy számtalan másik felhasználó is elégtelenkedik ezek miatt. Erre mit reagáltál rá? Kléni egy szar alak, nem tudtok ti semmit se csinálni, húzzatok a fenébe, hahaha. Utána tovább sértegettél. Ezek mellett még te problémázol azon, hogy letámadtalak, és kötekedek? Nem nekem kell megfelelni, hanem mindenki másnak.
  Megsúgom, valójában egyiket se tettem. Az első üzenetem egy korrekt kérés volt. A 2. és 3. egyszerű ténymegállapításokat tartalmaz, mert szúrta a csőröm, mennyi valótlanságot írtál. A 4. pedig egy észrevétel, amit továbbra is fenntartok, még ha néhány részt ki is húzva. Matula is csinált olyasmit, mint amit most te. Te pedig sokszor vitáztál azzal érvelve, hogy milyen szar, lejárató, gyűlölködő, fene tudja milyen posztokat rak fel. Ezt többször is felhoztad, kifogásolva, hogy mindig leszarta, amit mondtál neki. Te is azt mondod, hogy már eleget tettél a közösségért, ezért neked már szabad amit csak akarsz, akár csak ő. Egy hajszálnyit se látod a hasonlóságot? Legyen, akkor felejtsük el.
  Kérésedre szóltam a főnöknek. Majd eldönti, kell-e ez ide. Mondjuk eléggé kínos, hogy minden esetben a főnökhöz kell szaladni, mert senki nem képes észrevenni, hogy ha sokan mondják, hogy valamit másképpen kéne csinálni, akkor lehet az tényleg úgy van, és ahelyett, hogy leidiótáznák az illetőt, esetleg megpróbálhatnának kompromisszumot kötni. Ha negyedévente egyszer raknál fel ilyen posztokat, egyértelmű képet és címet adnál nekik, fogadni mernék, senkinek nem tűnt volna fel. De nem, takarodjunk a fenébe. Ez ám a jó megoldás! Matula is mit csinál? Beszólsz hogy sok posztom vótmá? Oké, majd figyelek rá HELYETT nem majomkodj. Inhouse leáll gúnyolódni, pedig lehet, a ne töltsünk fel nem gif típusú videókat gifként, mert nem címkézhető ötletem hasznos lett volna. Ám legyen, biztos az én javaslataimmal vannak gondok, nekem sose lehet igazam, az oldal sose mehet tönkre, ha nem tartjuk korlátok között.
  Azt mondod, magamba kéne néznem. Egyetértek! Valójában már meg is tettem. Anno Matulával se társalogtam már jó ideje, mielőtt "némaságot" fogadott. Dadpoolhoz se szólok már jó ideje. Diggernek se reklamálok, hogy miért ezt az oldalt használja vlognak. Megbántam azt is, hogy múltkor Bulcsuvezérhez szóltam, és megfogadtam, hogy többé ilyet nem teszek. Már engem is zavar, hogy mindenki - helytelenül - azt hiszi rólam, hogy csak kötekedni tudok, ezért elhatároztam, hogy kimondottan figyelek arra, hogy ilyen vitákba ne keveredjek. A mostani eléggé egyértelműen nem ilyen. Az is zavart, hogy amikor pár hónapja megkérdezték, miért nem értékelek, nem igen tudtam rá válaszolni, és előtt már többször és nyomtam like-t vagy képtelenség-et, bár nyilván nem könnyű ezt rutinná tenni. Jóformán, minden, ellenem felvetett panaszra már adtam hangot, és teszek ellene.
  Na és mi a helyzet veled? Nem gondolod, hogy ha többen is jelzik, ez nem oké, akkor tényleg nem oké?!
 • [ törölt felhasználó ] #19 2017. november 14. 16:29

  20
  @kléni: Tök jó hogy legalább az egyikünk ráér fasságokat írogatni. xd
  Nekem arra sincs időm hogy elolvassam. rotfl
 • kléni #20 2017. november 14. 16:40

  21
  @_voodoo_: Akkor most kapok 5 pontot? :P rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #21 2017. november 14. 16:42

  22
  @kléni: Miért kapnál? Nem velem szemben kell győznöd, most Arka van soron. rotfl
  Maximum egy kekszet kaphatsz. :P
 • kléni #22 2017. november 14. 16:44

  23
  @_voodoo_: Hádde helyetted végzem a piszkos munkát. :D
 • [ törölt felhasználó ] #23 2017. november 14. 21:08

  24
  @kléni: Ha meggyőzöd Arkát, és nem lesz több hogyan csináld poszt, akkor tízet is adok. rotfl
 • ArkaChopa #19 2017. november 15. 07:30

  25
  @kléni: Az a baj veled , hogy túl sokat gondolkodsz. Kicsit csavard le a hangerőt.
  Túlkomplikálod a saját - vélt problémádat. Csak nagy vonalakban cáfolom azt amit írtál, mert van egyéb dolgom mint itt regényt írni.
  1 - A Jézus ökle videód egy igen jó kis gag. - én még a mai napig röhögök azon, ahogy Jésus visít a feltámasztott lázáron, ahogy zombi lesz. rotfl - még most is röhögök ahogy leírom. Ez egy vicc oldal, pont az ilyen gag-eknek van itt helyük. Az, hogy szerinted szar amit feltettél az csak azt mutatja évek alatt változott az ízlésed. Több ilyen Jézusos vicc videót!!!
  2 - én nem szidtalak, hogy szar alak vagy. Honnan veszed? Valaki mondja neked, és most kevered a szezont a fazonnal? Ettől függetlenül valami értékelési problémád lehet, ha itt szenvedsz ilyen kis problémákon.
  3 - az én posztomon kívül naponta nagyon sok kerül fel, könnyedén elkerülhető ez a téma. Ajánlom a véletlen keresőt!
  4 - Statisztika. Ez pontosan megmutatja mi az ami jó/nem jó/érdektelen. A mostani nézettségek szempontjából a jelenlegi 1060 nézettség egy elég átlagosnak tekinthető. Vagyis nem üt el semmitől. Ugyanannyian voltak kíváncsiak erre mint bármi másra. Ráadásul tegnap óta 25%-al nőtt a nézettsége. (Ne hasonlítsuk össze gif-el, mert az ott kezdődik, hogy 3000.)
  5 - Ennek a rombolós-hülye gyerek témájú videónak van egy fajta közönsége. Onnan lehet tudni, hogy naponta kb. 120 ezer nézője van az oldalnak, de mint a 4. pontból is látod mindössze 1000 ember aki ezt megnézi. Vagyis igenis megválogatják mit néznek. Őket ez a téma érdekli. Amik számukra releváns, tetszik valamiért. Nem össze vissza mindenre kattintgatnak. Ha az lenne amit te mondasz, hogy mindenre elsőre rákattintanak, akkor itt bizony közel 100 ezres nézettség lenne. Mennyire jó is lenne. De az emberek téma szerint válogatnak.
  6 - Azt el kell fogadnod, hogy te nem tartozol ebbe a közönségbe, az nem az én hibám, hanem a tiéd. Nem tudod elfogadni ezt a témát - más viszont igen és kedvtelésből nézi az idiótát. Én erre a nézőcsoportra építek amikor feltöltöm, és az ők és saját magam kedvéért teszem. Ha nem tartozol ebbe a csoportba, akkor nem a te kedvedért teszem és pont! Ezt is el kell fogadnod, így értelemszerűen fölösleges a reklamációd.
  6 - Jelentéktelen számú ellenvetés volt a poszttal kapcsolatban és azok is ahhoz a csoporthoz tartoznak akik eleve elvetik ezt a témát. Ez kb. olyan mintha csak nők mondanának kritikát férfi dolgokról. Értelmetlen. Hisz ugyanannyi pozitívum lenne a másik oldalról is. Az, hogy nem szólnak hozzá az sem az én hibám. De az jelzésértékű , hogy többen bírálták pozitívan a posztot,mint amennyien kritizáltak. Bár be kell lássuk az értékelő gomb most már tök értelmetlen, mert alig alig nyomkodja valaki.
  Kléni én megértem, hogy valami frusztrál téged, és valahol valakin ezt el kell verni, ki kell mondanod a fájdalmat. De azért ne kezd el ezt megmagyarázni. Egyértelmű , hogy ez a poszt neked probléma, de a probléma gyökere benned van (fent leírtak szerint). A feltöltő épp jót tesz a társadalom egy szegmensével, aki pedig gyártja az is jót tesz, illetve hülyére keresi magát vele.
  Nem tudsz felsorolni 1 érvet sem, amit nem lehet a másik szemszögéből megcáfolni. Amíg be nem látod ennek az érv-ellen érv sorozat végtelenbe nyúló láncolatát, és azt, hogy ez a láncolat az ember másfajtaságából fakad, addig meddő vitákat fogsz folytatni, és az a meddő vita azt eredményezi - úgy látszik te kötözködni jársz ide. ERGO TE MAGAD VAGY A PROBLÉMA GYÖKERE.
  A tudós bolondnak tűnik, ha sokat beszél. A bolond bölcsnek tűnik, még ha meg sem szólal.
 • [ törölt felhasználó ] #25 2017. november 15. 07:34

  26
  @ArkaChopa: Fő, hogy te sem toltad túl, és nem lett kisregény. rotfl
 • ArkaChopa #26 2017. november 15. 07:38

  27
  @_voodoo_: amilyen a fogadj isten, olyan az adjon isten. Kléni réteg ember, ezért efféleképpen kell neki válaszolni. rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #25 2017. november 15. 07:39

  28
  @ArkaChopa: "A feltöltő épp jót tesz a társadalom egy szegmensével, aki pedig gyártja az is jót tesz"
  Na azért ne túlozzunk, ez egy hulladék, bárhogyan is nézzük.
 • ArkaChopa #28 2017. november 15. 07:43

  29
  @_voodoo_: neked hulladék, és te sem tartozol a társadalom azon részéhez akinek ez tetszik. Azoknak szórakoztató műsor. Tehát nem releváns az ítéleted. Az okfejtésből kiderül miért. És meddő vitákat ne folytassunk. El kell fogadni, hogy mások az emberek. 1-nek ez tetszik 2-nek meg az. De egyik sem tudja meggyőzni a másikat. Ez kb. mint egy vallási vita. Az arabok szerint hulladék a kereszténység, a keresztények szerint meg az iszlám az. De ha csak egy oldalt kérdezel, akkor mindig ugyanazt a választ kapod. Nem tudom jobban kifejteni, értelmezzétek a szavakat.
  Értelmetlen a vita!
 • [ törölt felhasználó ] #29 2017. november 15. 07:54

  30
  @ArkaChopa: Most hosszasan leírhatnám hogy miért hulladék az amit gyárt ez a beTeg gyerek, de sem időm, sem kedvem nincs hozzá. De az, hogy "férfiként" nem tartod undorítónak hogy kenegeti azt a ronda lábát, nem fér a fejembe.
 • [ törölt felhasználó ] 2017. november 15. 07:55

  31
  A körme is tövig le vagy rágva... Ocsmány egy féreg!
 • [ törölt felhasználó ] #31 2017. november 15. 07:56

  32
 • cadmagician 2017. november 15. 08:21

  33
  kipróbáltam. bevált.
 • ArkaChopa #33 2017. november 15. 10:15

  34
  @cadmagician: ugye ugye :D Van aki tudja hasznosítani az infót rotfl
 • kléni #33 2017. november 15. 11:04

  35
  @cadmagician: Te kis köcsög, örihati. rotfl
 • cadmagician 2017. november 15. 13:16

  36
  srácok. engedjétek el a témát kérlek. tartsátok tiszteletbe a másikat. ne baszogassátok egymást. minek veszekedni amokor verekedni is lehet?
 • kléni #32 2017. november 15. 14:12

  37
  @_voodoo_: Egyezzünk ki 2 pontban. :P
 • [ törölt felhasználó ] #37 2017. november 19. 17:08

  38
  @kléni: Ám legyen, de a végén nekem kellett kézbe vennem a dolgokat, mert te elvéreztél. rotfl

  most mennyi is az állás?
 • kléni #38 2017. november 19. 18:49

  39
  @_voodoo_: 19.99:20
 • [ törölt felhasználó ] #39 2017. november 19. 19:51

  40
  @kléni: A Lóf.szt! fucku xd
 • kléni #40 2017. november 19. 22:00

  41
  @_voodoo_: Épp most kérdezted, hogy mennyi az állás, tehát nem tudod, mennyi az állás. Akkor meg honnan tudod, hogy nem annyi az állás, amennyit mondtam? xD
 • [ törölt felhasználó ] #41 2017. november 19. 22:04

  42
  @kléni: xd Mert valami 20:1,5 volt, amit felkerekítettünk kettőre, aztán mintha kaptál volna egy pontot, vagy csak egy kekszet, nem emlékszem. Meg most ez a kettő. Szóval 20:5-től sehogy nem lehet több akárhogy számolom. :P
  De nagyon jössz felfele, ideje odafigyelnem. rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!