Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az Argentínában élő férfi azt állítja magáról, hogy ő a Führer, és az elmúlt 70 évet a világ elől bujdosva töltötte: most színre lép!
Az argentínai Salta városában él egy nagyon idős, 128 éves öregúr, aki az El patriota nevű konzervatív újságnak adott egy interjút, melyben azt állítja, hogy Hitler nem halt meg a háborúban.
Mi több, azért nem halt meg, mert ezt bizonyítani is tudja, mivel ő maga Adolf Hitler.
Állítása szerint annak idején még 1945-ben érkezett Argentínába, hamis okmányokkal. A papírjai szerint eredetileg Herman Guntherberg néven rögzítették jelenlétét a hatóságok.

Ezeket a papírokat a gestapó készítette neki a háború végén, arra az esetre, ha a náci birodalom elbukna, és ki kellene menekíteni őt az országból.

Először repülővel, majd egy másik állomásról tengeralattjáróval érkezett meg Argentínába, számos más német tiszttel együtt.

Közel 70 éven át bujdokolt a világ elől, és próbált egy feltűnésmentes, csendes életmódot élni. Most azonban azért mert újra színre lépni több évtizedes hallgatásból, mert a tavalyi évben az izraeli titkosszolgálat hivatalosan is leállította az egykori náci háborús bűnösök felkutatását.

6 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!