Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Mesterszerelők és autónepperek ajánlásával!

8 hozzászólás

 • Bl4st3r-x 2016. december 14. 09:02

  1
  Ezt meg szokták próbálni úgy is hogy kiveszik mögüle a ledet, vagy belülről ragasztják le, vagy így parasztba' kívülről egy kis fekete szigszalag. És képes pofátlanul tényleg behozni műszakira hogy nem-ő nem csinált vele semmit. Mi pedig nyílván vakok vagyunk és nem vesszük észre. Hát dehogynem. Egyébként ennek az időszaknak is vége, ugyanis mostmár fényképezni kell a műszerfal tesztet is műszakinál amikor világít az óracsoport, illetve járó motornál is amikor pedig nem világít semmi. Úgyhogy mostmár ennek sincs értelme.
 • Jimmybátyó 2016. december 14. 12:20

  2
  Nekem a fél óra akku saru levétel eltünteti! :D
 • Csaba29 2016. december 14. 12:27

  3
  Én meg vettem 4 dollárért egy ODBII olvasót amit bluetooth-al összekötök a telóval és 1 perc alatt törlöm a hibakódot. Minden héten kigyullad a katalizátor miatt, és azt törlöm.
 • Mihatika 2016. december 14. 17:42

  4
  Én meg olyan autót vettem amiben gyárilag nincs check engine lámpa
 • Sasos #4 2016. december 14. 19:18

  5
  @Mihatika: Én meg csak check engine lámpát vettem autó nélkül. :D
 • Dikkmándi 2016. december 14. 19:34

  6
  Ha jól sejtem, akkor ez a részecskeszűrő. Egy ismerősöm jelentette ki nekem, hogy ha nem telik valamire, jobban mondva, ha jó géppel akarunk járni, akkor legyen pénzünk arra, hogy kicseréljük azt,amit a gyártó előírt egy bizonyos idő után. A faterom ezt így fogalmazta meg: Ha a kocsmában valaki dicsekszik az autójával, meg a keresetéven (német, angol, stb...) akkor annak adjál pénzt, vagy hívd meg egy italra, mert alig, vagy egy vasa sincs.
 • Pepejoe 2016. december 14. 22:53

  7
  Persze, fényképezik a műszerfalat meg járó motor meg nincs értelme meg stb. Ez itt M.o., most kicsit messzebb kell menni a civilizációtól és máris megvannak a bevállalósabb helyek.
  Min. 3 helyet tudok csak Pest megyében, ahol ha tud értékelhető féket a kocsi (az sem kell, hogy túl egyforma legyen a fékhatás csak megálljon) már ott a vizsga a kézben nem is sok pénzért.
  Se rozsda se semmi nem számít, fék legyen. Múltkor olyat vittem, amin kiláttál alul, nem voltak ajtókárpitok és állt a víz a csomi alján, folyt az olaj és ki volt belezve a katalizátor, ja és világított a csekkendzsin.
 • syn7h37ic #7 2016. december 18. 12:28

  8
  @Pepejoe: Há' merre ván eza hej tesóu? Há' mör kíne itten mőűszákoznyi egy kocsit-e. Kiccsálád hásznájjá, csák vásárónyi megy vele. ijjel. Fík sem kő, mer akkó gyorsabban iszkó' á járd elű.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!