Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A hírt ma hallottam, de megerősíteni nem tudom.

A történet: Egy orvos aki Svédországban háziorvosként praktizál már 4-5 éve igen magas (a magyar fizetésnek a hatszorosáért) bérezés ellenében haza akar térni. Ugyanis a következő helyzet alakult ki.
Eddig nagyon jól érezte magát a svédeknél, és a családjával együtt kint élt, bőségben gazdagságban.
Azonban bő 1 éve megjelentek a külföldi utcazenészek (hívjuk így a migránsokat). Na most a svéd kormány azt mondta, azokat is el kell látni. De azok koszosak, büdösek pökhendiek. Következő sztorit adta elő az orvos - bejött a sötét bőrű uccazenész a gyerekével aki megfázott a helyi klímától, azt mondta az orvosnak gyógyítsa meg, addig neki dolga van. 3 nap után se került elő a fater, de az orvos lássa el vigyázzon rá. Másik eset, nekiáll a békés betegek között hőzöngeni egy önjelölt beteg uccazenész. Ráhívják a rendőrt aki jobb híján kitessékeli az illetőt de nem tud vele mit kezdeni. A fogda már tele van 10 hasonszőrűvel és amikor kiosztja a büntető cetlit rendbontásért, hangosan röhög és a földre dobja. A rendőr tehetetlen mert ha megbünteti, akkor se tudja kifizetni, és ha ki is tudná akkor azt is az állam pénzéből - segélyből. Vagyis egyik zsebből a másikba. Harmadik eset: addig nem távozik az uccazenész, amíg nem kap fájdalomcsillapítót (ergo kábszert), az orvos felírja kínjába, de azuccazenész ragaszkodik hozzá, hogy az orvos menjen el érte a patikába. Patthelyzet.
A várók 90%-a már uccazenészekkel van tele és aki helybéli és gondja van a tumultus miatt vagy elégtelen, vagy semmilyen segítséget kezelést nem kap, pedig ő 40 évig fizette a biztosítást.
Az orvos nem a pénz miatt akar hazajönni, hanem mert idegileg felőrölte az a helyzet amit okoznak a bégető uccazenész hordák. Hisz végeláthatatlan sorokban állnak ellátásért, és senki semmit nem tesz. Azt is megjegyzi, hogy ha történik komolyabb incidens, mondjuk késelés, haláleset - egyszerűen eltussolják és még az újságban sem jelenik meg. Az uccazenész esetekről mindenkinek hallgatnia kell, mert akkor mi lesz szegény EU-val, akik szerint nem problémásak?

Szóval ezért akar hazajönni, és még legalább 4 magyar kollégája szándéka ez. Kevesebb az itthoni pénz, de még mindig jobb egy magyar hőzöngő mint egy bevándorolt uccazenész.

11 hozzászólás

 • Matula 2017. szeptember 22. 20:23

  1
  No komment a magyar dokikról. Elismerésem azoknak akik nem pénzéhesek. Akik normálisan beszélnek és kommunikálnak a betegekkel. A fagyi visszanyalt ennyi. kalap
 • Matula 2017. szeptember 22. 20:31

  2
  Ami zavaró, hogy normális magyar emberekkel is lekezelő több orvos. Sokszor ezért hallani azt, hogy xy ómigráns pofánveri őket. Amúgy örülnék annak ha visszajönnének. Magasabb fizetést adnék nekik, de ha hálapénzt el mer fogadni akkor börtön. Válasszon, hálapénz vagy magasabb fizetés? Na itt bukna el sok jó orvos aki ért a munkájához. Egy műtét sokszor 30-50 ezer a zsebbe. Ha csak 500 ezer jön be havonta egy értelmes dokinak Magyarországon akkor keveset mondok. Plussz magánrendelések, 8-10 ezerért, ami olyan mint egy átlagos TB-s rendelés csak itt minden doki kedves és figyelmes.
 • AsconaB 2017. szeptember 22. 21:00

  3
  Írjon fel nekik cián kapszulát, menten meggyógyulnak.
 • kléni 2017. szeptember 22. 21:02

  4
  De buta. Szerintem találna még olyan országot, ami nincs ellepve utcazenészekkel, de jobb a helyzet, mint nálunk. rotfl
 • moto-motó #1 2017. szeptember 22. 21:35

  5
  @Matula: tudok olyan orvosról,aki családostól Ausztráliában akar kimenni.pedig gondolom nőgyógyászként itthon is szarul kereshet!?
 • Inhouse 2017. szeptember 23. 13:46

  6
  Érdekes ez, a svédeknél levő helyzetről én is láttam már pár kis filmet, elképesztő akkor is, ha csak egy része teljesen igaz. A nyáron hazajött Németországból egy huszonéve kint élő magyar asszony a családjával a szülővárosába. Kérdeztem, hogy minek, mert közben kiderült, hogy a férje 24 éve dolgozott már a helyi nagy nemzeti német autógyárban. Elkomorodott arccal mondta, hogy lezárta már magában a sztorit, nehéz volt a döntés, de a biztonság miatt jöttek haza. Lassan már nem, hogy este, de fényes nappal sem merte elengedni a lányait egyedül valahova. Sőt már ő maga sem szeretett kimenni a nyílt utcára. Tudjuk, hogy miért. Elképesztő, hogy ezek mellett még mindig azt mondja az ottani média, hogy minden ok, semmi gond, csak így tovább...érthetetlen. Nálunk van cenzúra, meg diktatúra? Szívesen beszélnék erről még svédekkel, németekkel...franciákkal mondjuk nem, pedig nekik is meg van a maguk baja. :D Az is érdekes, hogy mekkora hisztit csapnak Brüsszelben a kerítés miatt, holott csak a határokat védte a jogszabályok szerint, de pl. egy szót sem olvastam arról, hogy felhorkantak volna az olaszok tűzparancs bevezetéséről. Mondjuk ezzel pl. az oroszoknak nincs gondja, megoldják maguk.
 • minime 2017. szeptember 23. 14:18

  7
  Német nagyvárosban lakom... Itt normális az élet.
  2szer találkoztam menekültel. Egyszer kért rendeljek neki taxit,egyszer meg kérdezték merre van az iskola.

  Ez nem hír meg mendemonda... Ez valós információ

  Már azért hülyeség a hír, mert ha az ember veszélyes helyen él akkor először a kerületet vagy a várost váltja és nem az országot....
 • einstein #7 2017. szeptember 23. 16:10

  8
  @minime: Ez így ugyanolyan kivetítés mint hogy minden sáska=terrorista (ami miatt folyton sír a szátok) Te találkoztál kettővel, azok éppen nem vertek pofán,ergo minden bevándorló egy kisangyal.
 • [ törölt felhasználó ] #8 2017. szeptember 23. 16:28

  9
  @einstein: Sőt, mivel ő csak kettővel találkozott abban a nagyvárosban, gondolja máshol sem lehet több.
 • Salax 2017. szeptember 23. 23:03

  10
  Ez megint egy fideszes parasztvakítás! Dolgoznak az elvtársak ott a Propaganda Osztályon!
  Most hagyjuk, hogy mennyi és milyen kvalitású migiri van Svédországban. Nézzük az "orvost" aki állítólag hazajönne:
  Kaphat hatszoros fizetést a többiekéhez képest? Nem. Bértábla van, kategóriákkal és tól-ig értékekkel. Van viszont széteső kórház, műszer- eszköz- és emberhiány, leharcolt személyzet. Ha oktató kórház, akkor egy fideszes kommiszár a feje felett. Ami nincs: paraszolvencia. Aki odajut, annak nincs pénze, akinek van pénze magánklinikára jár. Ma már a kórházakban nem az a cél, hogy meggyógyulj, hanem, hogy ne halj meg.
  Persze elmehet magánba, kezelheti a nemlétező középréteget, fizethet 60 % adó+járulékot, 27 % ÁFÁ-t, és majdnem másfélszer annyit kereshet, mint az állami kolléga.
  Vagy benyal a Pártnak, csinálnak neki egy stróman céget, és felveheti a hatszoros fizetést, kamu szakvéleményezésekért, állami pénzből, vagyis a mi adóforintjainkból!
  De biztos nem azért ment Svédországba, mert lett volna a szíve vágya!

  Úgyhogy le lehet szakadni a Képtelenségekről ezzel az agitációs dumával!
 • minime 2017. szeptember 25. 09:06

  11
  bocs de én itt valós információkat adtam tovább mert közelebb vagyok itt a "pokolhoz" ... én mondom nektek a német nép úgy szenved itt a sok migránstól....csak online merik megrendelni a 300 ezres új iphone-t...meg tegnap az autopályán elment mellettem egy rs4 es audi 300al...azt is biztos a migránsok üldözték...szóval én is pakolok és költözök vissza magyarországra...ja várj...NEM!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!